בוקר טוב לכולם!

שמופית

New member
בוקר טוב ../images/Emo96.gif

שיהיה לכולנו שבוע כייפי

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני ממש עייפה ואני שונאת להתחיל ככה את השבוע.... משהי ראתה את האירוויזיון?
נשארתי כדי לראות את השיר שלנו ואז פרשתי...

שמופית

New member
דווקא ראיתי הכל....... ../images/Emo106.gif

זה ממש שיעשע אותי !! מה אתן אומרות על הופעת הדראג של סלובניה ? והרובוטריקים מיוון... הייתי בהלם שהם קיבלו נקודות... אמנם הגענו למקום טוב באמצע, אבל אי אפשר היה להגיד שהאירוויזיון נטול פוליטיקה (ראה ערך "הקומבינה הבלטית" - המדינות הבלטיות פשוט העניקו אחת לשניה דוז פואה בלי להתבלבל בכלל). ואפרופו פוליטיקה - לא אהבתי שמיכל זוארץ, עירבה פוליטיקה בערב הזה. זה היה לדעתי סר טעם וגרם למנחים לנוע בחוסר נוחות...

אתי@

New member
ראיתי קטעים פה ושם

(במקביל עשיתי לרונן שיעורי בית...
) והזדעזעתי ממנחים שנהנים ממשחק מילים של האות E
מחליפות החלל, משמלת הבורדו שהפכה לזהב ואדום (עם שפיצים של מדונה)
ועוד זוועות את החלק של הניקוד לא ראיתי...

fila

New member
כנ"ל

היו שם דברים מזעזעים כך שאחרי ששרית חדד ירדה מהבמה פשוט כיביתי את הטלויזיה! אגב אני חושבת שזמרות הליווי שלה שרו (צרחו) ממש בכל רם והיו קטעים ששמעו אותן יותר מאשר את שרית.
אגב בבוקר שמעתי בחדשות שמדינות מסוימות ממש ביקשו מהצופים לא להצביע עבור ישראל- ממש מגעילים!

שמופית

New member
מה את אומרת ??? ../images/Emo2.gif אני בהלם !!

איזו חוצפה !!! אגב, אני מסכימה איתך לגבי להקת הליווי... הכינורות היו מיותרים לדעתי והבנות מאחורה שרו בקול רם מדי. לי היה נדמה גם שאיכות הסאונד ירדה בשיר הישראלי, אבל יכול להיות שאני סתם פראנואידית...

אתי@

New member
דרך אגב, כשפירסמו בעיתון מה תלבש

שרית חדד - די הזדעזעתי. אבל כשראיתי את התלבושות האחרות
הבנתי שיחסית לישראל עוד יש מה להציע...

שמופית

New member
דווקא חשבתי שהאוברול שלה

היה מעניין למדי... עם החרוזים בצורת חצאית... הכנריות שלה היו לבושות מזעזע

אתי@

New member
תשמעי, אם היא היתה שוקלת 50 ק"ג

על גובה 1.80 אז אולי זה היה נראה טוב. אבל אוברול לייקרה לבן צמוד על מישהי שלא עומדת בנתונים הנ"ל ועברה גיל 8...
מסוכן

אתי@

New member
../images/Emo6.gif כלום ../images/Emo70.gif היא שמה את האצבע

בשקע
אוי איזה רעה אני... היא אחת הזמרות שיצגו את ישראל בהכי הרבה כבוד, ואני יורדת עליה ככה...

שמופית

New member
כן, היא באמת אחלה !!

אבל אני חושבת שגם דנה אינטרנשיונל ייצגה אותנו יפה מאוד (חוץ מאיך שהיא עפה עם הפסל
)

אתי@

New member
נכון אבל היא היתה גימיק ../images/Emo4.gif

וזה קצת חבל כי היה לה שיר יחסית לא רע (עד כמה שאפשר לומר "לא רע" על שירי אירוויזיון).

fila

New member
אני חושבת ששרית

זמרת נהדרת ! וייצגה אותנו בכבוד למרות שאירופה היא לא ממש מקום טוב עבורנו כרגע! ואנחנו פשוט מסתלבטות על מה שמסביב זה לא רוע כלפיה, היא היתה בסדר גמור!

שמופית

New member
כן, המשחק מילים בהחלט

היה בגדר "פיגור הערב"... את רגע ההפיכה של שמלת הבורדו פיספסתי כי בדיוק הורדתי את הראש להמשיך בקריאת הספר שלי... אבל הייתי עדה לתהליך ההתפשטות של ההיא שזכתה

jess ועוד

New member
המנחה של הבדיחה

דווקא הזכירה לי בקול שלה את הטבח השוודי מהחבובות ....

למעלה