בוקר טוב לכולם שיהיה יום יפה - ואנסה להתעדכן מהעבודה לגבי התוצאות. יש הימורים?..
B babe10 New member 18/8/02 #1 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif שיהיה יום יפה - ואנסה להתעדכן מהעבודה לגבי התוצאות. יש הימורים?..
B babe10 New member 18/8/02 #3 בעייתי... כי נראה לי שמי שאני חושבת שיזכה זה לא מי שאני רוצה שיזכה....
M MemphisRaines New member 18/8/02 #4 ../images/Emo13.gif זה כל העיניין ../images/Emo13.gif ובגישה האונשית אנחנו מזדהים עם מי שאנו רוצים שיזכה אבל לא תמיד הוא הזוכה אני מהמהר על .......... תקרבי את האוזן ............. עוד קצת .......... לא יודע שרון
../images/Emo13.gif זה כל העיניין ../images/Emo13.gif ובגישה האונשית אנחנו מזדהים עם מי שאנו רוצים שיזכה אבל לא תמיד הוא הזוכה אני מהמהר על .......... תקרבי את האוזן ............. עוד קצת .......... לא יודע שרון
D dudusch New member 18/8/02 #5 מאחר ואני הלכתי הכי רחוק ../images/Emo8.gif וחשפתי בפנייך הכי הרבה... גם אם לא היתה לי מילה בנושא... אין איזה "קומיש"?
מאחר ואני הלכתי הכי רחוק ../images/Emo8.gif וחשפתי בפנייך הכי הרבה... גם אם לא היתה לי מילה בנושא... אין איזה "קומיש"?
B babe10 New member 18/8/02 #8 אוף... מפסידה את כל האקשן עוד כמה דקות מסיימת לעבוד ואז מתחברת לנט דרך הוריד.. איך עבר עלייך יומך יקירתי?
אוף... מפסידה את כל האקשן עוד כמה דקות מסיימת לעבוד ואז מתחברת לנט דרך הוריד.. איך עבר עלייך יומך יקירתי?
B babe10 New member 18/8/02 #10 אמממ... שאני אמות מקנאה או רק אהפוך ירוקה?.. בצעד מפתיע ולא צפוי (ממש.....) נתקעתי עד עכשיו בעבודה. לא יאומן, רק עכשיו יוצאת לכוון הבית. בשאיפה שהאנשים המעניינים יהיו מחוברים למסנג´ר... צ´או לבינתיים
אמממ... שאני אמות מקנאה או רק אהפוך ירוקה?.. בצעד מפתיע ולא צפוי (ממש.....) נתקעתי עד עכשיו בעבודה. לא יאומן, רק עכשיו יוצאת לכוון הבית. בשאיפה שהאנשים המעניינים יהיו מחוברים למסנג´ר... צ´או לבינתיים