בוקר טוב לכולם..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולם..

מה מטרת הלחימה בעזה? האם ממשלת ישראל הגדירה מטרות? להפסיק את הקסאמים? או שהיא רק מענישה את החמאס? ההנהגה הפלשתינאית הודיעה שהיא משעה את המו"מ בגלל ההסלמה בעזה. לירות תוך כדי מו"מ כנראה רק לה מותר..

jwin

New member
צד אחד תמיד "יותר" מפסיד.

אני חושב ומאמין שהמטרות הן שתיים. הראשונה להפסיק לאלתר את ירי הקאסמים לדרום הארץ ולהחזיר את החיים לנורמה. המטרה השנייה היא, אולי, אני מקווה, להחזיר את החמאס לשולחן הדיונים. כלומר, אני מקווה שהחמאס צריך גם להבין מתוך הדברים שמדינת ישראל אינו אירגון גרילה, שכוחה הצבאי רב ואולי צריך וכדאי לחזור לשולחן הדיונים. אני מצטער שאל שיחות צריך להגיע בדרך זו. לאורך כל ההסטוריה של האנושות צד אחד מגיע לשולחן הדיונים כשהו הצד המפסיד. לא קל, אבל זה ככה. יהודה

F#CK SOMEONE!, העיקר שאנחנו ננצח ואם לא אז

אותו "SOMEONE" ינצח ואנחנו נפסיד. הדרך היחידה שבו שנינו ננצח זה אם הפלשתינים יזנחו את ה"מאבק" יסכימו לפתרון 2 מדינות לאום נפרדות ורציפות ל2 העמים, זו לצד זו. אני לא רואה את זה קורה מתישהו והלוואי שמישהו יוכיח לי בעובדות שבלתי ניתנות עירעור שאני טועה, הלוואי!

מוחמד5

New member
אהלן אהלן

לאן נעלמת !! שני הצדדים מתים לרדת על הברכיים ולהתחנן להודנה. ראית איך ביבי ואולמרט רבים\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo12.gifאני נעלמתי?

נסעתי לגשר בין ביבי לאולמרט
מה שלומך מוחמד.. יום עמוס עבר עליי עד עכשיו, והיום עוד לא נגמר

מוחמד5

New member
ואני ............

קיבלתי את בני עמינו במוסד בו אני עובד, הם הצליחו לעבור את המחסום בשלום, ולהגיע אלינו להשתלמות , לא תאמיני , כל הזמן אני מדבר בערבית.. חחחחחחחחחחחחח ערבית מקצועית זה לא קל.

THE WIZARD 55

New member
אהה, תפסתי אותך

גם אתה לא יודע לדבר ערבית טוב
מאפשרים להם לעבור את המחסום להשתלמויות, זה טוב!

THE WIZARD 55

New member
יהודה אתה אופטימי

הרי ברור שלא יפסקו הקסאמים, ובטח שלא יחזרו לשולחן הדיונים.

זו הייתה עוד מערכה מיותרת

צה"ל בעצם אומר לחמאס כל עוד אתם יורים על שדרות, זה בסדר, אם הירי מגיע לאשקלון אז אנחנו נכה בכם במלוא הכוח.

respecta1

New member
לפי גורמים בצה"ל

חמאס הורה לאנשיו להפסיק את הירי, אז כמה המערכה הייתה מיותרת אה חביבי?!

המטרה היא

(ואם לא אז אנחנו נמשיך לחטוף טילים). להפסיק לחלוטין, לתמיד את ירי הרקטות מעזה, בלי תנאים, לא כי החמאס "בוחר" להפסיק אלא לשלול מהחמאס את האופציה לבחור על ידי השמדתו. מה שכן, המטרה היא בטח לא להעניש את החמאס, עונש זה לילדים בני 3, מדינה שרוצה להפסיק קסאמים לא מענישה ואני מאמין שכבר הבנו שעונשים לא עובדים (אני ידעתי את זה מראש), אלא היא פועלת לניטרול החמאס, על ידי השמדתו והשמדת יכולותיו. המו"מ גם ככה חסר סיכוי ככה שזה לא משנה שום דבר, אבו מאזן גם ככה לא יכול לספק לנו שום תמורה, רק אנחנו יכולים לספק לו ככה שהוא מעניש רק את עצמו ואת עמו.

THE WIZARD 55

New member
נו באמת יובל

אתה חי באשליות..אתה יודע ואני יודעת כמה פעולות כאלה היו, והם לא עצרו את החמאס..זה ברור שזאת לא הדרך

asparagos

New member
../images/Emo45.gif תנו לצה"ל ולשב"כ יש חפשית

ותוך חודש יש שקט, דממה ופלסטינים שיושבים כמו ילדים טובים.

asparagos

New member
בסופו של דבר זה בדיוק מה שיקרה

האידאולוגיה של חמאס היא בלתי מתפשרת... בסופו של דבר הממשלה (עכשיו או בעוד שנתיים) תצטרך לקחת את ההחלטה ולתת את האור הירוק... זה בלתי נמנע.

מעולם לא היתה מדיניות רצינית ורציפה בעזה

ולכן עד היום יש קסאמים. אין דרך אחרת, לא קיימת. לדבר עם החמאס זה רק להשיג הפוגה זמנית של האש ובתנאים מוגבלים מבחינת ישראל שבה החמאס יתחזק ויתחמש ויחזיר את האש מתי שנוח לו, זה אומר שאם היום אנחנו משיגים הפסקת אש בסיבוב הבא גם אשדוד תחטוף, החמאס ישיג טילים לטווח יותר ויותר ארוך בכל פעם שנניח להם והם יניחו לנו. זו הדרך? אין שום דרך זולת השמדת החמאס והכל כולל הכל קשר בדרך למטרה.

THE WIZARD 55

New member
גם אני חושבת שאין מה לדבר עם החמאס

למרות שאני שומעת המוני קולות שאומרים שצריכים לדבר איתם. המטרות שלהם ידועות מראש, והם מצהירים עליהם השכם וערב. בדיוק כמו שחזיתי, עוד התקפה, שכביכול חוץ מהרוגים לא השיגה כלום, אם רק היו מקשיבים לי. השמדת החמאס, אף פעם לא תוכל למחוק את כל החמאס, אלא אם כן תטיל פצצה גרעינית על הרשות.

למעלה