בוקר טוב לכולם

lala011

New member
בוקר טוב לכולם

הי, לאחרונה אני מוצאת עצמי יותר ויותר מתעניינת בתחום התקשור אך אני ממש בראשית הדרך. יש לי שתי שאלות ואם תהיה אפשרות לקבל מענה עליהן אשמח מאוד. 1. קראתי כאן מספר עצות בנוגע לבקשת משאלה. האם הבקשה צריכה להתקיים רק בזמן מדיטציה או שניתן לבקשה גם אחרת? 2. הגנות - קראתי נוסח של תפילת הגנה שאיני בטוחה שאני מתחברת אליו. הבנתי שכל אחד יכול לחבר תפילה אישית מסוג זה. מאחר והנני חסרת ניסיון קודם אני חוששת שנוסח שאגבש לא בהכרח יספק את ההגנה הדרושה על מנת להמנע מ"דברים שליליים". אשמח לקבל עצה בנושא. כמו כן, האם יש צורך לומר את התפילה בכל ערב ללא קשר למידטציה? המון תודה, ויום נפלא

ללה לשלאלותייך

לגבי בקשות - לא חייבים לבצע ממש מדיטציה. חשוב להתכוון מהלב ולבקש את הבקשה מהמלאכים המדריכים שלך. מדיטציה בה מבקשים וגם מדמיינים את הבקשה מתרחשת - היא תהליך עמוק יותר ולכן מאפשרת התכוונות אנרגטית עמוקה יותר, וסביר שתשפיע יותר. אבל בעיקרון את יכולה לבקש, ובאמת אין גבול לכמה. קחי בחשבון שרק בקשות שנכונות עבורך עשויות להתגשם. לגבי הגנות - אני בעיקרון לא בעד לעשות יותר מידי הגנות. כשאנחנו לא מפחדים מאנרגיה שלילית, לא מתעסקים בה - היא גם בדרך כלל לא מגיעה.אני כמטפלת עושה הגנות לעצמי בטיפול כי אני עובדת עם אנרגיה של אנשים. אבל ככה סתם בחיי היום-יום אני לא רואה את זה כדבר שצריך כל העת לעסוק בו. אם את כן מרגישה צורך: כדאי לעשות תמיד מה שאת מרגישה באופן אישי, או שתאמצי משהו מוכן - שאת כן מתחברת אליו.

למעלה