בוקר טוב לכולם שמתי מים בקומקום היידה תכף קרוואלה מכינה לנו קפה יום קסום לכולם
ט טאKילה New member 26/10/07 #1 בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif שמתי מים בקומקום היידה תכף קרוואלה מכינה לנו קפה יום קסום לכולם
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif שמתי מים בקומקום היידה תכף קרוואלה מכינה לנו קפה יום קסום לכולם
א אהבה ונשיקות New member 27/10/07 #4 שלום שלום___שבת שלום חיה../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif אני משער שאת ישנה. טוב אז יש לי נדודי שנה והחלטתי להגיד שלום,לך ולחברי הפורום. לאחרונה יש לי חלומות על חיות גדולות שעטות עלי ואז אני מתעורר,ממש נורא.
שלום שלום___שבת שלום חיה../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif אני משער שאת ישנה. טוב אז יש לי נדודי שנה והחלטתי להגיד שלום,לך ולחברי הפורום. לאחרונה יש לי חלומות על חיות גדולות שעטות עלי ואז אני מתעורר,ממש נורא.
ח חיה בגונגל New member 27/10/07 #5 אמממממממממ רוצה לנחש שוב? ועל חלומות כאלו אומרים - "חלום טוב חלום שלום" ככה לימדו אותי שבת שלום אהבה ו
אמממממממממ רוצה לנחש שוב? ועל חלומות כאלו אומרים - "חלום טוב חלום שלום" ככה לימדו אותי שבת שלום אהבה ו
ט טאKילה New member 27/10/07 #6 מה אני אשמה ש...... המלכה נכנסה קודם. אהה בעצם היא מלכה נו. שבת נעימה
X xXx שאנטי xXx New member 26/10/07 #3 ערב טוב ../images/Emo23.gif ושבת שלום ../images/Emo57.gif איזה שינה דפקתי חיכיתי רק להדלקת נרות ועפתי למיטה לחרופ...
ערב טוב ../images/Emo23.gif ושבת שלום ../images/Emo57.gif איזה שינה דפקתי חיכיתי רק להדלקת נרות ועפתי למיטה לחרופ...