בוקר טוב לכולם...

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם...../images/Emo42.gif

מזמן לא היה כאן שרשור בוקר טוב... וגם לא שירים... הגיע הזמן... שיהיה לכולם בוקר מקסים.. לי יש יום עמוס:)

THE WIZARD 55

New member
אז ככה, בוקר טוב אסדוש...

מה שלומך הבוקר? עמוס עד אפס מקום, מהשעה 2 יוצאת וכנראה אחזור רק בשמונה... עכשיו בטלתי משהו בשביל להרויח עוד שעתיים... תראה איזה עוגה מזמינה ליום הולדת... עלהעוגה הזאת יש את הדמויות של פו הדב וחבריו.. אני רוצה עוגה כזאת אבל עם הדמויות של מיקי ומיני.. וכל החברים...גופי דונלד פלוטו ודיזי....

THE WIZARD 55

New member
והנה הדמויות של מיקי ומיני

כאן יש רק 2 אבל יהיו 6 דמויות... מה יותר יפה, פו או מיקי?

junior gong

New member
?

500 שקל על זהההה?????? כשאמרת לי על המחיר היום בבוקר חשבתי שזה משהו מיוחד כאילו צורה מיוחדת של בלון....... הפרצוף של מיקי ומיני נמכר ביחד בסביבות 20 שקלים עם הליום בפנוכו. וכמה יש שם בלונים רגילים? שקית? פחות מזה, שקית עולה גג 20 שקלים, ועוד 4 בלוני פעלולים ישרים כל החבילה ביחד, ז"א כל החומרים עולים לא יותר מחמישים שקלים, יאללה אני אגזים ואגיד 100 שקלים, מה הבעיה לנפח אותם ולעשות את זה לבד? זה קלי קלות, תביאי לי את החומרים אני אעשה לך משהו יותר יפה מזה ויותר גדול ויותר צבעוני, מה קרה לך נפלת על הראש? 500 שקלים לזהההה? נ,ב : מי צילם את התמונה? יש שיקוף שלו/ה בדלת זכוכית של הכניסה :)

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif יא קמצן

שו תביאי לי תחומרים, תקנה אותם אתה ותפתיע אותי
מי צילם? בטח לא אתה:) זה בטח הבחור שמכין אותם..צילם לפני שהעלה לאתר.. ואגב לא אמרת לי, איזה עוגה יותר יפה, מיקי או פו? אני בעד מיקי... אוקצור הרגע נכנסתי מואהאהאהאהאהא

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אל תמות לי

אני עדיין לא מול, רק קפצתי לדקה יש לי עוד 500 דברים לעשות ואז באה..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אל תמות לי

אני עדיין לא מול, רק קפצתי לדקה יש לי עוד 500 דברים לעשות ואז באה..

junior gong

New member
שאני אקנה אותם?

אני הדביל שרוצה לשים 500 שקל על משהו ששוה כמו שאמר אסדה 49.99 שקלים? מותק.....אם את יכולה לשים 500 שקל בלי למצמץ על דבר כזה, בטוח שלא תתקמצני על 50 שקלים אם מישהו הציע לך שיחסוך לך 450 שקלים לא? חוץ מזה, את יודעת שאם אני אעשה את זה........אני ארצה תמורה.........מואהאהאהאהא ואני לא אכנס איתך לזה כי אני כבר יודע מראש שאת תיכנסי לויכוח מי יותר נדיב ומי יותר קמצן, יאללה סעי לי מהזווית לילה טוב הלכתי מן הון

THE WIZARD 55

New member
קודם כל יא קונייפה

לא סגרתי איתו, אני לא עד כדי כך נעל לשלם לו 500 שקל על זה אלא אם כן אני לא אמצא מישהו שעושה את זה בפחות, ובגלל שהיא בקשה, אז.....
שנית, אתה קמצן, כי אני יודעת מה תבקש בתמורה...2 סנדביצים מברכה כדי שחס וחלילה לא תפסיד שקל, אז הנה גם השתיה עליי
שלישית, שיהיה לך לילה טוב מותק מואהאהאהאהאה

זול מאוד ../images/Emo6.gif

מי ישלם על חבילת בלונים 500 שקל ועוד מיקי בצבע כחול הצבע המקורי שלו זה שחור מתאימים יותר להיות קמע של כדורגל של בוקה ג'וניורס

NELLY

New member
סלומות כולםםםםם

יוווווו איזה עוגות יפותתתת...הלואי עלי דודה כמוך חחחחחחח יא מצ'וגעתתתת

למעלה