בוקר טוב לכולם

smagi

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

כמה סיפורים יש לי על יום שישי חבל על הזמן

smagi

New member
הסיפור השבועי שלי ../images/Emo46.gif קצת ארוך

ביום שישי נסענו לחמתי לאכול ארוחת ערב! מכיוון שחמתי אישה מאד מבוגרת, כשאנחנו נוסעים אליה לארוחת ערב אני מכינה אוכל ומביאה איתי כדי שיהיה לה יותר קל. אבל ביום שישי האחרון גיסתי (הבעייתית שגרה בדיוק מעליה) התקשרה וביקשה שלא נכין שום דבר מפני שהיא מכינה הכל. לרגע הופתעתי היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו???? הגענו לארוחה המיוחלת התיישבנו לשולחן וחשכו עיני
על השולחן במרכז היו מונחות קעריות קטנטנות עם אוכל שלא מספיק אפילו לשני אנשים (ואנחנו הרי היינו שישה). ואז גיסתי התנפלה על האוכל ומילאה את הצלחת שלה בצורה שאפילו לתאר אותה אני לא יכולה, ועוד הוסיפה ואמרה אצלינו ברומניה צריך להתנפל על האוכל מהר אחרת לא ישאר לכם נשארנו בפה פעור
הבת שלי (בת שנתיים וחצי כזכור לכם) אמרה אמא אין פה בכלל מה לאכול, אני רעבה. סבלנו בשקט וחזרנו הביתה אחרי ארוחת ערב - רעבים רעבים (ידעתי שזה יותר מדי טוב מכדי להיות נכון). והמשך הסיפור יגיע מאוחר יותר!

מגי אני המומה../images/Emo12.gif

גם אני מרומניה ואצלנו מקובל שכשאוכלים אז אוכלים. בדרך כלל יש כל כך הרבה אוכל שפשוט בן אדם נורמלי חושב שאנחנו לא נורמלים. מה עוד, שבכלל לא קיימת התרבות הזאת של לחטוף ומהר. נהפוך הוא. יש נימוסים אירופאים ואף אחד לא מתחיל לאכול לפני שכולם יושבים וכולם מילאו את צלחותיהם. והמארחים ממלאים את צלחותיהם אחרונים וכל הזמן משדלים את האחרים לאכול עוד ולטעום מכל דבר. מרבית האנשים שישבו איי פעם בשולחן של יוצאי רומניה, לא יצאו משם על שתי רגליים. אצלנו אחרי ארוחות משפחתיות רגילות צריך מנוחה של יומיים לפחות. הזלילה והסביאה היא כל כך בדמם של הרומנים שאפילו משטר קומוניסטי הדוק לא הצליח לדכא אותם ולעשות אותם רזים. השמנה זו הבעיה הכי גדולה שלהם וכל הזמן כותבים על זה בעיתונים ומדברים בטלויזיה. גיסתך נראה לי, בנוסף ליתר מעלותיה, מזוייפת. ולעצם הענין, לא יזיק אם תרימי לה טלפון היום ותגידי לה שעדיף שבפעם הבאה את תכיני כרגיל כי ראית שהיא לא יכולה להשתלט על משימה כזו.

jif

New member
לא יאומן!

בפעם הבאה להביא סנדביצ´ים בתיק!

smagi

New member
המשך הסיפור ....

באמצע "הארוחה" איחלנו לגיסי (בעלה של הנ"ל) מזל טוב ליום ההולדת ואמרנו שנקפוץ ביום ראשון להביא לו משהו. אז הפוסטמה אומרת אהה כן עשיתי לו מסיבת הפתעה אבל לא הזמנתי אתכם כי אתם בטח לא הייתם באים! אז תגידו אתם מפגרת או לא?????

arem12

New member
אהבלה רצינית ../images/Emo12.gif

למה צריך להתייחס אליה בכלל????????

מגי, את ממשיכה להפתיע../images/Emo151.gif

נראה לי שזה לא אמיתי מרוב שזה מצחיק. אז היום תקנו לו מתנה קטנה קטנה קטנה ותשימו בקופסא גדולה גדולה גדולה
ותתנו לו אותה רק בעוד חצי שנה כי "לא יוצא לכם ואתם בטוחים שהוא בטח גם לא צריך את זה".

מגי! במחשבה שניה ../images/Emo10.gif

בשביל מה הייתם צריכים לסוע עד יער הקופים. כבר ביום שישי היתם בחברה טובה.

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

מגי אם יש לך ספורים, אז ספרי! מה את מחזיקה אותנו במתח?!

arem12

New member
בוקר אור לכולם+ ../images/Emo42.gif

אני הייתי מתקשרת ובאירוניה אומרת שהיה נהדר ובגלל המאמץ שלה אני אתאמץ יותר בעתיד

בת ה י ם

New member
בוקר בוקר בוקר טוב

עכשיו תתקשרי לגיסתך ה"מהוללת" וספרי לה שהתפוצצתם מכמויות האוכל חחחחחחחחחח

למעלה