בוקר טוב לכולם

ס ו ז א ן

New member
בוקר טוב לכולם

הלכתי היום לפילאטיס והיה מעולה אבל שיעור הספיניג התבטל וחזרתי הביתה להמשיך בפרויקט בגמר שלי שפשוט לא נגמר... נראה לי שבערב אני אחזור למכון לספינינג ועיצוב אני פשוט יושבת כל היום על ה..תחת והגוף חייב איורור אני ילדה טובה מאד מבחינת אוכל ואני מחכה כבר לתוצאות נראה לי שכבר בשבוע הבא אבל זה כ"כ איטי טוב לפחות אני בבית כל היום (אני והפרויקט) אז לא צריך לצאת ולהתלבש חצי נחמה יום טוב לכולם

הי סוזאן!! ../images/Emo39.gif

קראתי את מה שכתבת וחייכתי. תשמעי, אחרי שאת כבר מתחילה להשתפשף טוב טוב אצלנו
אני כבר יודעת איזה פרח ייצא ממך!! (לא אומרת את זה רק בשביל להחמיא). גם עם כל הנסיון שכבר עברת (ולא אשכח את המכתב הראשון שלך סוזאן יקרה, שהיה כזה מעומק הלב) גם בנוסף עם ההליכה שלנו יחד כתף בצד כתף בכיוון הנכון. הכ-ל הופך למחוייך ומוצא את מקומו. העיקר בראש טוב ובלי שום לחץ. וסוזאן, אני רואה שאת מדווחת כל יום וזה נפלא. בכיף!! יש משהו בכתיבה היומיומית ששומרת על המחוייבות העצמית ודבקות למטרה. ואני מרגישה גם שוב את האופטימיות שלך עולה וזה עושה טוב בלב !!! סוף סוף את עושה דברים טובים למען עצמך.
ראיתי שאלי ענה לך בהמשך למה שכתבת לי, אז לא הוספתי יותר. אלא אם כן את רוצה שאוסיף משהו ספציפי נוסף. או-קי?? בטוב ברע (אם חלילה) כל הזמן איתך, דליה.

למעלה