מעתיקה לך את שכבתי שם ניצת../images/Emo39.gif
ביום רביעי האחרון האקס הגיע מוקדם מתמיד לקחת את הבן לשיעור שחייה במקום עבודתו שלו ואת הבת{זה היום שלו} טוב אז כבר ידוע שהוא כמו בן בית אצלינו ונכנס בכדי לאסוף אותם, באותו יום מעוף היה בבית עסוק במיטבח,פתאום האקס בא אלי ואומר לי שאני אהייה בבית ב7{ב4 הוא אסף אותם} כי יש לו עוד עבודה..אני מצידי אמרתי שהוא אמור להחזיר ב8 ולי יש סידורים{קניות וכו'}פתאום זה הגיע.... הוא צעק עלי בדיוק כמו שהיינו נשואים"אני אומר לך להיות ב-7 את תהיי ב-7 בבית זה ברור לך?את שומעת?" תחשבי על הסיטואציה..מעוף בבית כמה צעדים לידו והוא מרשה לעצמו לצעוק עלי באיומים לידו בביתי שלי, זה לקח לי שתי דק' של התעשתות..ואז תפסתי אותו בדלת ואמרתי לו: "זו הפעם האחרונה שאתה צועק עלי בבית,צועק עלי ליד מעוף צועק עליי בכלל..כי אני לא אישתך,לא חברה שלך ואתה תלמד לדבר אלי בכבוד גם כשאתה לחוץ ודברים לא מוצאים חן בעינייך...אתה חוצפן שאין כדוגמתו ואם לא הספיק לך ממני אז אני אתן למעוף להוסיף משהו מדבריו" הוא גימגמם פתאום:"אבל מה עשיתי?" עלוב נפש....בחיי,שלוש וחצי שנים אמרתי למעוף זו הדרך שהוא מדבר אליי,ככה הוא טען שהוא אוהב אותי ....האדם הזה ששפתיו מדברות חלקלקות, שפיו מלא מילות שפר,שאנשים פשוט לא הבינו מדוע אני מתגרשת ממנו, אני ידעתי שאלי לא ידברו כך ויהי מה..ואני לא שומרת בבטן מתוקה....הוא בחיים לא קילל אותי חוץ מפעם אחת כשאמרתי לו למה אני רוצה להתגרש...אבל טון הדיבור שלו כ"כ מבחיל ובעלתני{מילה חדשה שלי ממילת בעלות
} אבל הוא אבא של ילדיי ועל כך כל הטרראם של מסביב כלפיו, הוא זוכה להרבה כבוד כאן ואלוהים יודע רק למה.. בעצם גם אני יודעת.....זה בהחלט עבור הילדים ושילמדו שחשוב מאוד מתן הכבוד גם למי שלא מגיע כבוד, כי זה מכבד קודם כל את האדם שנותן כבוד.. יו הסתבכתי
בקיצור מתוקה....זה לא קל לעמוד מול מילים שכאלו ולקבל זאת מהאיש שהביא איתך ילדים לעולם ופעם חלקתם חיים יחד...את כנראה מכבדת את עצמך ולכן את מעדיפה להתעלם ולתת לילדים "להנות" עם מה שיש...אבל ברגע שתראי שיש השפעה לא טובה אל תמשיכי לעמוד מנגד...תעמדי בחזית. בינתיים את מכבה שריפות ..