בוקר טוב לכולם

Moranus

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

שיהיה לכם אחלה יום...מה התיכנונים שלכם להיום??? חוץ מהמחשב!

בוקר טוב גם לך../images/Emo42.gif

אני קמתי ב8:00 כן אני מודעת לזה שזו השעה הכי מוקדמת בעולם שקמתי כל החופש הזה!!!! כי הלכתי עם חברה שלי להוציא תעודת זהותת היה נחמד לקחנו בהתחלה מספר 700 ומשהו והתור היה רק 400 ומשהו אבל איזו אישה הצילה אותנו ונתנה לנו מספר 567 אממ הלכתי איתה להצטלם לפספורט יצא ממש יפה
ועכשיו חזרנוו

בוקר טוב לכולם!! ../images/Emo42.gif

היום קמתי בתשעע כדי ללמוד לבגרותת אחרונהה
אבל כמובןןן שפה ושם אני מרשה לעצמי להיכנס לפורום הזה.
שיהיה לכולם המשך יום טוב!!! וחופשה מהנה

Hadar g

New member
בוקר טוב=] צהריים יותר נכון...

ממ...תכנונים להיום....לישון קצת עוד מעט...זה פשוט לא הולך בלילה... ללכת לתופרת=| ולגזור ציפורניים חח יש לי אבל תכנונים יותר מעניינים להמשך השבוע....

MikeY fReAk

New member
הייתי אמורה לצאת, אבל בסוף לא../images/Emo79.gif

טוף, לאנורא.. אני מתכוונת להחליף לשקלים את המטבעות שנשארו לי מלפני שנה מארה"ב, מעניין כמה כסף זה יצא..[ואני לא יכולה להגיד לכם כמה דולרים סה"כ יש לי, פשוט שכחתי כבר מזה כל מטבע
..] נמ, וזהו בערך:) עוד 13 ימים משינה בניצניםםםםםםםםםם יששששש^^

SomeTwo

New member
../images/Emo10.gif

שברתי ת'רגל ביום האחרון של הלימודים. אז שמו לי גבס, ואחר כך אמרו לי שעוד שבוע-שבועיים ככה אני אלך להחליף לגבס הליכה, בינתיים אסור לי ללכת. עברו שבועיים וההורים קבעו תור. נחמד. קמתי היום ב8 וחצי ויצאנו מהבית למרפאה. הגענו לשם אחרי חצי שעה נסיעה, ואמא קלטה שהיא שכחה את כל המסמכים בבית, אז חזרנו- כבר התבזבזה שעה. הגענו שוב, חיכינו, נכנסנו. היה רופא טיפש אבל הוא אמר שנלך לחדרגבס. אז קיפצתי לי לחדר גבס בשמחה ושמה הוא הוריד לי ת'גבס המעצבן ואז הוא ראה שהרגל נראית קקה אז הוא החליט שאני לא אחליף גבס. וזה מדכא. עכשיו יש עוד לפחות שבוע עד שאני אוכל ללכת שוב, והאיש שמה אמר שאם תהיה לי דלקת [ויש סיכויים
] אז יצטרכו לנתח אותי, ושאחרי שישימו לי ת'גבס שאיתו אני אוכל ללכת אני נתקעת איתו שישה שבועות. -נדפק לי כל החופש. אני מקווה מתישהו ללכת לחברה שלי בירושלים, ואני מקווה להפגש עם כמה אנשים מסוימים, ואני מקווה שאני אסדר את הדברים לבצפר בזמן, ואני מקווה לסיים לכתוב משהו גדול יחסית שהתחלתי, בעצם שניים. אין לי כ"כ עוד תוכניות. רציתי לעשות בייביסיטר או משהו אבל אני לא יכולה בגלל הרגל.

SomeTwo

New member
מה פתאום?

טוב נו, ככה זה כשכל היום אני בבית על כיסא עם הרגל למעלה. זה נהיה ממש משעמם מתישהו. אפילו הקביים.

SomeTwo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותך כ"כ.

Free Lancer

New member
כל היום (מ-10 עד עכשיו) הייתה לי

הכנה לקייטנה. היה מתישששששששששששששששש אבל היו צחוקים

אני משערת שהיה יומנחמד.../images/Emo13.gif|ג'ירפה|

הייתי בסופרלנד.וזה הזוי,כ"כ הזוי.לא משנה בנכמה אתה,אתה תצא לליום פתיחת קיץ..אז פוגשים מדריכים שהכרתי לפני שניייייים והם יצאו לזה.
חח והיה מצחיק כ"כ.

יווו יש כ"כ הרבה דברים לעשות היום.

או לפחות במה שנשאר ממנו...חייב להספיק.

למעלה