בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם

מה שלומכם? היום החלטנו לקחת חופש עם הילדים ולטייל קצת בירושלים המשך יום טוב ונעים לכולם איריס

שרון123

New member
איזה כיף!

תהנו
האורחים משדרות חזרו לביתם, ואנחנו מתאוששים
היה די מתיש. עם כל העומס, זה בהחלט הצליח להסיח את דעתי מכל הכאב והקשיים הרגילים שלנו, כך שזה היה לטובה. עכשיו צריכים להתחיל לחשוב על הבת מצווה שבעוד שבועיים ויומיים
לא יודעת איך נציין את זה, ומה נעשה. בשנה שעברה עשינו משהו דומה לאזכרה, השנה אני רק רוצה להתחבא מתחת לשמיכה ולא לראות אף אחד.... יש רעיונות?

eaz1514

New member
שרון עשי מה שבראש שלך, כולם יבינו

הטקס הכי צנוע, אנחנו לקראת ט"ו בשבת אולי נטיעת עצים דרך ק.ק.ל. על שם ירדן? אנחנו עשינו את זה. יום רגוע אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
אילנה, הרעיון של הנטיעה נשמע מעולה

אני אבדוק את הנושא. מה שמטריד אותי הוא לא אם יבינו או לא. פשוט חושבת שחשוב לעשות משהו לזכר ירדן, גם אם זה קשה.... בפעמים הקודמות(יומולדת 11 והאזכרה) דווקא הרגשתי דחף גדול לארגן התכנסות, לערוך סירטונים וכד'.

eaz1514

New member
שרון אני לא חושבת שאת "חייבת"

את יודעת שבאותו יוםלנו יש אזכרה 5 ופשוט ננהג כבכל שנה, אני ואמא נעלה לקבר ביום ששי, חמי וחמותי הולכים ממילא כל יום רביעי, בעלי והבן כל אחד ילך בזמנו. בבית ידלוק נר נשמה, ונכתוב בספר הזכרון של החברה קדישא, זהו. יש לך עוד זמן לחשוב ולהחליט, אולי בשבוע הבא תרגישי אחרת.
קשה, יום הולדת של ילד שאיננו, קשה ובלתי נתפס. אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
שרון ../images/Emo24.gif

אם זה מה שאת מרגישה - תעשי את זה. אני ביום הולדת של גיא שהיה כל כך טרי (5 שבועות בדיוק לאחר) הייתי בבית העלמין כדרכי ....וזהו מתחת לשמיכה כמו שכתבת וחברתי לעבודה ילדה באותו היום את בנה....

דליה ח

New member
ברוכים הבאים לירושלים

נקווה, שתהנו, יש מקומות יפים לראות, ומזג האוויר סביר יחסית לעונה.

חיה אש

New member
התרעננות תמיד טובה

מקווה שנהנתם . עיר כמו שאת יודעת שאני הכי הכי אוהבת ומוכנה לחזור אליה עכשיו!

למעלה