בוקר טוב לכולם

anatus1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

רציתי לדעת מה הסיכוי שאמצע קשר רומנטי חדש בקרוב, איך לשאול את הקלפים תודה על העזרה וסופ"ש נפלא לכולם

צ ל י ל 8

New member
תוכלי לשאול:

מה עליי לעשות כדי למצוא קשר רומנטי ב-3 חודשים הקרובים? 6 קלפים+קלף סיכום.

anatus1

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

תודה על התגובה... שאלתי 2 שאלות: 1. מה X מרגיש כלפיי: מה - אס החרבות X - שמונה חרבות מרגיש - כוכב כלפיי - נזיר סיכום: שמונה מטות האם יש כאן רגש או שעליי לשאול את השאלה עצמה... 2. מה - מרכבה עליי - אביר המטבעות לעשות - העולם כדי למצוא - שבעה גביעים קשר רומנטי - שמונה מטבעות ב-3 החודשים הקרובים - שישה מטבעות סיכום - שמונה גביעים אשמח לקבל פירוש. תודה וסופ"ש נפלא

batgalim

New member
הי ענתוש ../images/Emo142.gif

שאלה - האם את נמצאת בקשר - גם אם לא בריא עבורך, בימים אלו? או שיש מישהו מסויים שאיתו את מעוניינת לקיים קשר כזה?

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

מה - מרכבה עליי - אביר המטבעות לעשות - העולם כדי למצוא - שבעה גביעים קשר רומנטי - שמונה מטבעות ב-3 החודשים הקרובים - שישה מטבעות סיכום - שמונה גביעים את נמצאת בחוסר יכולת תזוזה, אך עלייך לשקול את צעדייך בקפידה יתרה. את צריכה להיות יותר פתוחה לקבל את מה שיש לעולם להציע לך ולהביט סביב כי יש לך הרבה אפשרויות. את צריכה לדעת שכדי לשמור על זוגיות טובה, זה דורש הרבה עבודה קשה ומאמצים. בכל אופן, את צריכה לדעת לתת לארחים את מה שאת דורשת גם לעצמך. נראה כי החסימות בזוגיות נובעות ממך ומהתנהגותך. את חייבת לשנות גישה על מנת למצוא אהבה. מה את אומרת?

anatus1

New member
היי צליל ושוב שבת שלום ../images/Emo42.gif

אשמח אם תוכלי לראות מה עניתי ולהתייחס גם לשאלה הראשונה שלי. בכל מקרה את צודקת אני לעיתים קרובות לא נותנת לאנשים להתקרב אליי מפחד להיפגע, האם זה תלוי רק בי לדעתך??? אשמח לקבל תגובה תודה מכל ה-
ושבת נפלאה

anatus1

New member
שבת שלום ../images/Emo42.gif

ראשית כל תודה רבה על התגובה... בשאלתי בעצם שאלתי 2 שאלות אם תוכלי בבקשה להסתכל האם לשאלה הראשונה את מתכוונת שאני בקשר לא בריא או שאני מעוניינת? דבר נוסף אני עדיין בהליכי גירושין.. אשמח אם תוכלו להתייחס גם לשאלתי הנוספת שם. תודה רבה מכל ה-

batgalim

New member
הי ענתוש../images/Emo39.gif

מה - אס החרבות X - שמונה חרבות מרגיש - כוכב כלפיי - נזיר סיכום: שמונה מטות לא כתבת רקע לפריסה זאת אך אנסה לפרש בכ"ז - נראה שאיקס כבול כיום לקשר אחר שאינו מסוגל להשתחרר ממנו כרגע, למרות שהוא נמצא בתקופה של שבירת המערכת עם רצון לנוע קדימה, לעבר מערכת יחסים חדשה. הוא מעוניין בך, ומרגיש כי את יכולה להעניק לו את אשר הוא מבקש באישה, אך מצד שני הוא חש שאת אינך עושה את הצעד המתבקש על מנת לעודד אותו. את פסיבית מבחינתו ולא נותנת לו מספיק רמזים על מנת שיוכל להתקדם לעברך. קלף הסיכום מביע התלהבות ואנרגיות רבות שיכולות להיווצר על מנת לקיים קשר רומנטי ביניכם, אם רק תפתחי לו את הדרך. מה - מרכבה עליי - אביר המטבעות לעשות - העולם כדי למצוא - שבעה גביעים קשר רומנטי - שמונה מטבעות ב-3 החודשים הקרובים - שישה מטבעות סיכום - שמונה גביעים שאלתי אם את נמצאת בקשר לא בריא מבחינתך, מכיון שאני רואה כאן את הפעולה שעליך לעשות - והיא לעזוב... לשחרר את הקשר הקיים על מנת שתוכלי להפתח למערכת יחסים חדשה. חסרה לך כיום השליטה בחייך, דברים שקורים לך גורמים לך לחוש חסרת אונים. את כרגע מתכננת ורוצה להכיר מישהו, כשהשיקולים שלך לא תמיד באים מתוך רצון למצוא אהבה, אלא יותר תמיכה, בן זוג שיתן לך את הגב לו את זקוקה. הרצון שלך לא תמיד תואם את היכולת, ונראה כי יש כאן הונאה עצמית שלך... הציפיות שלך אינן תואמות את רצון נשמתך לאהבה ורגש, ואם לא תבדקי את עצמך בצורה רציונאלית - מירב הסיכויים שתתאכזבי. בתקופה המדוברת תהיה לך התמיכה לה את זקוקה, אך הכל עומד בסימן עזיבה שלך. חוסר רצון שלך להשאר במקום בו לא תקבלי את מה שאת באמת רוצה. העצה של הקלפים - הנמצאת בקלף העולם - היא להשתחרר מכל תלות פיסית, לראות עצמך חופשיה לקבל את רצון נשמתך, שהוא העדפה רגשית ולא חומרית. ברגע שתביני זאת, תהיי מוכנה לקבל את זה שבאמת מעוניין לחלוק איתך את חייו ולהעניק לך אהבה, שאינה תלויה בדבר - תגיעי בעצם את השלמות מבחינתך, ואל היכולת לשלוט בחייך. מאחלת לך כל טוב

anatus1

New member
תודה רבה רבה לך ולילה טוב ../images/Emo24.gif

אני כרגע בהליכי גירושים ויכול להיות שבגלל זה קשה לי, ההליכים מבחינתי היו יותר קשים וכרגע מתנהל וויכוח על כספים וזה מתיש, ולכן לפעמים אין לי רצון ליצור קשר חדש ולערב בו צד שלישי שזו לא הבעייה שלו בעצם. ולגבי הבחור השני ששאלתי מה הוא מרגיש כלפיי.. אני מידיי פעם רומזת ונעלמת ולא נותנת לעצמי להיסחף ברגשות את צודקת אני כנראה לא מראה מספיק נכונות. בכל מקרה תודה רבה לך ואם יש לך משהו להוסיף אשמח לשמוע. תודה מקרב לב

anatus1

New member
../images/Emo92.gifיש לי עוד שאלה קטנה....

יכול להיות שהקשר הלא בריא הוא דווקא הקשר עם אותו אדם ששאלתי עליו ולא עם הבחור שאני מתגרשת ממנו??? איך ניתן לדעת?

batgalim

New member
שאלת שתי שאלות...

שאלה 1 - מה איקס מרגיש כלפיך. לא לזה התכוונתי בקשר לא בריא. שאלה 2 - היתה מה עליך לעשות על מנת למצוא בן זוג. האם חוץ מבעלך ממנו את מתגרשת - את נמצאת בקשר נוסף?

anatus1

New member
היי ../images/Emo51.gif

אני כרגע בהליכים לזה התכוונת כקשר לא בריא? ואני בקשר עם אותו בחור ששאלתי עליו שאיתו נפגשתי ואנחנו כבר בקשר כמה חודשים, וחוץ מזה אני בקשר טלפוני עם עוד אנשים אבל לא ניפגשתי איתם. הבחור ששאלתי עליו גרוש כבר שנה בערך ונראה לי שהוא לא התנתק לגמרי (רגשית) מגרושתו וכשאמרתי לו שאני רוצה קשר רציני יותר, הוא אמר שזה מה שהוא יכול לתת כרגע, ומאז יש לי קצת "התחמקויות" ממנו ומאין משחקים של "קשה להשגה" מה עוד נותר לי לעשות????

batgalim

New member
ענתוש ../images/Emo140.gif

מה שהפריסה הראתה זה שאת משלה את עצמך כיום וצריכה לנוע קדימה, למקום שיהיה בריא יותר עבורך. אני לא יכולה להגיד לך בודאות אם הכוונה היתה לבעלך או לאותו בחור, אלא רק שאת צריכה לעזוב, לנתק את הקיים - לא רק הפיסי, אלא לשנות את דפוסי החשיבה שלך עצמך. לשאוף לדברים אחרים, למקומות אחרים, לגברים שונים מאלו שאת נוהגת להיות איתם בקשר. לגבי אותו בחור - בשאלה מה הוא מרגיש כלפיך, נראה בבירור שהוא עדיין כבול לקשר קודם, למרות שהוא אכן מעוניין בך. תוכלי לשאול לגביו - מה עלי לעשות על מנת לקיים קשר רציני יותר עם איקס בשלושת החודשים הקרובים? + קלף סיכום פריסה זו אפרש בבוקר, ברשותך... לילה טוב

anatus1

New member
../images/Emo140.gifהנה הפריסה, תודה מראש ולילה טוב

פרסתי באתר של אורי והנה הפריסה: מה - ירח עליי - מלך הגביעים לעשות - מרכבה על מנת לקיים קשר רציני יותר - נזיר עם X - שתי חרבות בשלושת החודשים הקרובים - ארבעה מטות סיכום - שש חרבות תודה רבה מכל ה-
וכמובן שיהיה לך לילה טוב
ושבוע מבורך

יגאלרון

New member
סוף ידוע מראש,,,,,,../images/Emo14.gif

בוקר של חג . גם קלף הירח וקלף מלך הגביעים יש להם משמעות באסטרולוגיה קבלית למזל דגים: ומזל דגים מאוד רגשי ופעולותיו נובעים מתוך רגש מוסתר ותת מודע לא רציונלי והם דחפים בסיסיים ביותר. מזל דגים אינו יודע שהוא נשלט ולכן יש כאן אובססיה לקשר,וזה מסוכן בתוצאות הבלתי מתחשבות ברצון מזל דגים. יש בזה מין ריחוף לא מציאותי שלא נותן לאדם לראות את הסיבה הנכונה ואת הסובב אותו באמת. לכן מה שאת צריכה לעשות כפי ששאלת: להיות בשליטה רוחנית ולכבוש את היצרים לשם שיתוף כל הכוחות שלך,הפנימיים והן החיצוניים כדי לקיים קשר רציני יותר את חייבת להוסיף תובנה פנימית עמוקה מצידך ולהכיר במהות הפנימית של עצמך ומשם לצאת לקשר הרציני יותר שאת מבקשת,תוך נקיטת צעדים שקטים ונינוחים ללא התפרצות לתוך הקשר הזה . כי מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב צדק הפועל על השמש דרך מזל בתולה. צדק-דוחף ועוזר להגיע לדברים. שמש-מהות חיצונית שבאדם. בתולה-יסודי מאוד ובוחן הכל לעומק. ולכן יש פה מקום לקיים קשר רציני בדרך של לימוד לעומק והבנת הצד השני,אולי אפשרי להתחיל בתהליך,אבל בהמשך רצוי מאוד להשלים את ההבנה מול האדם האחר. כי איקס מבקש או נמצא בהפוגה מהקשר הרצוי לך ולא לו,הוא פשוט עצר אותך בהתנהגותו,אבל זה מצב זמני לחלוטין שעלול כעצם לא לפתור כלום.יש פוטנציאל מסויים לקשר ממוסד אבל זו תהיה הצלחה זמנית לחלוטין. כי 6 חרבות מדבר על סיום בנטישה ובעצם הוא מסכם את כל הפריסה שלך. יש בקשר שלכם הרבה צביעות שלא כדי להיכנס אליו. בהצלחה. יגאל רון.

batgalim

New member
הי ענתוש ../images/Emo141.gif

אני מסכימה עם כל מילה של יגאל רון...

למעלה