בוקר טוב לכולם

מתבי6

New member
בוקר טוב לכולם

לאחרונה אני קורה כאן בלי לכתוב. מעניין אותי להכיר את תושבי המקום. יש לי כמה תמיהות. אתם באמת מאמינים בכל מה שאתם כותבים? קצת קשה לי לתפוס בשכל שלי. קודם כל במה אתם מאמינים? איך הגעתם לזה, הרי לא נולדתם ככה? האם אתם במקור יהודים? מה אתם היום? אתם סוג של קהילה שמעורבת בציבור או מובדלים? כלפי חוץ איך מזהים אותכם? אודה לכם על תשובות מפורטות.

ת'אמת? אתה רוצה ?!

לפני הכל צהוריים טובים לך. 1) אנחנו מאווווווווווווווווווודדדד מאמינים כי אם לא היינו מאמינים אז מה אנחנו עושים כאן? 2) אני מתאר לעצמי שקשה לך לתפוס בשכל הגשמי שלך על האמונה המשיחית. 3) אנחנו מאמינים כמו שכבר קראת פה (אתה מהמשטרה? כי אמרת שאתה סמוי.) בישוע המשיח. 4) כל אחד הגעי בשלב כזה או אחר. 5) נכון מאוד שלא נולדנו ככה. וגם אלה שכן נולדו הם קיבלו את ישוע המשיח אחרי כמה שנים ז,א בגיל יותר מבוגר אחרי שהם (כנראה?) בדקו לעומק אמונות שונות. 6) חלק במקור יהודים וחלק לא. 7) מה ז"א מה אנחנו היום? אנחנו משיחיים. 8) תלוי איך מסתכלים על זה. יש כאלו למשל "יד לאחים" שהם לא אוהבים אותנו (בלשון המעטה) ויש כאלה שכן אוהבים אותנו. יש כל מיני סוגים של אנשים. 9) אנחנו נראים כאנשים רגילים ולא ניתן לזהות אותנו כלפי חוץ. מקווה שהצלחתי לענות לך על כל השאלות שלך. נ.ב. האם כבר קראת את הברית החדשה? נ.ב.ב. מה קרה לפורום "חוזרים בשאלה"? זהו?! נמאס לך מכל השטויות והרכילות שם מדברים שם? ואם יש לך בעיה בכל דבר. אז פשוט תתפלל לאלוהים ותבקש ממנו כל מה שאתה רוצה . אתה לא צריך להתפלל מתוך סידור אלא מהלב שלך ! אני מברך אותך שיהיה לך הכי טוב בחיים ושתראה את האמונה האמיתית של ישוע המשיח. אמן ואמן

דם

שלום מתבי6, ברוכים הכותבים, אני אוכל לספר לך רק על עצמי מעט, שאר חברי הפורום הם בעד עצמם. ראשית לגבי הפורום, הוא מורכב מאנשים שונים ממקומות שונוים, עם דעות שונות, הבנות שונות, חיים שונים, תיאולוגיות שונות, קהילות שונות(לחלקם אין קהילות), יש ביננו יהודים וערבים ומעמים שונים, המשותף לכולם פה הוא האהבה לישוע המשיח והאמונה בו. ויש כאלה שהם פה בגלל שהם סקרנים או שהם מצאו משהו שאין להם בישוע ורוצים לגלות אותו. אני יהודי ישראלי צבר שמאמין בישוע המשיח היהודי. אני מאמין שהוא הוא המשיח המובטח לעם היהודי ולכל שאר העמים. בעקבות אמונתי בישוע, לא הפכתי להיות משהו אחר ממה שאני, ההפך, אני מצאתי את זהותי האמיתית בישוע המשיח כיהודי. גיליתי את אלהי אבותי, אלהי אברהם אלהי יצחק ואלהי יעקב ואת מי שאלהים חשב עליו כשהוא ברא אותי. הקהילה המשיחית מעורבת בציבור ולא נבדל ממנו. כלפי חוץ אנחנו נראים אולי אותו דבר, כלומר אין סממן חיצוני כלשהו, אך אני בטוח שאם תנהל שיחה עם מאמין, אתה תוכל להרגיש הבדל באהבה שהוא רוחש אליך. על הדרך בה אני הגעתי לישוע המשיח אתה יכול לקרוא בבלוג שלי.

למעלה