בוקר טוב לכולם

בולי27

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo9.gif

אז נסעתי עם בעלי בסוף לביקור. איך היה ? שאלה מצויינת! אין לי זמן עכשיו, אבל פרטים יהיו בהמשך! יום נעים

הגנובה

New member
מה זה../images/Emo35.gif - נחזור אחרי הפרסומות../images/Emo35.gif

זה לא פייר להשאיר אותנו במתח כזה
בוקר טוב גם לך בולי ולכל באות הפורום

בולי27

New member
חזרתי מהפרסומות....../images/Emo8.gif

ובכן, מה היה... הגענו להורים שלו, ושתי האחיות "המקסימות" שלו לא היו בבית. פוטנציאל גדול לעבור את הביקור בשקט, אבל... הגדולה חזרה לשם... כרגיל היא מקללת את בעלה בלי הפסקה, ומרגישה חופשיה כי הבן שלה לא איתה. אז אפשר ללכלך בלי סוף. באיזשהו שלב אבא של בעלי התחיל לצעוק עלינו שאנחנו לא מביאים ילד! צעקות וקללות כמו דפוקים נשמעו בקולי קולות!!! אני לא הגבתי, בעלי התווכח עם אבא שלו שלא יכנס לנו לחדר המיטות, אבל אבא שלו לא ויתר ולא קיבל את העובדה שהוא פלש לשטח אינטימי שאנחנו לא ניתן כניסה אליו. הוא אמר לבעלי שילד יחזק את הקשר בינינו, אבל בעלי ענה לו שהקשר שלנו מספיק חזק ואנחנו לא צריכים בשביל זה ילדים. כשהרוחות נרגעו, ניסיתי להסביר לחמי בשקט שהתערבות כזו עשויה לפגוע בי מאוד אם לדוגמא אני לא מצליחה להיכנס להריון. אולי אני עוברת טיפולים והוא לא יודע. אז אסור לא להגיד את הדברים האלו אם הוא לא חושב. במקום שמישהו יתנצל על החדירה לפרטיות, גיסתי הנחמדה ענתה לי בשאלה: מה את עוברת טיפולים? אמרתי לה שלא. כנראה שהם לא הבינו מה שניסיתי להסביר... נו, החוכמה לא נשפכת שם מהאוזניים..... אה... וחמותי לא שכחה לספר לי שהבוסית החדשה שלה היתה בהלם כשהיא סיפרה לה שהבן שלה נשוי כבר יותר משנתיים, והיא אמרה "מה כל כך צעיר הוא התחתן?" אמרתי לה שבפעם הבאה שאומרים לה דבר כזה שתסביר "זה מה שקורה כשגבר בוחר לו אישה יותר מבוגרת ממנו...
ולא מספר לה בן כמה הוא
" וזהו לסופשבוע זה...

smagi

New member
בולי יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

כל סופשבוע תעבירו להם דו"ח מפורט ובו: איפה הייתם כל יום בשבוע עם מי דיברתם כמה פעמים שכבתם מתי עשיתם פיפי מתי התקלחתם וכו´ תאמיני לי יותר לא יהיו להם שאלות...
מגי

בולי27

New member
מספיק העתק אחד../images/Emo35.gif

או שצריך לעשות לגיסתי העתק בנפרד

smagi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי תשבו ותקריאו את זה בערב שישי בשולחן

הגנובה

New member
חכי רגע בולי... אני אוספת את הסנטר

מהריצפה... מה הם חולי רוח
מה אני אגיד לך, אני לא מקנאה בך - ולא בבעלך... אבל בכל מקרה - ההחלטה אם להביא או לא להביא ילד לעולם תלויה בכם ואך ורק בכם... ושכולם יקפצו (רק שלא יגיעו לסיגלי...
) זה מזכיר לי סיפור... כשרק התחתנו ישנו לילה אצל הוריו של בעלי. חמי נכנס לחדר וראה שאני ערה - בחיוך הוא סימן לי עם היד להתקרב אל בעלי יותר... רציתי לענות לו שלא ידאג לחיי המין של הבן שלו... אבל לא היו לי מילים להגיב... היום זה רק מעורר בי
ולגבי התשובה שלך לאימו - אין לי להוסיף על כך מילה וחצי מילה - כל הכבוד

למעלה