בוקר טוב לכולם,

בוקר טוב

האינטרנט סירב לבקשותיי להתחבר לכן הייתי מנותק מספר ימים.שיהיה שבוע טוב ממה שנשאר מהשבוע.

בוקר אור ליושבי הבית הזה

בשעות האחרונות משתוללת "מפלצת הודעות" בתפוז. אי אפשר לשלוח הודעות ולפתוח חדשות. כך גם במסרים. אם חשבתם שזה אצלכם, שכחו מזה, זה אצל כולם. מקווה שיפתרו את זה מהר. יום כיפור חלף ומתחיל שבוע חדש לקראת סוכות. שיהיה לכולנו שבוע נפלא וסתווי, עם ריחות ההדס והאתרוג, גיזום סכך ושרשראות לקישוטי הסוכה. אני פשוט יודעת מה מחכה לי עם שני ילדיי שמסרבים לוותר על סוכה ועל ארוחה חגיגית בסוכה בערב החג. ואני מוצאת שזה נהדר ומרומם מצב-רוח. שוב, שבוע טוב לכולם,

*יערית

New member
השחר עלה../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

שבוע מקוצר התחיל לו,סוכות כולו בסימן שאלה איפה חוגגים ועם מי...? מאחלת לכם יום לא עצבני עם שליחת ההודעות ופתיחת המסרים
היום מתחילים להירשם מחדש מעשים טובים ועוונות בספר הספרים
יום מרנין לכולם

בוקר אור ,הצלחתי להיכנס גם../images/Emo45.gif

חשבתי שהכניסה רק לצמים ולחתומים אצל בורא עולם אחרי שראיתי את יערונת מיום אתמול בגן העדן לבד..... אז לא יהיה לך משעמם כי נתנו לי על תנאי..... יום נפלא לכולם

*יערית

New member
גן העדן...../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

גן העדן שלי הוא כאן..מה יהייה שם למעלה ממש לא יודעת..רוצה להאמין שזה הגן עדן שלי, ולמצות אותו עד תום
יונצ'וק...יום ניפלא

rolan

New member
גררררררררררר ../images/Emo46.gif

עצבנית מאתמול
ה
נפל רחוק רחוק מהעץ... אתמול הכנתי את שער הפורום לכבודכם -
קישורים, לוחות, מאמרים חדשים ועוד...
ואז....... בערב...... פוף.... נפל ה
גמאני קיבלתי "חנינה"... מי יודע לכמה זמן...
מקווה בכלל שהפוסט הזה יעבור...
ודרך אגב, כל ההיסטוריה נשמרה, מי שרוצה יכול להכנס לחיפוש מתקדם בפורום ולמצוא את כל מה שהמפלצת בלעה.
אז........ שבוע טוב מלא אופטימיות
והרבה שלווה
לכווווווווולם

עלמה 3

New member
בוקר טוב..לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

גם אני לא הצלחתי להיכנס אמש......לתפוז. יום נפלא והמשך שבוע קסום לכלום

עין 3

New member
גם לי עדיין אין אינטרנט

היום יגיעו מהכבלים - כנראה שלא המחשב היה מקולקל אלא המודם...
. מחשב חדש - עדיין אין...

rolan

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

בוקר בוקר עולה השמש ויורדת לחיי עד הערב...

למעלה