חזרתי מהפרסומות....../images/Emo8.gif
ובכן, מה היה... הגענו להורים שלו, ושתי האחיות "המקסימות" שלו לא היו בבית. פוטנציאל גדול לעבור את הביקור בשקט, אבל... הגדולה חזרה לשם... כרגיל היא מקללת את בעלה בלי הפסקה, ומרגישה חופשיה כי הבן שלה לא איתה. אז אפשר ללכלך בלי סוף. באיזשהו שלב אבא של בעלי התחיל לצעוק עלינו שאנחנו לא מביאים ילד! צעקות וקללות כמו דפוקים נשמעו בקולי קולות!!! אני לא הגבתי, בעלי התווכח עם אבא שלו שלא יכנס לנו לחדר המיטות, אבל אבא שלו לא ויתר ולא קיבל את העובדה שהוא פלש לשטח אינטימי שאנחנו לא ניתן כניסה אליו. הוא אמר לבעלי שילד יחזק את הקשר בינינו, אבל בעלי ענה לו שהקשר שלנו מספיק חזק ואנחנו לא צריכים בשביל זה ילדים. כשהרוחות נרגעו, ניסיתי להסביר לחמי בשקט שהתערבות כזו עשויה לפגוע בי מאוד אם לדוגמא אני לא מצליחה להיכנס להריון. אולי אני עוברת טיפולים והוא לא יודע. אז אסור לא להגיד את הדברים האלו אם הוא לא חושב. במקום שמישהו יתנצל על החדירה לפרטיות, גיסתי הנחמדה ענתה לי בשאלה:
מה את עוברת טיפולים? אמרתי לה שלא. כנראה שהם לא הבינו מה שניסיתי להסביר... נו, החוכמה לא נשפכת שם מהאוזניים..... אה... וחמותי לא שכחה לספר לי שהבוסית החדשה שלה היתה בהלם כשהיא סיפרה לה שהבן שלה נשוי כבר יותר משנתיים, והיא אמרה "מה כל כך צעיר הוא התחתן?" אמרתי לה שבפעם הבאה שאומרים לה דבר כזה שתסביר "זה מה שקורה כשגבר בוחר לו אישה יותר מבוגרת ממנו...
ולא מספר לה בן כמה הוא
" וזהו לסופשבוע זה...