בוקר טוב לכולם.

בוקר טוב לכולם. ../images/Emo42.gif

פינה חדשה בפורום - פינת העדכון השבועי. עכשיו היא קצת באיחור, אבל אתם תסלחו לי כי אני מקסימה. חוץ מזה, אני משתפרת מרגע לרגע! אז מה היה לנו השבוע? GB 21 הציע דרך מקורית להרעלת המין ה, אממממממ, הלא יפה, נקרא לו כך
. מוותק תהתה האם שווה לנצל את האקס ברגעי תשוקה נטולי אובייקט אחר. Lesbia הבהירה שנשים רק רוצות שיאהבו אותן ויתנו לנו לאהוב. ולאחר מכן העלתה שרשור געגוע לאקס. פה אחד הוחלט כי שווה ללכת רחוק [השאלה היא עד כמה] עבור אהבת אמת. שושה23 העלתה סוגייה מעניינת בנוגע לסקס בפגישה ראשונה. הדיעות לא היו אחידות. חלק תקפו את עניין מושג ה'נותנת', חלק כיבדו אותו והסכימו אותו. מורן החטובה חיפשה עיצות היפנוט על מנת לרדת לחברה שלה. oren4life תהה למה נים בורחות ממנו עקב מצבו המשפחתי. נוקס רצה לדעת מי אמור לשלם בדייטים. leper המשיך להנעים את זמנינו עם סיפורי ששודרגו למאמרי הפורום. יש סקר חדש בנוגע למפגש הפורום העתידי. אז קדימה, להצביע. כי מי שמצביע, משפיע!!! [למרות שאני דיי דיקטטורית] ועכשיו לנושא החשוב שלשמו נפתח העדכון - עוד פחות מחודש חל עלינו יום האהבה, הידוע גם בכינוי - ולנטיין. הייתי מעוניינת בכמה שיותר רעיונות ליום זה מחברי הפורום. מה שאתם רוצים, מה שמעניין אתכם, מה שעולה לכם לראש. וזהו בערך. שבוע טוב לכולם.

Vdrums

New member
אם עד אז אני אהיה עם הבחורה

שהכרתי אז אני אקדיש לזה מחשבה...

יש לי מליוני רעיונות, אבל...

אני לא אכתוב אותם עכשיו, אלא בצמוד לחג... ובקשר לכמה רחוק למען אהבת אמת... אם צריך, אז לרדוף גם אחרי האופק. יותר רחוק מזה יש? לגבי מה שלסביה אמרה, אחד הדברים החשובים ביותר, זה לבטא רגשות.

אם לא היה כלום, אז למה...

1. למשוך את זה ל-4 פגישות... 2. לספר על זה, כמו שסיפרת לכולם, כאילו משהו קרוב לקרות...

Vdrums

New member
1. לא תמיד יודעים מה קורה

ישר מהפגישה הראשונה 2. נו אז יצאתי עם מישהי וסיפרתי, לא אמרתי שאני הולך להתחתן איתה או משהו כזה. עוד בחורה טיפשה שעברה בחיי.

תומר, כשאתה מכנה אותן...

בשמות גנאי, תחשוב, איך המילים האלה נשמעות, אם מישהו אחר היה מדבר ככה על הבחורות, איתן הוא יוצא... באיזה אור אתה מציג את עצמך?!

אני העלתי את זה עכשיו

כי אני רוצה שהכל יהיה מוכן ולא ברגעי לחץ ופיקשוש. את יכולה לשלוח לי מסר על מנת לשמור את הנושא כהפתעה, אבל אני רוצה שזה יהיה בשיתוף עם אחד המנהלים על מנת לאגד רעיונות.

אל תדאגי, סקארלט...

כבר התחלתי לכתוב לך, תהיי בטוחה, שהם יגיעו אלייך הרבה קודם. מכינה לך כבר מכתב ארוך עם כל הרעיונות.

למעלה