בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אני ממשכימי קום, הרגל שנשאר אצלי מהתקופה שעבדתי,ואני רוצה לספר לירון ולכולם על המוסד שנקרא ביטוח לאומי. אני אובחנתי כחולה בשנת 95 ולא היתה לי שום הגבלה,והמשכתי בעבודתי כרגיל עבודה קשה והרבה שעות ביום. בשנת 96 נפצעתי והתעלפתי מהכאבים וכשהתעוררתי לא יכולתי לעמוד כי נעלם לי לגמרי שווי המשקל. השוק שהגוף חטף עורר ובגדול את בן זוגנו הטרשת. לאחר תקופה שהבנתי שזהו זה .פניתי למלל, וכבר בוועדה הראשונה הבנתי שמעבר לזה שיושב שם רופא שאינו יודע כלום על המחלה, ואני בעיניו רמאי ,נוכל , סחטן וכדומה. יצאתי בהרגשה מזופתת אבל החלטתי לא לוותר. זאת היתה ועדה לתאונות עבודה. הגשתי עוד בקשה לנכות כללית וגייסתי את כל הטיעונים שהמחלה גורמת, עצירות ,שווי משקל, כעס רב, פחדים,חוסר שקט,תופעות לוואי מהתרופה,ספסטיות שבאה והולכת,חוסר בקורדינציה, וכולי וכולי... כן לקחתי הערכות מפורטות הרופאים מקצועים על מצבי.והרבה הרבה נכנסתי באינטרנט לחוק ומשפט, ולבתי משפט,ולמדתי איך לתבוע את המלל על עיוותים כלפי נכים. גם בוועדה זו ישב נאורולוג שבשבילו לפי הרגשתי הייתי מין עבם. לא התיאשתי התנהגתי כלפיהם באותה מטבע שהם התנהגו כלפי. גררתי אותם לבית משפט בטענה שלא היתה התיחסות מצידם לאחת מטענותי,ורק שם הם הסכימו למנות מטעמם רופא מומחה שמטפל באופן שוטף בחולי טרשת. בסופו של דבר הוכר שחלק מהטרשת נבעה מהתאונה ,והפציעה, ומצוקה נפשית כתוצאה מכך. ומכאן התגמול שמשולם לי מיום התאונה. אותו מומחה קבע גם שנכותי בנכות כללית היא 100 אחוז.(כפול בדיוק מהנאורולוג שישב בוועדה לנכות כללית 3 שבועות קודם לכן) וגם כאן המלל נאלץ לשנות החלטתו הקודמת. לכן ירון וגם ליאור וגם אבישג, זה לא קל עם האטימות בוועדות הרפואיות כי שום רופא לא יקום ויודה שבמחלה זו יש לו רק מושג קלוש, לכן אל תרתעו עמדו על שלכם .ובעיקר הרבה מאד תשומת לב לשמירת החוקים על ידי חברי הוועדה.ושוב המון נעזרתי בחומר שציינתי מהאינטרנט. וכן תתיעצו עם הרופאים המטפלים בכם. הרבה סבלנות אבל בסוף תקבלו את המגיע. סיפורי הקצר הזה בפועל ארך 4 שנים. וואוו הכתיבה עייפה אותי ,ביי בינתיים.

lior_r

New member
מאד מעניין מה שאתה אומר,

אני חייב להוריד את הכובע בפניך על עמידתך במאבק וההתמדה. הסיפור שלך, בהחלט מחזק אותי,ואני מקווה שגם אחרים, אלו שעדיין נאבקים בשרירות ליבם של המוסדות במדינה. אני מאחל לך רק בריאות, וכמה שיותר אושר. רציתי לבקש ממך, ולשאול, לאיזה חומר מהאינטרנט אתה מתכוון? אני אשמח אם תצרף קישור אחד או שניים, שאלמד גם אני.

אבישג20

New member
קודם כל ......./images/Emo4.gif

זה שהנם דפוקים , כח הסיסטם , אני יודעת......הספקתי לחוות את זה כבר על ההתחלה ....ואני מניחה שככל שהתביעה תתמשך , זה ילך ויתגבר .... ואני רק מקווה שזה ישתלם בסוף .

אורית...2

New member
יש לי רעיון !!!../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

אתם חושבים שאם נגיע לשם עם כיפה על הראש (אולי גם ציצית ושטריימל), נשים בלבוש צנוע, עם חצאית ארוכה וכתפיים לא חשופות...יתייחסו אלינו אחרת ??? יש לי ידידה שהגיע עם הכיסא גלגלים שלה , המטפלת הצמודה שלה ...ונתנו לה רק 30%,!!! אבל היא לא ויתרה...ואחרי מיליון טירטורים ...(כי אנחנו הרי בריאים...
סתם "משחקים" אותה חולים...היא קיבלה 100% בשביל לקבל את האישור הנכסף מביטוח לאומי ...צריך להיות בריאים ! ועם הרבה כוחות נפשיים לעמוד מול אלה שחושבים שזה סתם "משחק שבא לנו לשחק איתם..." ואיפה דליה ??? היא סיפרה לי מה היה לה איתם בשבוע שעבר ... דליה
תספרי, מה שהם עשו לך ... מצאתי אייקון שמתאים להם ...

Dalia M

New member
../images/Emo176.gifחום לא טוב לנו, וגם לא ביטוח

כן, אורית יקרה, את סיפורי בביטוח לאומי תוכלו לראות בתשובתי לירון. העבירו את תביעתי מנכות בללית לעקרת-בית גם לא ענו תשובה על תלונתי באתר הממשלתי של משרד העבודה !! אני אמשיך להתעדכן אצל חברי הפורום, בטח אלמד מהם הרבה. ביי לכולם
ד ל י ה

אורית...2

New member
היי דליה !!!../images/Emo175.gif../images/Emo135.gif

את כתבת לי באי מייל ....את ה"סיפור" שלך בגלל זה ביקשתי שתפרסמי אותו פה ...(לא הגיע לך התשובה שלי ???וגם שלחתי לך מסר מהפורום...) אבל תבררי מבחינת הזכויות...עד כמה שידוע לי נכות לעקרת בית זה כמו נכות כללית... (מבחינת הזכויות והתשלום) אבל אני לא בטוחה ...צריך לברר , בעצם ,יש לי ידידה שקיבלה בתור עקרת בית נכות, אבל אני אוכל לדבר איתה רק אחרי 8 כשהיא תחזור מהעבודה ...(היא סיפרה לי שבאה אז עובדת סוציאלית הביתה ועשתה לה "מבחן" במטבח....
) ברגע שתהיה לי תשובה אני אכתוב לך וכאן ..... ולגבי תשובה ממשרד ממשלתי ....חכי !!! עוד לא עברו שנתיים שלוש ...כבר את רוצה תשובה ??? הם בטח בפגרה ...
אבל זה טוב שידעו על תשובה שכזאת...

אורית...2

New member
../images/Emo41.gifדליה !!! דיברתי עם הידידה שלי ..

אז קודם כל תרגעי !!!
או
דיברתי עם הידידה שלי , היא חזרה בדיוק מהעבודה... היה לה את אותו סיפור בדיוק ...אבל בתור עקרת בית נכה, מקבלים את אותם זכויות ואת אותו הסכום כמו למי שעבדה .. רק שהבדיקה שעוברים..."משפילה" באה עובדת סוציאלית הביתה, ועושה לך "מבחן" איך את תולה כביסה ...איך את שוטפת כלים וכו´ אז תרגעי ...ושיתנו לך נכות של עקרת בית. זה אותו הדבר !!!(רק בשם אחר) וחבל על העצבים שלנו ...

RomiVais

New member
המון סבלנות..

זה מה שצריך בכל מה שקשור בזכויות שלנו ובביטוח לאומי. אני שמחה שאצלך זה לפחות הסתדר בסוף ואתה מקבל את שמגיע לך לפי החוק. מקווה שלכולם זה יסתדר בסוף.. רק בריאות!!

RAZ21

New member
../images/Emo91.gifכתובת ליעוץ

באיכילוב עובדת נוירולוגית המתמחה בטרשת ובנוסף עובדת גם בביטוח לאומי. שווה לקבל ממנה יעוץ או אפילו חוות דעת. כמו בכל מקום, אם היעוץ ניתן ע"יי מישהי מבפנים,מביטוח לאומי, היחס יהיה שונה. שמה הוא דר´ אולגה חילקביץ.

סיאמית

New member
אתה מתכוון ל"אולגה´לה"??? ../images/Emo23.gif

(ככה ~א~ ואני קוראים לה בסתר) אישה יקרה שכמוה!!!

למעלה