בוקר טוב לכולם

*יערית

New member
בוקר ..לקראת צהריים../images/Emo42.gif

אומנם נטול וירוסים של מחשב, אבל יש וירוס אחר שתקף אותי כנראה, אז רפואה שלמה לעצמי..ומקווה שהפיכסי הזה יעבור
יום
שמח ונעים לכולם

rolan

New member
וירוס וירוס קישטא קישטא

מה זה פה?... כולם מלאים וירוסים? יעריתוש - בריאות שלמה שתהיה לך במהרה. גם סייחה שלי מוורסת קצת....
לבריאות לאנשים ומחשבים

rolan

New member
גם לי החולים חסרים כאן מאד

גם דעתם ודבריהם חשובים, אז אנא, שובו אלינו, יונה, עלמה, יערית וכל מי שנדבק בוירוס כלשהו.... שובו אלינו במהרה, בריאים, חזקים, חסונים ותורמים כהרגלכם...

rolan

New member
הבריאים כאן../images/Emo70.gif

לא
החולים הם אלה שתקף אותם וירוס במחשב או בגוף ואינם יכולים להכנס ולשוחח איתנו כאן...
אביטלוש
שמחה לראותך כאן

rolan

New member
או אולי לא?....

כי מעטים כותבים לאחרונה... כאילו נגמרו לנו המילים?... או ש?.... כולם בים כולם בחופשה כולם נשא הרוח..........

עלמה 3

New member
לי לא נגמרו המילים ../images/Emo24.gif

משלימה את החסר בעבודה, מאז חזרתי מהנסיעה, ובמחשב הביתי, יש לי וירוס התולעת, שלא הצלחנו להשתלט עליו, אני מקוה שהיום. יום נפלא לכן ואם אפשר קצת יותר קריר ונעים

*יערית

New member
../images/Emo51.gif לכולכן על הדאגה../images/Emo13.gif

הוירוס הזה כמו הרבה דברים אחרים לא יכול להפיל אותי ,אני רק יוצאת מחוזקת יותר
שיפדתי אותו עם קצת אופטלגין,הרבה יין אדום וח'ברה נעימה....ושחכתן אולי... אך יום אהבה היה אתמול....הייתי עסוקה
בריאות לכל מי שעדיין עם וירוס

rolan

New member
אההה עכשיו אני מבינה

יערית, את חולת אהבה
זה באמת גורם לבילבול

יעריתוש הרבה בריאות

אם אני התגברתי על הוירוס במחשב,את בטוח תתגברי על שלך,קצת ויטמין C לא יזיק ומנוחה כמובן. נשיקות

rolan

New member
לכל המחלימים - הידד../images/Emo70.gif

ולאלה שעדיין לא - הרבה בריאות
גם יוסי שלנו, בין המותקפים וירוסית, הודיע לי היום שרק עכשיו מתאושש מוירוסיו, על כן עדיין לא השיב לפניות אליו במייל ובמסרים, ישוב אלינו במהרה. מחכים וגם מצפים לך יוסי

למעלה