בוקר טוב לכולם!!

בוקר טוב לכולם!!

קפצתי להגיד שלום, והתעדכנתי בשירשורים... יוכי ומאיוש- תמשיכו להצחיק אותנו ככה:) ד.אגב איפה יפית?- ההודעות מלאות החן שלך חסרו לי תאמיני או לא! היום הולכת לנסות להתמודד עם עצמי ולהכין ספינג':) אז תברכו אותי בבקשה שיצליח לי ושארגיש טוב:) אני מרגישה שרק עולה ועולה במשקל (למרות ההרגשה הקשה) ולכן קבעתי לי תור לתזונאית- היום סוף סוף יהייה התור- וקצת מעציב אותי שאולי יגבילו אותי באוכל- שאני כלכך כל כך אוהבת:)- אבל כנראה שאין ברירה ושצריך גבול מסויים דווקא עכשיו:) יוכי ומאיוש- היה מצחיק ושווה כל רגע:) יום טוב לכולם!!!!

יוכי68

New member
שירת מדבר, שיהיה לך יום מוצלח../images/Emo24.gif

רק שתדעי שהבצק לספינג' צריך להיות רך ודביק ויחסית דליל......העזרי בידיים רטובות. תהני מהחיים ואל תגבילי את עצמך יותר מידי אם זה רק בעיית משקל קלה.

מאיוש י

New member
ומחכה לך הפתעה...תרגעי

תתאזרי בסובלנות לא להתלהב אני רואה אותך חהחהחהחהחה

יוכי68

New member
מה את מכינה....גלי לי את יודעת שאני

חסרת סבלנות? הקינוח שדיברת עליו? או שהכנת את הסלסלה?

יוכי68

New member
חבל"ז, סבבה בכיף גם אני נהניתי

מאיוש, כל פעם שאני עוברת על השרשור ונתקלת במשפט שלך........."אכין ואקפיא...זה יותר מידי חגיגי ליום שלישי?......." אני מ ת פ ק ע ת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאיוש י

New member
טוב טוב לא צריך לצעוק

אכן זו הסלסלה וכי את חושבת שאני מהמוותרים לא ולא אז שבי ליד המחשב עוד דקה יהיו תמונות

מאיוש י

New member
מי ביקש סלסלה ולא קיבל

בבקשה הכנתי עם המטריצה צריך לרדד מאוד דק כדי שהיא לא תתפח הרבה ואז כל הדוגמא תעלם

יוכי68

New member
מאיוש את גדולההההההההה, ידעתי גם אני

מרגישה חובה לנסות שוב..אבל לי אין מטריצה.....אאבל יש לי רעיון אחר........גם את חכייייייייייייייייייייי. הכנת רק חצי ק"ג?

מאיוש י

New member
לא, הכנתי קילו

אבל הפעם לא לקחתי סיכון והכנתי סלסלה קטנה. מהשאר עשיתי לחמניות שישארו במקפיא לשבת

יוכי68

New member
יצא יפהפה.........גם אני מכינה.......נראה מה

יצא......אבל רק חצי ק"ג.............הפסטה הביתית צועקת לי......."מה איתי?"

למעלה