בוקר טוב לכולם

אינצה

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

אני צריכה את עזרתכם, בשביל חברה שלי היא מתלבטת בין שני תקליטנים רונן משבלול וגיא שיר אני יודעת שעל שבלול יש הרבה המלצות, אבל היא מחפשת המלצות ספציפיות על רונן, מכירים? שיהיה יום טוב לכולנו שרון

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif מה שלומך ../images/Emo35.gif ../images/Emo39.gif

איך חיי הנישואין...
מתי רואים תמונות מהחתונה...
אני כבר מתעלפת מסקרנות
בעיקר אחרי ששמעתי שהשמלה שלך היתה משגעת

אינצה

New member
אצלי הכל בסדר

מצליחה להגיח מדי פעם בשעות העבודה האמת היא שכבר קיבלנו את הדיסק עם כל התמונות ועכשיו רק נשאר לנו לבחור - וזו עבודה ממש ממש קשה - יש לנו אלף מאתיים תמונות
מהחתונה ועוד איזה שבע מאות מהחינה - אנחנו טובעים בתמונות (מזל שהכל על דיסק לפחות אין בלאגן בבית
) אני אעלה את התמונות בהזדמנות הראשונה (לא ממש נעים לי לעשות את זה מהעבודה) ואם כבר מדברים על חיי הנישואין ועל הסיבות להתחתן (ראיתי איזה הודעה בנושא קודם) אז האמת היא שממש לא האמנו, כי אנחנו כבר שש שנים ביחד (בדיוק מחר) גרנו ביחד עוד הרבה לפני החתונה ואני לא ממש יודעת להסביר את זה אבל ה-
התהדק הרבה יותר (לא ידענו שזה אפשרי בכלל) ואנחנו ממש מתנהגים כאילו הכל התחיל רק אתמול - ההתאהבות המחודשת הזאת היתה שווה את הכל. איך אצלכם? ואיך בבית החדש?

אתי@

New member
אני כ"כ מזדהה עם ההרגשה הזאת...

גם אנחנו - כמעט 7 שנים ביחד ופתאום "התאהבנו מחדש"...
בבית החדש נהדר - כל יום מוסיפים משהו, ומחדשים... כיף לא נורמלי

אהה. ובוקר טוב ישראל ולכולם

ומשל טוב לשיר על שם המשפחה החדש שלה, התמונות של שרונס מקסימות(וואו איזה חתיך וודים) את נראית שם כל כך מאושרת וחכו אני ממשיכה לקורא ורק שתדעו לכם שהשבוע פעם שניה אתם מובילים ברשימת הפורוים של תפוז...

cmontal

New member
לגבי גיא שיר

אני לא מכירה אתו אישית אבל אני מתעבת אותו. אני לא רוצה לפרט יותר מדי אבל לפני 11 שנה (כן כשהוא עוד היה בכיתה ח´...) הוא הטריד חברה שלי. היינו אז בכיתה ז´ (ילדות בנות 12). זה נשמע טיפשי אבל מאז פגשתי אותו עוד כמה פעמים, הוא היה תקליטן במקומות שיצא לי להיות בהם ופשוט לא יכולתי להסתכל עליו מהתיעוב שחשתי כלפיו. זו סיבה טפשית ובטח יש התיישנות על הדברים ואולי הוא בעצם בן אדם טוב, אני לא רוצה להכליל אבל אצלי הוא מחוק. גם אם היו מציעים לי בחינם לקבל אותו כתקליטן לחתונה שלי לא הייתי מסכימה...

הוא היה צריך להיות ממש נורא אם

כילד בן 14 הוא התחיל עם ילדה בת 11 והשאיר אצלך כזו טראומה. נורא איך העבר יכול לרדוף אחר אנשים מבלי אפילו לעשות להם איזושהי הנחה. אני לא חושבת שיש התיישנות על הטרדה מינית. אבל עד כמה "חיזור" של ילד יכול להיחשב כהטרדה? מציאת הגבול בעניינים כאלו ובגילאים הללו הוא מאוד מאוד סובייקטיבי. אבל, אני מניחה שהמעשה שהוא עשה היה חמור מספיק כדי לגרום לך לכאלו תחושות.

אתי@

New member
דברים שקורים בגיל כזה משאירים

חותם מאוד עמוק ולאורך שנים, גם אם הם לא היו חמורים כ"כ. אני אומרת את זה מניסיון שלי ושל חברות. דברים שטותיים שנראו לנו אז חמורים ירדפו אותנו שנים אח"כ...

dorlim

New member
יש הציישנות על הטרדה מינית...

היא נעה בין 5 ל 10 שנים, תלוי בחומרת העברה (במושג הטרדה מינית נכללות כמה סוגי עבירות...)

אינצה

New member
OK אז גיא שיר לא בא בחשבון

יש לי רגישות לנושא - אין סיכוי שאני נותנת לה לקחת אותו! אבל מה עם רונן משבלול - אף אחד לא שמע עליו כלום?

cmontal

New member
לא התכוונתי להפוך אותו למטריד

פוטנציאלי. אני פשוט יודעת שאני לא הייתי לוקחת אותו לשום עבודה ולא משנה כמה טוב הוא יהיה. להזכירכן המקרה קרה לפני 11 שנה. הוא פשוט נהג להתקשר לבית של חברה שלי ולהפחיד אותה. מאחר והיא הייתה ועדיין חברתי הטובה אני מכירה והכרתי את הסיפור ושמעתי עליו כל כך הרבה וגם פגשתי אותו במספר מסיבות כמה פעמים זה הכל...

למעלה