בוקר טוב לכולם

1ט ל י

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo6.gif

אני במצב רוח טוב בזמן האחרון. אני פעילה, ואני עושה דברים, ועם זאת, אני לא מגזימה ושומרת על עצמי. אני לוקחת את התרופות ומשתדלת לא להחשף לשמש יותר מידי. יש לי ירידות ועליות במצב הרוח, אני מתעצבנת מאד בקלות, מתרגשת מאד בקלות ונעלבת מאד בקלות, זו בהחלט בעייה, אבל רוב הזמן הכל בסדר. החיים נראים הרבה יותר יפים כשאפשר לנשום בקלות בלי לחרחר ולצפצף. סוף סוף מצאו לי את הקורטיזון המתאים. והוא אפילו בצבע סגלגל יפה. כבר 4 חודשים שלא נשמתי בקלות כמו בשבוע האחרון. זה ממש נהדר.
לאחי הייתה אתמול יום הולדת
וקניתי לו מכונה לעשיית גלידה. זה מה שהוא רצה. שיהיה לכולנו יום נהדר,

gaia20

New member
טלי, אני שמחה שאת מרגישה ככה!!

אני רוצה להראות לך משהו- זו הודעה מלפני כמה זמן, שימי לב איך הרגשת שם. הינה עוד אחת עם מצב רוח רע.... ושימי לב להודעה הנוחכחית שלך..... איזה שינוי.. איזה כיף לראות הודעה כזאת...!! שלך,

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifלטלי../images/Emo142.gif

היי טלי שמחה בשבילך על השיפור,, ומקווה שתואכלי עם אחיך הרבה גלידה להמשך מצב הרוח המרומם. שלך בכייף

1ט ל י

New member
וואו!!!

בהחלט שינוי משמעותי. אני מקווה שמצב הרוח המשופר ימשיך למרות הקשיים (שכולם פה עוברים). ואני בהחלט מתכננת לנצל את מכונת הגלידה של אחי. אשתו לא הסכימה שהוא יקנה כזו (לכן הוא קיבל ליום ההולדת), ועכשיו הם "רבים" מי ישתמש בה קודם. תודה,

ל3

New member
הי חמודה- איזה יופי

טלוש אני כל כך שמחה בשבילך ואני מקווה שהתקופה הזו תישאר. מסרי מזל טוב לאחיך ממני.

טלי - כל הכבוד

הי טלי ממש ממש כיף לשמוע אותך מרגישה כך. זה גם מעודד אותנו. המשיכי כך, ועוד יותר מכך המשיכי גם לעדכן אותנו. מזל טוב לאחיך - בן כמה? הרבה בריאות כוכי

1ט ל י

New member
עדיין טוב...../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

כמו ששחר שירי וגאיה רשמו, גם לי יש מצבי רוח מרגיזים ומעצבנים כאלו. יש לי פיוז קצר ביותר. מסכנים ההורים שלי ומסכנות החברות שלי. כולם סובלים ממני. אני מקווה ששאנל צודקת, וזה הגיל, אבל זה כמעט בלתי נסבל. עם זאת, זה לא מנחם. לעומת זאת, רוב הזמן הכל בסדר. אני משתדלת להרגיע מהר. מעניין כמה זמן יצליחו לסבול אותי. יש לי את האחיין שלי שתמיד מעודד אותי לראות אותו. הוא כבר יודע לצחוק, וזה כל כך חמוד... אפילו שכואב לי להחזיק אותו יותר מ 10 דקות.
אני משתדלת לצאת כל יום מהבית לפחות פעם אחת. בינתיים זה מצליח. להיות מחוץ לבית עושה לי טוב. ו....... _________זהו...........

ל3

New member
ולגבי התעצבנות

אני בדיוק לומדת את זה בפסיכולוגיה. מתבגרים שלא עוברים את השלב של להיתעצבן ולהתווכח צריכים להדאיג את ההורים ולהדליק נורה אדומה ולא מתבגרים שכן עושים זאת, שכן זה שלב בתהליך ההתבגרות וצריך שהוא יתרחש- כמובן בפזה הנכונה

1ט ל י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היום החלטתי לעשות טיול סבתות. בבוקר נסעתי לסבתא מצד אבא, ואחרי הצהריים נסעתי לסבתא מצד אמא. היה נהדר. הן שמחו לראות אותי (איך לא, אני הנחדה שלהן), והן פינקו אותי, והיה מאד נחמד. את כאב הראש שלי העפתי מהר עם טיפות אופטלגין (היה חצוף מצידו להופיע מלכתחילה). בקיצור, היה נחמד+. טוב, אני סוף סוף רעבה, אז אני הולכת לאכול. אחר כך אני נפגשת עם חברות. שיהיה לכולם לילה טוב וסוף שבוע נעים.

למעלה