בוקר טוב לכולם

nightroll

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

קמתי בחמש וחצי, הגעתי לאוניברסיטה ב7 (לפני הפקקים ולמרות שנסעתי בתחבורה ציבורית), ויש לי קצת זמן לכבודכן. רק שבא לי לישון ואני מקווה לא להרדם מתחת לאף של המרצה... היום אני לומדת משמונה בבוקר ועד 15:30. יש לי 2 עבודות להכין, הצעת מחקר להגיש, מאמר לקרוא ולהכין עליו דו"ח, פרוייקט בגרפיקה למסור... וחמותי תחכה לי בבית כשאני אחזור כי היא מזמן לא הזמינה את עצמה אלי... נראה לי שלשם שינוי היום אני פשוט אבוא הביתה, אארוז תיק ואסע למכון הכושר. המרצה שלי אומר שהדרך הטובה ביותר לשחרר סטרס ולמנוע נזקים פסיכוסומטיים זה להתעמל... שיהיה לנו יום נעים...

אורא

New member
בוקר אור לכולן+ עציון ../images/Emo42.gif

היום לפחות לא יורד גשם ונקווה שלא יתחיל לרדת... אנחנו הולכים היום לבת מצווה בערב.. ואתמול היה ריב נוראי אצלי בבית
שיהיה יום נפלא לכולם אוהבת אתכם

בוקר-טוב ויום נפלא לכולם../images/Emo42.gif

ולך אור, תלבשי את החליפה המהממת תרימי ראש ותיישרי גב ולכי שראש מורם
אף אחד לא שווה את העצבים והאנרגיות שאת מוציאה. תשמרי את האנרגיות האלה לדברים חיוביים יותר
הרבה
ו

אורא

New member
תודה ממוש ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איך אפשר לא להתעצבן כשמעצבנים אותך

עדוש

New member
בוקר טוב ויום נפלא../images/Emo42.gif

אצלינו בדרום מתחיל להיות גשום

בוקר טוב ומלא../images/Emo42.gif

המכונה והמייבש שלי לא עובדים כבר יומיים, אני מקווה שהיום אני אצליח לסדר אותן יש לי ערימות בכל הבית ואין לי אפילו תחתון אחד לילדים
אם זה לא יסתדר היום, אני חוזרת לימי הביניים ומתחילה לכבס הכל ביד

אורא

New member
פנינה איך הולך ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הם הלכו טואטלוס... או סתם קילקול פשוט שניתן לתקן תודיעי במה אפשר לעזור .. בכיף

הצלחתי

הלכתי למכונות בדקתי עניינים, הזזתי דברים וראה זה פלא הצלחתי לסדר את זה לבד אלופה או לא?
חבל על הזמן, אני מגלה שאני יכולה גם בלעדיו, אתמול גם הצלחתי להסתדר בסופו של דבר בלעדיו אינ כ"כ שמחה שהולך לי טוב, אני רצה להפעיל מכונות דחוף!!! תודה לכולם

ר של ניב

New member
שמחה בשבילך

וגם אם לא תצליחי בפעם הבאה, תמיד יהיה בעל מצוע שיהיה מוכן לבוא לטפל לך בדברים.

jif

New member
אם רוצים אפשר לעשות הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

smagi

New member
כשנשואים ישנם דברים שברור מאליו

שהבעל עושה כמו לתקן מכשירי חשמל לתלות תמונות ואפילו להחליף נורות חשמל. אבל ברגע שהבעל לא נמצא ואנחנו לבד... ראה זה פלא פתאם את הכל אנחנו מצליחות לעשות לבד. אני רוצה לראות גבר שיקום מוקדם,יעיר את הילידים,יכין אוכל,ילביש אותם יקח אותם לגן/בי"ס,ילך לעבודה ,יחזור, ינקה,יבשל,יכבס,יקח את הילדים לחוגים וכו´. לא סתם אנחנו המין החזק.

לא לא לא

אני חייבת לציין שגם כהוא היה איתי עדיין, את הדברים האלו אני הייתי עושה, ריפוי בעיסוק אפילו הארגז כלים והמברגה היו שייכים לי
רק שהוא תמיד היה מזיז לי את הדברים ופחדתי שאני לא אסתדר, אז הנה נעעעע בעין, הצלחתי לבד

arem12

New member
בוקר טוב לכולכם../images/Emo42.gif

אתמול גיליתי לראשונה שאם בעלי באמת רוצה לסדר משהו בבית אז הוא כן מסוגל. אני נשואה 10 שנים ואתמול זו היתה פעם ראשונה שהוא תיקן לי. תמיד אני עושה זאת לבד אז פנינה תאמיני לי אפשר גם לבד
ומקסימום להביא איש מקצוע. בשביל זה לא צריך בעל
ענת

עציון

New member
ענת: מצאה חן בעיני השורה התחתונה

אבל תדעי לך ש: אין צורך להביא בעל כדי להיות איש מקצוע!!!! וכל אחת יכולה ללמוד לתקן בבית.

למעלה