בוקר טוב לכולם
ס סבא אלי 6 New member 25/2/08 #4 רונית קחי פיקוד../images/Emo88.gif אני יוצא לפרסומות../images/Emo199.gif לעשות מלימון לימונדה
ר רונית 1031 New member 25/2/08 #5 ואני יוצאת לחפש קסדה....עוד מעט מתחילה הצעדה הגדולה של החמאסניקים מעזה וחוששים שזה ייצא משליטה ויתפשט גם לגדה ומכיוון שאני קרובה לגדר ההפרדה .....אללה יסטור....
ואני יוצאת לחפש קסדה....עוד מעט מתחילה הצעדה הגדולה של החמאסניקים מעזה וחוששים שזה ייצא משליטה ויתפשט גם לגדה ומכיוון שאני קרובה לגדר ההפרדה .....אללה יסטור....
D dlia2004 New member 25/2/08 #14 אם הייתם רואים את עשרות הדוכנים במדרחוב למכירת תליונים קטנים לכבוד האביב, כל המרכז צבעוני וחגיגי מלווה בפקעות צבעוניות, חוויה לעיניים.
אם הייתם רואים את עשרות הדוכנים במדרחוב למכירת תליונים קטנים לכבוד האביב, כל המרכז צבעוני וחגיגי מלווה בפקעות צבעוניות, חוויה לעיניים.
S stp51 New member 25/2/08 #6 ../images/Emo96.gifGOOD MORNING ../images/Emo42.gifיום אחרון לחופש, מחר אני מתחילה ללמוד, יום טוב ונעים לכולם
../images/Emo96.gifGOOD MORNING ../images/Emo42.gifיום אחרון לחופש, מחר אני מתחילה ללמוד, יום טוב ונעים לכולם
ר רונית 1031 New member 25/2/08 #12 דנה ה../images/Emo47.gif ומיכאל ה../images/Emo41.gif מדהימים ומתוקים../images/Emo57.gif
S stp51 New member 25/2/08 #13 החופש התארך עד ליום ראשון, דחו את הקורס, בטלו את הקורס שהייתי אמורה להתחיל וביום ראשון מתחיל קורס אחר שאני אקח בו חלק, אז יש לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
החופש התארך עד ליום ראשון, דחו את הקורס, בטלו את הקורס שהייתי אמורה להתחיל וביום ראשון מתחיל קורס אחר שאני אקח בו חלק, אז יש לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
S stp51 New member 25/2/08 #15 איתמר../images/Emo41.gifשלי פה בארץ, אנחנו נשארים בארץ../images/Emo79.gif איתמר נהנה במשחקייה, איך אפשר בלעדיו אחרי שני ה בלונדון
איתמר../images/Emo41.gifשלי פה בארץ, אנחנו נשארים בארץ../images/Emo79.gif איתמר נהנה במשחקייה, איך אפשר בלעדיו אחרי שני ה בלונדון