בוקר טוב לכולם

vodka2

New member
בוקר טוב לכולם

אז כל התגובות נקראו נרשמו ונכון אני עושה שטויות, אני חושבת שהצרה הגדולה ביותר שלי, שגם בזמן שהדיאטה עובדת טוב אני עצמי עדיין לא התרגלתי למה שקוראים אכילה נכונה, ולזה יהיה קצת יותר קשה להתרגל, אולי בגלל זה אני מנסה לא לחשוב על הנושא, מה שמציק לי כעת זה עניין ההתעמלות, ההליכה שכל כך מומלצת כאן, די קשה לי, פסיכולוגית, התחלתי לקום בבוקר עם גלעד, אבל אין לי מושג עד כמה זה באמת עוזר כי זה ממש קל לי (אני עושה את שני השעורים שמוקרנים בבוקר), חשבתי אולי לנסות להצטרף לחוג של סטודיו c יש ביקורת על העניין? (לטוב או לרע)?

אביטל +

New member
פעילות גופנית טובה היא...

פעילות שגורמת לך להתאמץ לא להתאמץ עד אפיסת כוחות, אבל השקעת אנרגיה בצורה מתונה לכן אם גלעד מאוד קל לך אז אולי הוא לא כל כך שווה... וצריך גם משהו שתוכלי להתמיד בו אז אם ההליכה קשה לך (מותר לשאול למה ?) כדאי לנסות משהו אחר. על סטודיו C שמעתי דברים טובים ודברים רעים. נסי ותראי. בטח הם נותנים אפשרות למספר שיעורי נסיון.

vodka2

New member
לא יודעת למה אבל גלעד עושה לי את זה

עם כל הפדלאות שלי גלעד היחיד שיכול לגרום לי לקום מוקדם כל כך בבוקר, ולגבי סטודיו c את צודקת לגבי לנסות אבל זה לא דבר זול ולא בא לי להשקיע אם זה לא זה, אולי פשוט אחכה קצת עם זה. לגבי ההליכה, לפני הכל יש לי תרוץ טוב אני גרה באילת, וזה בלתי אפשרי ללכת כאן בבוקר או בערב בגלל החום הזמן היחידי שאפשר לחשוב עליו זה אמצע הלילה ואז זה די מפחיד, במיוחד אם רוצים ללכת באזורים מעניינים כמו ההרים או חוף הים

אביטל +

New member
אז תשאלי האם יש אפשרות לנסות

ייתכן שאפשר להגיע לשיעור או שניים ללא תשלום ומעניין אותי לדעת, כמה הם עולים ?

vodka2

New member
פעם אחרונה שבדקתי....

המחיר היה יותר מ600 ש"ח לשישה שבועות, וכן יש להם שעור נסיון אחד אבל מנסיון אי אפשר לקבוע אחרי שעור אחד רק אחרי שבועיים שלושה אם מתחילים לראות תוצאות אפשר לדעת אם זה עובד או לא

אביטל +

New member
זה באמת הרבה

זה יוצא 100 ש"ח לשבוע ומה מקבלים ? כמה שיעורים ? מה אורך כל שיעור ?

vodka2

New member
ממה שהבנתי....

כל התקופה היא של שישה שבועות מפגשים של שעה וחצי פעמיים בשבוע, נדמה לי שיש גם עוד פעם במידה ואת מפספסת את אחת הפגישות, וכל זה כדי לתת לך את הבסיס אחרי שישה שבועות את נכנסת לתוכנית רגילה של פעם בשבוע 45 דקות ואז זה במחיר של מאתיים ומשהו ש"ח לחודש. אני חושבת שזה הקטע בשבועות האחרונים הם יצאו בפרסומים של חוגים מיוחדים לאלה שרוצים להוריד במשקל (כשהתוכנית הרגילה שלהם זה לא להורדה אלה לעיצוב הגוף).ואז מדובר בתפריט הליכונים וכו´ לא כל כך התעמקתי בזה משום שכשבררתי איתם זה היה לפני תוכנית ההרזיה

אביטל +

New member
יקר בטירוף

יש בשיעורים שלהם משהו מיוחד ? אני לא הייתי טורחת איתם

סטודיו C אבל מחיר Z ../images/Emo70.gif

מה הקטע של הפלצנות היקרנית הזאת ?? ועוד אצלך זה בלי מע"מ!! וודקה יקרה , במחיר הזה תוך כמה חודשים את יכולה לבנות סטודיו שלך פרטי בבית. זה ממש חוצפה לדעתי. 45 דקות בשבוע עולים מאתיים ומשהו ש ק ל ?! אני משלמת 200 ש"ח לחודש + 200 ש"ח דמי הרשמה חד פעמי בחדר כושר עם חוגים (ספיניג , קיקבוקס, עיצוב הכל וכל הזמן) שפתוח 7 ימים בשבוע. יש להם שם חזק מאד בעיצוב גוף,בארץ ובעולם ,ומי שבקטע לא מפסיקה לההשוויץ עם ההקפים המצומצמים. אבל אני כמעט בטוחה שיש גם ספר שמלמד את "השיטה הסודית" שלהם במקום לשלם על "הזיכיון" בשימוש. אותי זה מעצבן. לא שיש לי מה לעשות עם זה... אני ממש מקווה שתמצאי משהו אחר... עם כל הבתי מלון באילת בטוח יש משהו חמוד במחיר יותר סביר , אולי עם בריכה גם... בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

vodka2

New member
כל מה שכתבת הוא....

נכון, יש להם ספר שקניתי אותו לפני שנים לא יודעת אולי תקראי לזה משמעת אבל לא הלך לי. ולגבי חדר כושר, יש לי בעיה שילמתי למקום כאן באילת אבל אני רוב הזמן בדרכים ולא מצליחה להגיע לשם אז שרפתי 1500 ש"ח לחינם (נסחפתי שילמתי לשנה). אבל אולי את צודקת אני אנסה לחזור שוב לספר

ודקה יקרה לגבי סטודיו C../images/Emo141.gif

התעמלתי הרבה זמן בסטודיו C והרגשתי נפלא, עליי זה עבד מצויין, השעות שלהם גמישות ופרוסות בכל מהלך היום כך שקל להתאים את עצמך לשיעורים. הבעיה היחידה שמונעת לפחות ממני, לחזור היא המחיר היקר נורא שלהם. בהצלחה! רבקה

ס ו ז א ן

New member
לגבי סטודיו C

אז ככה אני הייתי עושה הרבה סטודיו C בערך שנה וחצי ומרוב שראיתי תוצאות הפסקתי להתעמל ואז עזבתי (בעיות מגורים) וחודש אחרי זה הגוף שלי נראה כמו אחרי מלחמה מה שלא קורה כשאת מתאמנת ואני מתאמנת כבר 7 שנים (כולל C) הם עוברים על עיצוב השריר וברגע שאת לא מתחזקת את זה אפילו שבוע הגוף פשוט "מדלדל" וחוץ מזה אחותי גם היתה מתאמנת שם והיא קיבלה דלקת בגיד במפרק של הרגל והאורטופד שלה אמר שהוא ממש לא ממליץ על השיטה שלהם והרבה נשים סובלות מדלקת כזאת ושוב גם סטודיו C לא יעזור אם לא תהיה תזונה מתאימה תנסי ללכת לפילאטיס זה פשוט מדהים זה בסגנון C אבל מתמקד בנשימה נכונה ובהארכת השרירים

אביטל +

New member
מישהו יכול להסביר לי מה זה...

חיטוב בדיוק ? לא מבינה את המושג חיטוב השריר...

vodka2

New member
אני לא יודעת להכנס ליותר מדי פרטים

אבל תתקשרי לטלפון חינם שלהם הם יסבירו לך, אבל אחרי מה שדברו כאן אני לא יודעת אם שווה בכלל

אלי ו.

New member
"חיטוב ועיצוב"

אלה מושגים שנועדו "למכור" לנשים אימוני כח. בתכלס, אפשר להעלות מסת שריר ו/או להוריד שומן. הרבה בחורות שומעות "מסת שריר" ומפחדות שיקומו יום אחד עם הררי שרירים, אז המציאו מלים "עדינות" יותר.

אביטל +

New member
זאת אומרת שזה באמת שווה לנסות ?

אני לא מתכוונת לסטודיו C גם כהה אין פה סניף שלהם באמצע שומקום היפהפה שלי אבל גם אם היה לא הייתי מוכנה לשלם אבל באחד המתנסים יש חוג כזה אני אנסה אותו אם כי משום מה הם כולם מסתיימים ביוני יולי

אלי ו.

New member
בודאי + קישור לנושא

בזמן דיאטה אנחנו מאבדים מסת שריר. רק בשנים האחרונות עולה המודעות לנושא ועולה ההמלצה להוסיף אימוני כח בזמן דיאטה. מצורף קישור עם תקציר (מאוד קצר) של מחקר. לקחו קבוצת נשים שמנות (40) וחילקו ל 4 קבוצות: 1) רק דיאטה 2) רק משקולות 3) דיאטה+משקולות 4) קבוצת בקרה עקבו אחריהן במשך 8 שבועות. בקישור תראי את ההשפעה על הרכב הגוף הממוצע של כל אחת הקבוצות. שימי לב להפרדה בין 3 הפרמטרים: משקל, משקל שומן, משקל מסה רזה (משקל גוף פחות השומן) לכאורה אם מסתכלים רק על המשקל חושבים שהקבוצה של הדיאטה "ניצחה" אבל אם מסתכלים ממה איבוד המשקל מורכב, מבינים שהקבוצה שעשתה אימוני משקולות+דיאטה ירדה יותר בשומן ובו זמנית הוסיפה גם שריר. דרך אגב, שימי לב שגם קבוצת הבקרה ירדה קצת במשקל, מה שמראה שעצם זה שאנחנו מודעים לזה שמסתכלים עלינו יכול להשפיע.

למעלה