בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

הרבה זמן לא נכנסתי לפורום אבל אני מתעדכנת כל הזמן. זוכרים את הסיפור שלי? אני בשבוע 25 עם תאומים לא זהים כאשר בסקירה ראשונה גילו לאחד הבנים CF חד צדדי. בזמנו התלבטתי לגבי מי שפיר. החלטנו לחכות לשבוע 32 (אם בכלל) ולא לסכן את ההריון. 1:200 סיכוי להפלה. בקיצור שבוע שעבר קרו שני דברים: ביום ראשון נסעתי לעבודה ופתאם התחלתי להרגיש מוזר כאילו אני שוקעת.. טשטוש בראיה.. עוד הספקתי לחשוב אם לעצור את האוטו בצד או לא כאשר תוך כמה שניות כבר לא ראיתי כלום. זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי מעולם . אני על כביש ראשי שנוהגים בו 70-90 ואני לא רואה שום דבר. איך שהוא הצלחתי להגיע לשוליים ולעצור את האוטו. התקשרתי לבעלי ונסענו לבית חולים. לפי מה שתארתי שם הסבירו לי שהתעלפתי בזמן נהיגה.. אלוהים שמר עלי ולא אבדתי שליטה\הכרה. נס גדול היה פה. יש שפשוף קל בצד של האוטו אבל יחסית למה שיכול היה לקרות... הבדיקות היו תקינות. השובבים בסדר גמור ( איזה חמודים - בשביל להרגיע את אמא שלהם מיד אחרי הארוע הם התחילו לבעוט) והלכנו לבית הכנסת להגיד ברכת הגומל. דבר שני- הייתי בסקירה שנייה אצל בורנשטיין( הוא תותח..). הוא אופטמי ומרוצה .תאום אחד תקין לגמרי. לשני יש אכן CF חד צדדי והרחבה קלה של אגן הכליה. אבל זה ממש גבולי ואם בורנשטיין לא מתרגש אז גם אני לא. אקו לב תקין, סקירה של המוח כולל דופלר של המעגל ע"ש ווילס (העורקים החשובים במוח) תקין. אין לו מושג מאיפה הגנטיקאי הביא את ה5% סיכוי לבעיה כרומוזומלית. הוא דבר על 1%-0.25%. זה כבר נשמע הרבה יותר טוב..

פרלמנים

New member
../images/Emo39.gifהי דובדבנית

אתם זה "צביקה777"? נכון? שלחתי לכם מסר לפני כמה ימים, לשאול מה שלומכם... ראשית, טוב שאתם מתעדכנים כאן, וכמו שאת רואה יש בזמן האחרון כמה הורים לתאומים שהצטרפו אלינו...
שמחה מאוד שהסקירה אצל בורנשטיין הייתה תקינה, כמו גם שאר הבדיקות. אתם שוקלים לוותר על מי השפיר? אגב, כבר ידענו מראש שהגנטיקאים קצת מגזימים בתחזיות שלהם, לא? ואומרים שאם הק"פ הוא חד צדדי אז בכלל יש הרבה פחות סיבה לדאגה. תמשיכו לבקר כאן, בהצלחה ובקלות... זהירות בנהיגה, תאכלי,תשתי ותנוחי. המשך הריון קל ונטול דאגות, ג'סיקה

שלום פרלנים

אני אכן צביקה777 . החלטנו שהכינוי דובדבנית הרבה יותר מתאים לי, מעניין למה..(אחד הפרות האהובים עלי ביותר) חייבת לציין כמה דברים. 1. עוד לא וויתרנו על מי שפיר, אם נגיע לשבוע 32 נשקול ברצינות לעשות (הבנתי שיש שיטה מהירה שמקבבלים תשובה תוך שבוע-FISH) 2.אחרי מה שקרה לי אני לא נוהגת יותר עד אחרי הלידה 3. הייתי אמורה לצאת לשמירה בחודש הבא, הארוע ההוא זירז את העניין.. אני בשמירה..

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifהי דובדבנית, הכינוי מקסים

חבל שאין אייקון של דובדבן, היה מתאים...בדיוק בשבת האחרונה זללנו דובדבנים
היה מעולה, אכן פרי נהדר! בדיקת פיש באמת מהירה ונותנת תוצאות כרמוזומליות מדויקות. (יש לי ניסיון עם זה, לצערי) תנסי להנות מהשמירה עד כמה שאפשר, (מנוחה, קריאה, זמן איכות עם הבנזוג-כי אח"כ יהיה מחסור בזמן...תאמיני לי) אנחנו כאן
ג'סיקה

וואו איזה מפחיד תגידי...

זה לא רמז לרעלת הריון מה שהיה לך?, יום אחד הרגשתי טשטוש בראייה ואז באינטרנט קראתי שזה יכול להיווצר כתוצאה מרעלת הריון.... טוב העיקר שאת מספרת על הכל בזמן עבר תרגישו טוב ותשמרי על עצמך אורית

אנגלה3

New member
../images/Emo197.gifוואו, זה באמת מצריך ברכת הגומל

איך את מרגישה? עשית בדיקת העמסת סוכר? איך היו התוצאות? אולי יש קשר גם לזה - בדקת? ממש נס משמים שהצלח לעצור בזמן, ועוד בשוליים. טוב לקרוא שאת בשמירה. וכמו שג'סיקה רשמה, באמת באמת תנסי להנות מהשמירה, כי אח"כ אין זמן לכלום, קשה עם אחד, ועם תאומים עוד יותר. נחמד גם לדעת שיש לך עזרה וקראתי גם שאתם חושבים על מטפלת צמודה - מצויין. בהצלחה בהמשך ההריון, תהני ממנו כמה שאפשר שתהיה לך לידה קלה הרבה בריאות
אנג'לה

למעלה