בוקר טוב לכולם !

mike00

New member
נו אז למה לא באת קודם??

תראה משהו מוזר..... כנס ל-http://images.google.co.il/ עכשיו שים בשורת הכתובת של הדפדפן את javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5 ); void(0) אני יודע שזה נראה מוזר,פשוט תעשה העתק הדבק ותלחץ ENTER מעניין מי היה משועמם בשביל לבדוק את זה...כאילו איך לעזאזל הם גילו את זה בכלל....

dragon74

New member
מגניב !

זה הדברים הקטנים ששווה לעבוד בתיכנות בשבילם :) וד'א, הם לא עשו את זה, זה קוד הג'אווה סקריפט שנתת להדביק בשורת הפקודה. הוא לוקח את התמונה ובלולאה משנה לה את המיקום למסלול בצורת סינוס. תכל'ס זה יעבוד גם באתר אחר עם תמונה. מה קורה, גבר ?

mike00

New member
מצויין,הרגע עשו לי את הבוקר....

שים לב להודעה הזאת.....

mike00

New member
קסימרוני נפלה שם על איזה אחד עצבני../images/Emo6.gif

הוא קרע אותי מצחוק עם התגובה שלו....ותאכלס,אני לא בטוח שזה גראס..... אם אני הייתי צריך להקשיב למוצארט כל היום בטוח שהייתי סובל מתופעות לוואי.....אולי איזה פלאשבק מימים ימימה...

mike00

New member
בואנה....זה רק הולך ונעשה יותר טוב../images/Emo6.gif

קסימרוני,אני לא הייתי מוותר....קיבלת שם נוק אאוט רציני.....

NELLY

New member
בוקר טוב לכולם

אני ערה מ 9 בבוקר....ההורים נסעו לאילת ...אח אחד בעבודה והשני נסע חזרה לנתניה אני מרוב שיעמום כבר ניקיתי וסדרתי ת'בית....מצ'עמם לי...אין לי את מי לעצבן.... מי מתנדב שאעצבן אותו היום????

THE WIZARD 55

New member
אני רואה כחול בעיניים../images/Emo6.gif סוף סוף...

ברוך הבא
אתה מוזמן להשאר

dragon74

New member
אחלה

מה איתך, נשמה טהורה ? עדיין מסובבת את כל הבנים על האצבע הקטנה ?

למעלה