בוקר טוב לכולם בוקר טוב לכל מי שבבית בוקר טוב לכל מי שכבר בעבודה שיהיה לנו יום מקסים
ש שָרוֹנִי New member 21/5/03 #1 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכל מי שבבית בוקר טוב לכל מי שכבר בעבודה שיהיה לנו יום מקסים
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif בוקר טוב לכל מי שבבית בוקר טוב לכל מי שכבר בעבודה שיהיה לנו יום מקסים
ר ריגשית New member 21/5/03 #2 ../images/Emo42.gif בוקר-טוב גם ממני ../images/Emo96.gif שיהיה לנו יום מקסים, חמים ונעים להתראות בהמשך היום. אני משתדלת לא להתחבר במשך היום למרות שלא תמיד הולך לי, אני כבר מכורה חזק
../images/Emo42.gif בוקר-טוב גם ממני ../images/Emo96.gif שיהיה לנו יום מקסים, חמים ונעים להתראות בהמשך היום. אני משתדלת לא להתחבר במשך היום למרות שלא תמיד הולך לי, אני כבר מכורה חזק
ש שחר של טללים New member 21/5/03 #4 אצלי כבר כמעט צהריים...../images/Emo13.gif טל משכים לאחרונה בסביבות 5... עוד לפני עלות השחר לפני הציפורים אפילו לפני ערוץ הופ...
אצלי כבר כמעט צהריים...../images/Emo13.gif טל משכים לאחרונה בסביבות 5... עוד לפני עלות השחר לפני הציפורים אפילו לפני ערוץ הופ...
G God Knows Im Good New member 21/5/03 #5 בוקר טווווווווווב ../images/Emo79.gif בוקר טוב../images/Emo79.gif זה עדיין נחשב בוקר ,נכון?
ר ריביקי New member 21/5/03 #6 צהריים טובים../images/Emo140.gif לא הספקתי בבוקר.. אז המשך יום נעים לכולם
ע עדי 4 New member 21/5/03 #7 צהריים טובים גם ממני היות ואני עובדת מחוץ לבית מתאים לי שרשור צהריים ולא בוקר. המשך יום נעים עדי