בוקר טוב לכולם

ל י א ת א

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

מה מבשלים לשבת? אצלי הרוב מוכן מאתמול(ומזל שבישלתי כי היום הקטנציק נשאר איתי בבית כי יש לו חום) לערב שבת מרק מגרונות הודו וירקות קוסקוס ומפרום. לבוקר יש ארטישוק ממולא,אורז לבן וצלי עוף עם תפוחי אדמה ושעועית ירוקה. וסלטים: חומוס,טחינה,כרוב וגזר,כרוב ופטרוזליה,סלק וניסיתי להכין גם מרדומה,ויש גם מסייר ושומר. נשאר רק לאפות....

יוכי68

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםם, ליאת איזה יופי

של מטעמים הכנת.......ומה זה מרדומה?

mir284

New member
אצל הטוניסאים זה ניקרא מרמומה וזה אני יודעת

מהצד של בעלי והם מוסיפים לעגבניות פלפלים ירוקים אדומים וגם חריפים כמובן

למוןדבש

New member
אצלי בסירים

רק ערב שבת - בבוקר אנחנו מוזמנים
מרק עדשים אדומות סלמון בתנור, נראה לי שאני אעשה רוטב משמנת חמוצה ונענע תפו"א ובטטה אפויים סלטים אפל קרמבל (חלבי!!! יש!!!) וגלידת וניל

רותי410

New member
יש לי חברים שלא אוכלים דג עם מאכלי חלב

יש הלכה בעניין או שזה עניין של מסורת, מישהו יודע?

יפית מן

New member
שירה נותנת ביס,אולי במחילה תחזרי על

המרשם שלך של עוגת שמרים משהי המליצה פה וכנראה ,לא ראיתי ולכן לא רשמתי, תואלי לכתוב שנית את המתכון תודה..

רותי410

New member
גם אני עשיתי לפני שבוע את עוגת השמרים של שירה

והיא יצאה מעולה. חשבו שהיא קנויה. אמרו לי את זה בתור מחמאה למרות שאמרתי שמבחינתי זאת לא מחמאה, כי אין כמו עוגות של בית. אבל באמת זאת עוגה טובה. צריך לדפדף בדפי הפורום כדי לראות את המתכון. (מנהלים, מה עם מדור מתכונים????????????????!!!!)

רותי410

New member
יש לשירה נותנת ביס בלוג, ויש שם מתכונים טובים

מלווים בצילומים להמחשה. יש גם את מתכון עוגת השמרים שלה. אני אנסה לשלוח לך קישור.

../images/Emo51.gifרבה לך מאוד על הקישור../images/Emo140.gif

הצלחתי להגיע איתו למחוז חפצי
ההדרכה באתר מאוד מוצלחת והמתכונים גם הם והתוצאות בוודאי גם הן

יפית מן

New member
ישר כח רותי מתוקה נכנסתי לבלוג,מדהים

וההסבר והתמונות שירה-לה את גדולה מהחיים שתהיי בריאה, את בלבוסתה 10 אשת חייל מי ימצא(בלי עיין הרע)מאיפה הידע והיוזמה? אני מורידה לפנייך את הפאה שלי(אצלינו הרבי אמר ללכת עם פיאה) חן חן לך רותי על הקישור היו בריאים כולכם,בטוב הנראה והנגלה

למעלה