בוקר טוב לכולם

kisses

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

מי מתפקד היום? אורלי הכל טוב, האם את עוד איתנו? אתוש איך את מרגישה?

rona25

New member
בוקר ../images/Emo42.gif אני קצת עצבנית ../images/Emo46.gif

בגלל איזו בחורה מטומטמת בעבודה שלי שהביאה לי את הקריז על הבוקר... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני מקווה שישתפר ושיהיה לכולנו יום מקסים
רונה25

rona25

New member
את מכירה את האנשים

שאסור לבקש מהם משהו במסגרת התחום המקצועי שלהם וגם את זה בקושי הם מוכנים לעשות? אז ביקשתי משהו והיא עשתה כזה פרצוף גועלי ודיברה באנטיפטיות על הבוקר... אולי אני יותר מדי רגישה....
אבל נרגעתי בינתיים

הילית*

New member
מי כמוני מכירה...

אתמול ביקשתי ממזכירה של אחד הלקוחות הגדולים שלנו להחליף בין שתי מצגות. דבר שתואם עם הלקוח עצמו ומה היא אומרת לי "אוף, אתם עושים לי בלגן. הייתם צריכים לדעת את זה קודם". אמרתי לה בציניות שסתם בא לי לעשות לה הרבה עבודה אז קמתי היום בבוקר והחלטתי להחליף בינהם. אח"כ הלשנתי ללקוחה והיא אמרה שמה שהמזכירה אמרה ממש לא בסדר והיא תדאג לעניינים.

הילית*

New member
בוקר טוב !

לחוצה היום כרגיל. יש לי פרזנטציה עוד שעתיים ענקית ובאנגלית ובמקום ללמוד אותה אני כאן... אורלי, את עוד עם הילדה עליך ????

jess ועוד

New member
בואי אני אסביר לכם

עכשיו ובכלל כל ההריון אני אוכלת דברים שלא נגעתי בהם כמעט 5 שנים בגלל דיאטה אחי שלומד בתדמור מבשל במיוחד בשבילי תבשילים חבל על הזמן עוגות עוגיות ממתקים מפנקים אותי בגלידות במליון ואחת דברים טעימים מזג האויר בחוץ לא להיט ובפנים יש בריכה נעימה אז אם תעשי חשבון גם את לא היית מחליפה עוף בטריאקי למשל בחלב אם...

fila

New member
זה בסדר גם לי עלו על העצבים

על הבוקר......... אני בשיחה עם חו"ל ומישהי כאן החליטה שזה הזמן המתאים ביותר להתקרצץ ולנסות לשתף אותי ברכילות לא עסיסית.... היא פשוט הוציאה אותי מריכוז ונראה לי שנשמעתי לא מנומסת ולא קשובה כ"כ לאיש שמעבר לקו... ולאירופאים האלה אין את הסחבקיה הזאת שלנו

למעלה