בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם. ../images/Emo42.gif

מה שלומכם אנשים? מקווה שעבר עליכם סוף שבוע נעים וטוב... עברתי על ההודעות שנכתבו במהלך הסופ"ש,ואני חוזרת ומדגישה- הודעות שיש בהן מן העבירה על החוק,כגון- מתכונים,סחר או הצעות לא חוקיות אחרות,ימחקו לאלתר. יום כתום,

בוקר טוב גם לך !

מתכונים זה לא חוקי ? תגלית מרעישה , טוב נו ואני רציתי לספר לכולם איך מכינים לחם בננה... סתם
שיהיה לך יום טוב וירוק

the use

New member
../images/Emo135.gif רגע רגע..

אני חולק. אם אסור מתכונים, אז אסור גם להמליץ על ריזלות, על באנגים (עם או בלי צ´וק) ובכלל, צריך לסגור את הפורום... לדעתי הגבול צריך להיות בהצעות לסחר. מי שמחפש לקנות או למכור פה אז למחוק. אבל מתכונים זה דווקא בסדר. אה, הנה מתכון: קחו שלושה קורט גנג´ה, גלגלו בעדינות לתוך נייר לגלגול טבק, הדליקו את הקצה (לא את הפילטר) ותשאפו להנאתכם.

יאיר5

New member
לא נראה לי שמתכון זה עברה על החוק..

כי אם נגיע גם למתכונים אז באמת איפה הגבול מה כבר מותר ומה אסור??? אם בן אדם כותב איזה מתכון זה לא שידול לעשן זה רק החלפת מידע לא? יאיר

liquidream

New member
הבהרה!?!

בוקר (אחר) טוב, כנראה שאין מה לעשות- כל אחד והתפקיד שלו: התפקיד שלך הוא למתן ולדאוג שהפורום לא יהפוך לשוק סמים. התפקיד שלי הוא להתסיס ולדאוג שהפורום לא יהפוך לבית ל3 בני 16 שמתווכחים בפעם האלף אם סמים זה טוב או רע ואם יש הבדל ביניהם וידה ידה ידה... ובכל זאת: 1)בהודעות שלי שמחקת לא היה שום קשר לסחר, מישהו ביקש עצות לגבי אכילה ונתתי לו. 2)ע"י אכילה נפתרות כמה מהבעיות האמיתיות של עישון הגראס (סרטן מעישון טבק ושימוש יום יומי תלותי שיוצר מצב תמידי של סאטלה קלה שאי אפשר בלעדיה). אני לא רואה איך הצעה (למי שכבר יש ברשותו גראס) להמיר את העישון באכילה (והצעת מתכון לשיפור הטעם- אפשר הרי לאכול את זה בכל דרך) פוגעת במישהו או חורגת במשהו מגבולות חופש הביטוי שלי. 3)בימים בהם אפשר להשיג מתכונים לlsd, הוראות להכנת פצצות אטום, מוסיקה בחינם ותמונות עירום של סבתא שלי כשהייתה בת 16 בחופשה בים השחור- קשה לי להאמין שצריך את זה אבל אם לא תהיה ברירה נצטרך להשתמש בקודים דבילים כמו "חסה" או "חמאה" במתכון. עדיף? רק תגידי. היי אולי אפשר לארגן אייקונים כדי שלא נצטרך לעבור על החוק? כמו שאמרתי- אין לי כלום נגדך אבל גם אין לי כוונה לוותר. יש אינסוף שמות משתמש ואינסוף שמות לחסה.. nameste

ושוב בוקר טוב

צר לי אבל כשאתם נותנים מתכונים להכנת ספייס קוקיז,לצערי הרב,זה נחשב לא חוקי. התפקיד שלי הוא לדאוג שבפורום לא יהיו הודעות שיש בהן משום עבירה על החוק,ותפקידך לרשום את דעותייך,לא להתסיס.רוצה להתסיס? יש לי מתכון מעולה להתססת יין.. הפורום הוא בית לכל מי שירצה שהוא יהיה בשבילו בית,בין אם זה אתה,אני או סבא בן 70, והוא נועד ליצור דיון הולם בנושא המדובר,ולא להחליף מתכונים על גידול,או על הכנה,ואל תשכח שפרט לך צופים בפורום עוד ילדודס בני 16 שמאוד לא מומלץ שהם יראו הודעות כאלו. רוצים להחליף מתכונים? יש לכם מסרים אישיים. תבינו,שהנושא הוא לא חוקי עדיין במדינתו הקטנטונת,ולכן העיסוק הוא מאוד רגיש. אגב,בימים אלו אולי אפשר להשיג מתכונים לכל דבר קיים,אבל לא בפורום הזה. שמחה לשמוע שאין לך שום דבר נגדי,אני לא עושה את זה נגד אנשים באופן אישי,אני פשוט מנסה לשמור על הפורום חי וקיים,ואתם מצידכם תשתדלו להימנע ממתכונים,ומשאלות סחר למיניהן שעלולות לגרום לסגירת הפורום. מקווה שהבנתם. יום כתום.

ושוב בוקר טוב לך.

אודה לך מאוד אם תוכלי להסביר לי למה זה לא חוקי לדבר על מתכונים. ד"א זה פורום סמים קלים פה ? כי לפי מה שאת כותבת זה נראה כמו פורום של אל סם.

liquidream

New member
אהם...

חשבתי שהפורום הזה נועד לספק אינפורמציה אמינה וריאליסטית שיכולה לעזור לאנשים לקבל החלטות בלי להסתמך על השקרים והדיסאינפורמציה של הרשעות. בלי ספק אכילת גראס בריאה בהרבה מעישון ואם מישהו רוצה עזרה בהפיכת הרגלי הסמים שלו ליותר בריאים למה לא? ולמה אסור "חלילה" שילד בן 16 יראה את זה? עדיף עכשיו כשעוד יש סיכוי לחמוק משטיפת המוח. מה הטעם בפורום שרק עסוק כל הזמן בקונצנזוס הטיפשי הזה של החוק? "יש שחיתות ובורות ברשות" "צריך לגאליזציה" "לא מגיעים להרואין מגראס" זה כל מה שאפשר להגיד באופן חוקי- בשביל זה לא צריך פורום. nameste

אבל לא דובר פה על שקרים

מה הקשר לדיסאינפורמציה כאן? נהפוך הוא,המטרה היא להעלות מודעות בנושא הזה,על מנת להפוך או לא להפוך את העניין ללגאלי. כיוון שסמים קלים עדיין לא מותרים בחוק,לצערם של הרבה משתתפים פה,הפיכת הרגלים לטובים ובריאים יותר או פחות הם לא לעניין. למה אתה שואל על ילד בן 16 ? מהסיבה הפשוטה שילד בן 16 לא צריך מתכונים להכנת משהו שהוא אסור ע"פ חוק,פרט לכך שהוא עדיין קטין. המטרה הרי בלאליזציה היא להפוך את הגראס חוקי למטרת מכירה עם הגבלות מסויימות,בדיוק כמו אלכוהול,כלומר,יחול איסור על קטינים לקנות את זה. אגב,איך בדיוק הופכים הרגל לא בריא לבריא?אתם מתכחשים לעובדה שגם גראס גורם לנזקים? אז לא,זה לא פורום של אל סם,ואין לי שום מטרה להפוך אותו לכזה,אבל לא נראה לי לעניין להכניס לכאן מתכונים להכנת ספייס קוקיז. בכל מקרה אני מתייעצת עם הנהלת הפורומים בנושא הזה. אני אודיע לכם מה התשובה. לא צריך כעס,באמת,הכל מתוך כוונה טובה. יום כתום

liquidream

New member
לא אמרתי שאת משקרת

אמרתי שהרש(ע)ות משקרת. אם ילד בן 16 כבר מחזיק גראס בבית עדיף לדעתי שילמד לאכול אותו במקום שיתמכר ניקוטין כבר עכשיו. עדיף שימוש בגראס משימוש בגראס ובניקוטין לא? אני מבין שאת צריכה לשמור על גבולות אבל אני חייב למתוח אותם קצת כדי להגיד דברים נכונים- גם אם 120 עלוקות זניחות חושבות (אם הן מסוגלות לכך) אחרת. בהצלחה לשנינו :)

כן,אבל תסכים איתי שלא צריך

להחדיר בו עוד רעיונות שימוש? אגב,גם אני מתנגדת בחריפות לשיטה המאוד לא יעילה של אל סם ונגזרותיה,ואני מאוד בעד לגליזציה,אבל עד שלא יהיה לנו נציג גאה בממשלה הבאה,הגראס ישאר מחוץ לחוק... ושאלתי בפורום מנהלים את דעתם,הם הסכימו איתי שההודעה היתה צריכה להימחק. אני מתיעצת איתם כשם שאנחנו מנהלים פה את הדיון על ההודעה המחוקה. באמת,אני בצד שלך,אבל עד להודעה חדשה,שאמן ואמן תגיע בהקדם,זה מחוץ לחוק. גם ניקוטין זה סם קל (קשה מאוד,אבל בהגדרותיו החוקיות הוא קל),ואני אישית אעדיף שגם בזה ילד בן 16 לא ישתמש... בהחלט בהצלחה.

the use

New member
אייש...

להחדיר בו עוד רעיונות שימוש... אז למה מתכונים לא אבל סוגי ניירות גלגול כן? או שגם זה אסור? לדעתי, אחרי "עוגה עוגה" המפורסם אפשר לדבר על מתכונים באופן חופשי. שוב, גם ג´וינט זה סוג של מתכון, מה לא? הגבול צריך להיות בהודעות על סחר וזהו. אחרת זה פשוט מגוחך.

ZBlaster

New member
אני משער שרשום איפשהו

בתנאי השימוש של תפוז משהו בסגנון "השימוש על אחריות המשתמש בלבד" או משהו כזה... ככה שאם ילד בן 16 נכנס, תהי בטוחה שזה על אחריותו, לקרוא את הכותרת של הדף, "סמים קלים" הוא יודע. מהרגע הזה, זוהי אחריותו. אז מה הבעיה? Z-Blaster

הבעיה היא קצת אחראיות סביבתית

לא מתאים לכם להיות כאלו אטומים... חבר´ה תגדילו קצת ראש,זה לא צבא פה,והמטרה היא לא לדרדר ילדים קטנים למעשים לא חוקיים... יום טוב.

טוב,התיעצתי,חשבתי ולהלן תשובה סופית

נכון להיום, שימוש בסמים שמוגדרים על ידך כסמים קלים ומופיעים בתוספת לפקודת הסמים המסוכנים הוא עבירה פלילית, לכן לא יעלה על הדעת שבפורום בתפוז יתנהל קורס המלמד שיטות לביצוע עבירה הבנתם את הבעיה חברלך? וזה מפי עו"ד..... יום כתום.

אז זהו שלא

מטרת הפורום היא התדיינות בנושא. טוב,בכל מקרה נמאס לי להסביר את עצמי במילים שונות בכל הודעה,אתם כולכם מספיק בוגרים וחכמים בשביל לדעת איפה אתם יכולים למתוח את הגבול,אני סומכת עליכם בזה. הצעות הכנה,תבשילים וסחר לא פה,יש לכם מסרים אישיים שאתם יכולים להשתמש בהם לעניינים אלו. יום כתום.

אני חושבת שזה ממש טימטום לשייך...

כתיבת "מתכון" להשפעה על צעירים זה שיא הטימטום.... וחוץ מזה מה עברה פלילית בזה? מה זה שונה מכל ההודעות על הבנגים? מה אין חופש דיבור במדינה הזאת ובאתר הזה??? אולי עורך דין מהפרקליטות צריך לנהל תפורום הזה וככה הוא בטוח ידע מה "מותר" ומה "אסור"....

למעלה