בוקר טוב לכולם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

היום קרה לי משהו מוזר, אני שתמיד התרגלתי לחשוב לבד לפתור בעיות לבד, לפני שהייתי עם בן זוגי הנוכחי שיבדל לחיים ארוכים(הלוואי ידרוס אותך חמור), פתאום לא הייתי מסוגלת לחשוב בלעדיו...כאילו הוא הפך לחלק ממני...כל דבר קטן התרגלתי לשאול אותו, יותר מוזר מהדמיון מה שקורה לי קשה לי להודות שאנשים הופכים לחלק ממני, כי אז זה עושה אותם מושלמים כמוני
טוב, אולי אני הוזה...ובטח אתם אומרים מה השטויות של וויזארד באמצע הלילה...חייבת להגמל
אז אני אלך לקבוצת תמיכה מבטיחה לכם
לפחות אני מצחיקה את עצמי באמצע הלילה... יללה מייק יא תולעת עץ קטנה, שיהיה לך בוקר טוב... השגתי מה שרציתי בסוף
ולכל אלה שיבואו אחריי, אם יבואו...נראה לי אחרי ההודעה הזאת נוטשים את הפורום בהמוניהם:)

מוחמד5

New member
בוקר טוב לזוג היונים

ולשאר המשתתפים בדיוני הפורום ולקוראים הפסיביים (תכתבו מדי פעם כאן, הדיו בחינם ). נרדמתי באמצע מהדורת החדשות ,קמתי הבוקר וראיתי הרבה חדשות, מנסה להדביק את כל מה שפיספסתי, רק אחרי שאני קורא את הכל אני מתחיל להגיב. בהתלחה ברצוני לשלוח החלמה מהירה ומליאה לראש הממשלה, ולברך אותו על האומץ לב שלו,לעמוד מול המצלמות ולשתף את האומה במחלה שתקפה אותו.מההיסטוריה אנחו יודעים שהיו ראשי ממשלה שהיו חולים ולא תפקדו,דבר מחלתם הוסתר מהאומה, כמו גולדה (שהייתה חולה במשך 15 שנה ), בגין שהיה תחת תרופות, אשכול ... דבר שני , צר לי על מה שקרה בפקיעין ועל הפצועים הרבים. שיהיה לכולנו יום טוב ,יום רגוע ואופטימי.

THE WIZARD 55

New member
זוג יונים בלילה... בבוקר 2 עורבים../images/Emo6.gif

בוקר טוב שוב.. אני אחרי סידורים וריצות, ערה כבר משבע.. תחשבו כמה ישנתי:) שיהיה לכם אחלה יום

THE WIZARD 55

New member
מתה למרוט לו את הנוצות../images/Emo6.gif

הילד המפגר הזה, אני אוהבת אותו מוחמד הוא לא יודע כמה המטומטם..

THE WIZARD 55

New member
תגיד לי איך לעצור את הדמעות

תגיד לי איפה יש עולם אחר לחיות תגיד לי למה אין אמת רק הזיות אז למה לנסות להמשיך עכשיו לבכות לאורך הים אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח אני ארוץ אל תוך האש אם אאדע שאחזור משם.. תודה פיפא, זה אחד השירים שאני הכי אוהבת השיר הכי יפה של עופרה חזה ז"ל.

mike00

New member
תשמעי.....נמאס....חייבים לעשות סדר בדברים....

כשאת אומרת מייק אני אוהבת אז אין לי שום בעיה להבין שמדובר במייק הצעיר אבל ברגע שאת מתחילה עם מילות חיבה כמו תולעת וכו',איך קיבינימט אני אמור לדעת שזה לא אני??? אנחנו חייבים לעשות פה סדר!!!
מעכשיו או שתפסיקי לקרוא לו מייק או שתתחילי להגיד מייק א' ומייק ב'[לא אכפת לי להיות ב'],מייק הצעיר ומייק מהשירותים.. מייק1 ומייק 2[אני מתעקש על 1,אני לא אוהב מספרים זוגיים הם משעממים אותי],תשני לו למייקל,תקראי לי 00....משהו... חלאס כבר את מסבכת לי ת'מוח ככה!!!
בקשר לשאר ההודעה,אני מאחל לכם רק טוב ביחד...שלא יגמר לעולם
טיפ קטן: בני זוג לא הכי אוהבים לקבל כאפות על בסיס יומי

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אתה רוצה לשמוע משהו קטן

אמרתי למייק הגדול שאתה מזכיר לי אותו קצת.. השם, השירים שאתם אוהבים, השטויות שאתם מדברים...
ככה בקווים כלליים.. תודה על האיחולים...נקווה רק לטוב...

למעלה