בוקר טוב לכולם

lion 7

New member
בוקר טוב לכולם

סוף שבוע נעים (לאחינו היהודים : חג שמחת תורה ) , מקוים שבמדינתו הקטנה יהיו ימים טובים , שבהם כל אחד יתפשר לאחר על מנת שנחיה בדו קיום ואהבה , ונשכח מכל העולם שאוהב (כנראה ) לצטט את המדינה בחדשותיהם , אנו אזרחים טובים במדינה , זו בקשה ואף מצוה להתפלל למען השלטון הקיים . מספיק לדפדף באתרי החדשות ולראות עד כמה האדם הוא מסכן , במגזר שלנו כבר לא חסר בעיות , אתמול גננת שכחה תינוק בן 5 באוטו למשך 7 שעות עד שהתינוק מת ביסורים מחנק ומהעדר אויר .. האנשים רצים מהר מהר , כאילו מחר יום הדין , כווולם רוצים בית , כולם רוצים אוטו אמין חסכוני ובטיחותי , כולם רוצים לטייל בחו`ל גם עם הילדים ! , כולם רצים כמו מטורפים , אין כבר אנשים שכירים , כולם רוצים להיות בעלי בית , פותחים חנויות ומרביצים שעות , פותחים בימי ראשון שבת/רביעי אח``הצ שהן אטרקציה לקליינטים , פותחים 24 שע , 7 ימים , 365 יום בשנה , אין מנוחה , הגדול טורף בקטן העסקים הקטנים לא שורדים , כולם רוצים ליבא מסין , כולם רוצים להיות רופאים עו`דין , כולם רוצים להיות בשמיים , ואילו הנפש והרוח היא בגדר של שעבוד לתאוות הגוף , הרבה צעירים מעשנים נרגילה , במקום לשמור על הבריאות .

1ysrat

New member
חג שמח!!!

חג אברהם אבינו חג שמח!!!!!! בכנסייה האורתודוקסית ב-11 באוקטובר ובכנסייה הקתולית החג הועבר ל-9 באוקטובר חג שמח תורה שמח !!! גם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים ליון אחי ולכולם שלו המשיח

עצוב אכן ..אתמול שמעתי את הידיעה על הילד בן החמש שנשכח באוטו, שאלוהים ישמור על ילדינו..וינחם את המשפחה השכולה.. איום ונורא לאף אחד לא מגיע למות בצורה כזו ובמיוחד לא ילדים קטנים, אך אני מתנחמת הידיעה שלילדים מלכות שמיים.. והוא במקום הרב היותר טוב כעת. כי אלוהינו רחמן הוא ומלא אהבה וחמלה
מתפללת לברכת האדון עליכם חברי הפורום היקרים, לברכות שמיימיות..ומתנות ופרח הרוח שימלאו את חייכם, שתתהלכו בעולם כאנג'יל חמישי פתוח וקריא שיספר על אהבת ישוע והכפרה שלו בחיי היום יום שלנו. וממי שיזכור אותי מדי פעם בתפילה, אודה באם גם תעלו את הצורך שלי למצוא עבודה..עבודה מתאימה שאלוהים ירצה שאהיה בה וישתמש בי שם..למען הצלת נפשות והרחבת מלכותו- אמן.

lion 7

New member
זה הדדי

אנו גטף אחד במשיח, צריכים לדאוג אחד לשני, נתפלל כולנו לבעיות היומיומיות שלנו, מי בכלל תחת לחץ שאחרים ידאגו להוציא הכל מול האדון אם נאספים 2 או 3 בשמי אני אהיה ביניהם, גם מעל האויר, יד ישוע מחזקת (גם אם זה נראה בלי תקווה, דווקא ישוע מעביר אותנו בעוד משוכה) תאמיני לי יש לחץ כזה והייתי בו, אולם הוא הוא ולא אחר הוריד הכל, אחרי כמה חודשים של התלבטות באיך וכיצד אתקדם, היום הוא נראה לי כיוון אחר אתגר אחר, רק צריך להקשיב ללחש של הרוח שלבשנו בלידה החדשה אני מצטרף לתפילה שתמצאי מקום עבודה רלוונטי, גם שאר החברים שהעלו בקשות ליבי ורוחי איתם, מקווה שהם על הצד הטוב, ולא זה יכשיל אותם בדרך החדשה שבחרו ישוע סוגר דלתות ופותח אותם במועדים שהם מתאימים לנו,, צריך רק להמשיך להאמין שכן יום אחד הדלת המבוקשת תפתח, תבקשו מלכות השמים וצדקתה וכל אלה ינתנו לכם אמן ואני מאמין שזה יקרה לך ולנזקקים בפורום

למעלה