בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

שיהיה יום נהדר לכולם

zahav2007

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

היום יש לי משימה לא פשוטה כל כך...להודיע למטפלת שלי בהילינג שאני רוצה לעשות הפסקה של חודשיים, כי יש לנו המון הוצאות עכשיו,וגם אני רוצה לראות אם יש לי תלות בה,או לא.אני מרגישה שאני צריכה קצת הפסקה להתבונן מהצד...ואולי לנסות בהמשך שיטה אחרת. אתמול באה אליי חברה שהיא מתקשרת ויועצת פנג שוואי,ועשתה לי טיהור בדירה במרווה.ולתדהמתי גיליתי שאין מזוזה בכניסה
וממש לא שמנו לב,מרוב הבלאגן. צריך לבדוק את המזוזות ולשים חדשה בכניסה. אבל היא אמרה שיש אנרגיות טובות בדירה ושיש לה פוטנצייאל טוב! יום נפלא זהב

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

זהב, אני נהנית "לעבור איתך דירה". וזה באמת לא קל לומר למטפלת: זהו, אני רוצה הפסקה. מאחלת לך שההפסקה הזו תחבר אותך לעצמך ותראי כמה הרבה כוחות יש בך. באהבה עופרה

zahav2007

New member
איזה כיף שיש שותפה...../images/Emo8.gif

אני שמחה שאת נהנית מהתיאורים שלי...העונג כולו שלי! לגבי המטפלת,זה באמת לא קל לי,כי דיי התרגלתי אליה,ומישהי אמרה לי שאני רואה בה דמות אם,ושכניראה פיתחתי אליה תלות קצת. וזה לא בריא! כי אני צריכה להסתדר גם בלעדיה...אבל אני מפחדת שיהיו לי רגעים לא קלים ושלא אדע איפה להוציא אותם! אני כאילו צריכה עוגן,ולא מרגישה חזקה לגמרי לגמרי.יכול להיות שאני מפחיתה בערך עצמי ובערך יכולותיי...אבל לאור העבר אני מפחדת שארגיש אבודה. מקווה שהיא תבין את זה ולא תלחץ עליי להישאר. ביי ביי בינתיים באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
תמיד תוכלי

תוכלי לכתוב פה כשקשה לך ואנחנו נחזק אותך. חוץ מזה יש לך הרבה יותר כוחות ממה שאת חושבת ויש לך הזדמנות לגלות אותם. באהבה עופרה

למעלה