בוקר טוב לכולם רק לי יש בעיה עם המחשב היום לוקח לי שעה להיכנס לפורום. שיהיה לכולנו יום קסום
S smagi New member 13/11/02 #1 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif רק לי יש בעיה עם המחשב היום לוקח לי שעה להיכנס לפורום. שיהיה לכולנו יום קסום
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif רק לי יש בעיה עם המחשב היום לוקח לי שעה להיכנס לפורום. שיהיה לכולנו יום קסום
ס סיגליהיא New member 13/11/02 #5 בנות, סבלנות, עוד חצי שעה ../images/Emo127.gif תפוז מתנצלים ומקווים שתיקון התקלה יסתיים עד השעה 12:00. יום טוב
בנות, סבלנות, עוד חצי שעה ../images/Emo127.gif תפוז מתנצלים ומקווים שתיקון התקלה יסתיים עד השעה 12:00. יום טוב
מ ממוש היחידה New member 13/11/02 #6 אוףףףף, סוף סוף ../images/Emo13.gif בוקר-טוב, בעצם כבר צהריים רק שאני מנסה מהבוקר להכנס לכאן, ואני רק רוצה להגיד לכן שאני כבר הגעתי למצב של "קריז". מה זה שידרוגים באמצע היום מבלי להכין אותנו לזה נפשית
אוףףףף, סוף סוף ../images/Emo13.gif בוקר-טוב, בעצם כבר צהריים רק שאני מנסה מהבוקר להכנס לכאן, ואני רק רוצה להגיד לכן שאני כבר הגעתי למצב של "קריז". מה זה שידרוגים באמצע היום מבלי להכין אותנו לזה נפשית