בוקר טוב לכולם

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif

אם תסתכלו על השעה של ההודעה הזאת תראו - שהרבה לא ישנתי הלילה.... לא יודעת אם אספיק להיכנס בבוקר - אז הקדמתי את ברכת בוקר הטוב שלי לכולכן
שיהיה לכולנו שבוע מקסים

אורא

New member
בוקר טוב לכולן + עציון ../images/Emo42.gif

|הקיץ חזר אלינו ובגדול היום ומחר אני לא אהיה כאן הרבה, עומס עומס יום נפלא ושבוע טוב לכולנו חיבוק|

jif

New member
בוקר טוב לכולם

חבל שביום כזה צריך לשבת במשרד ולא בים!!

בוקר טוב לכוללללללם ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו - אמן. תודה לכל הדואגים/ות והמברכים/ות ו.... לאור שלי
תודה לכל האהובות שלי שדאגו והחזיקו אצבעות לא אשכח את האהוב והיקר עציון. אני כאן, מחכה עדיין לתוצאות בדיקות דם של היום. הרופא שלי הוציא אותי מדעתי וגרם לי למתחים נוראיים כל השבת, התקשרתי לספר לו ששוחררתי מבית החולים והבדיקות תקינות וההוא בלי הרבה חוכמות אמר שהוא לא אופטימי!!!!!!!!! ההריון בשבילי הוא יקר וכל החויות הלא נעימות והטיפולים שעברתי הם לא לחינם, אך למעשה גם באם ההריון אינו ודאי ואם מקרטע בשבילי זו הצלחה ואני אכן בדרך הנכונה. מה לעשות? טוב לא אלאה אותכן נשיקות וחיבוקים לכולנו., הההה, שכחתי (איך אפשר?) חמותי יקירתי באה לבקר בבית החולים הביאה: (שימו לב, נא לשים קולות של חצוצרה) תותים, נענע ו...... שרשרת זהב לבן ועליה תליון עם המרכבה (למזל והצלחה) הייתי בשוק והיא אכן אוהבת אותי , אין ספק. מה אתן אומרות ? לספר לגיסתי?(על המתנה כמובן ולא על ההריון יסתומות) (אין אייקונים , לא נורא - רובכן הספקתן להכיר אותי כבר)

jif

New member
דבר ראשון

המון ברכות ו
. דבר שני
בתוצאות של הבדיקות. אני מבינה את המתח שהיית בו. כשהייתי בהריון, הרופא שלי הלחיץ אותי שמשהו לא בסדר אצלי. עשיתי מליון בדיקות וכמובן, ב"ה הכל עבר בשלום. אולי הרופא שלך מעדיף להיות פסימי, כדי לא לפתח תקוות.. אבל אני מקווה מעומקא דליבא (מעומק הלב) שהכל בסדר וההריון יעבור בשלום
. בשביל תותים ושרשרת אני מאשפזת את עצמי, שמישהו יקרא לחמותי
....

הגנובה

New member
את חולת רו ג´יפי../images/Emo35.gif - חכי...

אני כבר שולחת לך תותים והשרשרת - את יודעת על מי.... - רק אל תתאשפזי לנו

jif

New member
השרשרת היחידה

שיש לי .... היא על העגלה של הבובונת שלי.

jif

New member
השרשרת היחידה

שיש לי .... היא על העגלה של הבובונת שלי.

סיגלי יקרה../images/Emo24.gif

כ"כ שמחתי לשמוע את הבשורה ועכשיו אני מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון קל ומשעמם ותשעה חודשים שקטים שבסופם תחזיקי תינוק או תינוקת מקסימים

תודה נשמה ותודה לכולכן../images/Emo24.gif

עדיין מחכה לתשובות ומקווה בע"ה שהן יהיו באמת סופיות. נמאס לי ואני במשך שבוע חיה בין תקווה ליאוש. זה שיש הריון אנחנו כבר יודעים אבל החוסר וודאות לגבי מיקומו זה המרגיז והרתיח. אבל לכי תדעי , יכול להיות שהקב"ה עושה לי עוד כמה נסיונות בכדי לראות עד כמה אני אהיה חזקה להמשך ההריון. אז.... היי אתה שבמרומים
הקב"ה שרואה הכל ודבר אינו נסתר מעניך הגדולות והרחמניות, ת´סכל למטה לעבדך הנאמנה שלח ברכה והצלחה הנה בנות הפורום יהיו מליצות יושר שלי ואולי יעידו שיש בי מידת הסבלנות (אחת אחרת היתה קרחת עוד משבוע שעבר) ואולי סוף סוף מחר בבוקר נפתח הודעה בקול תרועה חזקה שהנה זיכה אותי הקב"ה. אמן ואמן

jif

New member
גם אני מצטרפת לתפילות

ומחר אני פותחת את הפורום עם אטמי אוזניים....

למעלה