בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

היינו אתמול בפגישה עם מעצבת פרחים. היא עושה דברים מדהימים ויש לה רעיונות משהו משהו... רק מה... היא קצת יקרה. זאת אומרת שטווח המחירים אצלה בין זול ליקר הוא ענק. כשרועי שאל אותה בכמה כסף מדובר, היא לא היתה מוכנה להגיד לנו (כי היא עדיין לא חשבה מה יהייה בארוע) אבל היא אמרה שזה נע בין 3,000 ש´ לעיצוב זול לבין 30,000 - 40,000 ש´ לעיצוב יקר. היא מבחינתה חושבת שהיא יכולה לעצב מדהים את ירוק על המים ב10,000 ש´... לנו אין מושג מה המחיר הממוצע
אבל בהתחשב בזה שחסכנו המון במחיר של המקום (בגלל התאריך) וכך גם כל בעלי המקצוע האחרים. ובנוסף- מפח הנפש שהיה לי בארוע בירוק על המים... החלטנו שיש מקום להשקיע בעיצוב... מה אתם אומרים? יש לכם מושג?

אתי@

New member
ב"ירוק על המים" כ"כ יפה וכ"כ

מושקע ומעוצב בלי תוספות - אז למה להוציא עוד 10,000 ש"ח על עיצוב נוסף??? תזהרו - שמרוב עצים לא יראו את היער!

את צודקת... אבל לא מדובר בלשנות את

אופי המקום... אלא לשדרג אותו קצת. משחקי תאורה, סדורי פרחים על השולחן. המפות של המקום מגעילות ממש (חוץ מצבע שמנת) אז להוסיף קצת בדי אורגנזה על השולחן סדורי מפות וכאלה...

אתי@

New member
אופס.... נשמע יפה מאוד ../images/Emo20.gif אני

בטוחה שהמקום יהיה מדהים וכך גם החתונה שלכם
בהצלחה

*שיר

New member
אני חושבת שבהשקעה קלה (אמרתי קלה!)

שווה לשדרג את המקום, בייחוד אם את לא אוהבת איך שהוא נראה בלי זה. קצת פרחים בסידור מיוחד יכולים לתת אוירה נהדרת. אבל כמו שאתי@ אמרה, לא צריך להגזים.

אינצה

New member
נועה,

אני לא יודעת כמה היא יקרה ומה היא הולכת לעשות במקום תמורת 10,000 ש"ח. אבל סכום כזה נשמע לי מטורף. תאורה בסיסית (ומספיקה בהחלט לאירוע) צריכה לעלות בסביבות 400 דולר וירוק על המים עמוס בפרחים אז אין צורך להוסיף כמויות ענק של פרחים. סידור פרחים על השולחנות אמור להיות מינימליסטי, אחרת הוא גם יסתיר את יושבי השולחן וגם יתפוס מקום. מה שכן, החלפת המפות של המקום נשמע לי רעיון מצוין. בקיצור, מה שאני מנסה לאמר זה שגם אם אתם רוצים להשקיע הרבה בעיצוב, לי אישית, נראה שסדר גודל של 10,000 ש"ח זה מוגזם. בהצלחה, ותעדכני מה עשיתם בסוף.

dorlim

New member
צודקת

גם לי נראה מוגזם 10,000 ש"ח. כשהסתובבנו במקומות שונים התעניינו בנושא הוספת עיצובים, וסה"כ נראה שמדובר בממוצעים הבאים: חופה 450$, שולחנות 800$, תאורה 500$. וכמו בכל דבר, המחירים יכולים להגיע לשמיים, אם רק רוצים... וחוץ מזה, לטעמי האישי "ירוק על המים" מקום מקסים, ולא נראה לי שצריך להוסיף כ"כ הרבה לעיצובו.

אינצה

New member
מה קורה פה? ../images/Emo12.gif

לפי דבריך אני לא צודקת. כי סדר הגודל הוא קרוב. אני הייתי בטוחה שזאת הגזמה פראית ומסתבר שלא - זה סתם קצת יקר. אני כנראה לגמרי לא מעודכנת
, הה? אתם באמת רוצים להגיד לי שעל עיצוב חופה לוקחים 450$?

dorlim

New member
שכחתי לרשום שעל עיצוב כולל מקבלים

הנחה (משמעותית!!!) כלומר שאם לוקחים את כל הסט של העיצוב זה יצא פחות. ו...כן ברוב המקומות שהיינו ביקשו תוספת של 350$ לעיצוב חופה, אבל בגלל שיש כאלה שדורשים גם 1000$ והמגזימים ממש עוברים את ה-1500$, הממוצע הוא בערך 450$... כשמחיר סביר (ביחס לשוק) ונפוץ הוא 350$. ו...
שלא יהיו לאף אחד ספקות, כל מחירי העיצוב נראים לי מוגזמים ולא מוצדקים. נראה לי מגוחך לשלם על עשישית בשולחן וכמה סוכריות זכוכית עוד 1000$ ... ולא הגיוני בכלל לשלם על איזה שני פרחים וגזע עץ 350$ (משום מה יש לי הרגשה שהמעצבים חושבים שכמו שהם קוטפים את הפרחים, אנחנו קוטפים את הכסף....
אגב, זו אחת הסיבות שאנחנו שוקלים עיצוב עצמי. עם קצת "טאש" ורעיונות אפשר בהחלט לעשות דברים יפים לבד ובזול

*שיר

New member
אנחנו משלמים 400$ עבור עיצוב החופה

אבל מקבלים בחינם המון אגרטלי פרחים יפהפיים שפזורים בגן.

galitm

New member
אני מסכימה עם אינצה ../images/Emo20.gif

לשלם 450$ על עיצוב חופה נשמע לי ממש מוגזם!חוץ מזה, בתור אחת שגם ן מתחתנת ב"ירוק על המים" אני ממש לא חושבת שהמקום זקוק לזה. אני דווקא מאד אוהבת את חופת החורף שלהם.

petel

New member
זה נשמע לי המון

למעשה זה 2400$ וזה ממש הרבה כסף. אנחנו הוספנו לגן גשר תאורה של Christmas lights זה מעין אורות שנופלים על רחבת הריקודים וזה עלה לנו 800$ (שזה יחסית הרבה לתאורה, רב גשרי התאורה עולים בסביבות ה - 350-500$) מבחינת עיצוב הוספנו 600$ לעיצוב חופה וקישוט של הגן בנרות (כ - 600 דוקרנים של נרות שפזורים בגן וסטנדים של נרות בקבלת פנים) אני לא יודעת מה היא מתכננת, אבל זה נשמע לי ממש הרבה, אולי שווה לבדוק עוד מעצבים ? אני זוכרת ששמעתי פעם על נרועים שמעצבים את הגןבנרות (יש להם אתר במתחתנים) והם לוקחים בערך 1000$ אם אני לא טועה, אם את אוהבת נרות אולי תבדקי גם אותם. בהצלחה

sharon_bn

New member
זה מחזיר אותי למה שאמרתי קודם

שזה פשוט נורא שודדים אותנו. ובקשר לירוק על המים, חוץ מתאורה צבעונית נראה לי שלא צריך כלום, גם לדעתיזה מקום ממש יפה גם בלי זה

למעלה