בוקר טוב לכולם !

dragon74

New member
סחתיין ! אתה יכול להרחיב בבקשה ?

לאלו מאיתנו שלא קוראים ערבית ?

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב דני, בוקר טוב מוחמד

אני חולה, נזלת, כאבי גרון, כאבי אוזניים, כאבי אצבעות כאבי עיניים, כאבי ראש..וכו' מוחמד, התגעגענו...טוב לראות אותך. דני, לאן אתה נעלם?.. שיהיה יום טוב לכולם..

מוחמד5

New member
../images/Emo201.gif תרגישי טוב ומהר

החלמה מלאה

THE WIZARD 55

New member
תודה מוחמד../images/Emo141.gif

הנה התה השלישי מהבוקר.. תור לרופאה אחר הצהריים..התחיל החורף, התחילו הוירוסים.. שנה שעברה חטפתי את כל סוגי השפעת, ודלקת ריאות.. נקווה שהשנה אני אעבור את זה יותר קל.

מוחמד5

New member
בגלל זה אני ממליץ תמיד על חיסון לשפעת

אסור לזלזל בבריאות. החיסון לא מסוכן. אין לו כמעט תופעות לואי הוא מורכב מוירוס ממות. יש החושבים שנעשים חולים מהחיסון וזו טעות.ברגע שאנחנו מתחסנים אנו לא רק מגינים על עתמנו,אלא גם על הסובבים אותנו ועל אלה שאנו אוהבים. גם אם חס וחלילה חולים במחלה אז התפועות שלה הן קלות. רוצו להתחסן.

THE WIZARD 55

New member
היו אנשים שמתו מהחיסון.

אם זכרוני לא מטעה אותי אלה היו אנשים מבוגרים. או שאני עושה סלט על הבוקר.. ובכלל שמעתי מהרבה אנשים שהתחסנו שהם בכל זאת חלו. ולא עם תופעות קלות. כנראה החיסון לא עוזר לכולם.

מוחמד5

New member
לא נמצא קשר

בין אלה שמתו לחיסון. החיסון הוא בטוח .החיסון לא מכסה את כל הזנים של הוירוסים,אך הוא בהחלט מספק הגגנה ויכול למנוע את המלחה.אין סיבה לא לקחת את החיסון. את לא עושה סלט, את עושה חביתה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אחלה ארוחת בוקר

רק שאין מי שיכין לי.. אני כבר לא אוכלת שבוע..חביתה וסלט מתאימים רצח עכשיו כנראה שאמשיך לפנטז עליהם:)

THE WIZARD 55

New member
את זה למזלי יש במקרר

קנוי סחוט טרי... אחרת מי היה סוחט לי תפוזים.. העצלנות שלי הורגת אותי, חייבת להתחתן כבר שיהיה מי שידאג לי.
עד שאמא לא מגישה לי את האוכל, אני אמות מרעב ולא אעשה כלום...

ינשוף4

New member
עד כמה שאני זוכר

(בשנה-שנתים-שלוש האחרונות) היה מדובר, כנראה, במקרה של "פגם ייצור". ונכון- לא מדובר על 100 אחוז שמתחסנים. אישית- לא טרחתי אף פעם ליטול חיסון לשפעת. מעדיף, במקומו, ה"חיסון הטבעי" (אין תנור בבית, ונמנע ממקומות ממוזגים/מחוממים, ולא סובל מיזוג/חימום ברכב). ולמקרה של התקררות- חושב שהפתרון של המזרח-אירופים יעיל. שילוב של שתיה חמה+חריפה, ביחד עם לבוש חם. (רק שזה לא הולך ביחד עם אנטיביוטיקה. פעם הצעתי זאת למישהו שנטל אנטיביוטיקה, ואחרי כן אמר שכנראה נסיתי "לחסל אותו"...).

THE WIZARD 55

New member
בלי מזגן בחורף?..

אני ישר מקבלת דלקת ריאות, אני סובלת מקור.. להסתובב עם מעיל בבית, לא רעיון משהו.. יש מצבים שחייבים לקחת אנטיביוטיקה בפרט ילדים קטנים, כי אחרת שפעת יכולה להפוך בנקל לדלקת ריאות אם לא מטפלים בה מייד.

ינשוף4

New member
הי, לא מעיל. מספיק סודר.

(גם אני לא סובל לבוש מסורבל). ומזמן שאני מסוגל לזכור, כילד- לא ראיתי תנור עובד, בבית. ואימי פעם ספרה, שכתינוק- סבלתי מהרבה הצטננויות. עד שרופא (!) האשים בכך את התנור, והמליץ לסלקו... ואני גם חייב "אויר חפשי". החלון שמעל המטה מצומצם או נסגר- רק למשך הזמן שרוח מכניסה גשם לתוך החדר... והתקררויות רציניות, בשנים האחרונות- היו כמה. כל אחת- לאחר משמרת ארוכה ברכב, עם חברים ש"היו חייבים" הפעלת מזגן...

THE WIZARD 55

New member
כולנו סובלים מאסטמה בבית

אז ככה שאני בעד חלונות פתוחים, אבל חייבת מזגן.. בחדר יש רדיאטור, וגם מכשיר לאדים קרים אני תמיד על קצר גם בחורף, מקסימום גופיה ארוכה מכנס ארוך, לא יכולה להעמיס עליי בגדים, מרגישה חנוקה.

dragon74

New member
תרגישי טוב, מותק

האצבעות זה מרוב הקלדה, או שמייק דרך לך עליהם ?

למעלה