בוקר טוב לכולם...

לילך1

New member
בוקר טוב לכולם...

מישהו יודע אולי איך מכינים את התמונות האילה
הן נמכרות בחנויות פרחים ואני מתה להכין כאילה..יש לי חתיכת קיר שממש מחכה להן
אם מישהו יודע אשמח להסבר מפורט

av_i_va

New member
אלה תמונות מאוד חביבות../images/Emo142.gif

אני אוהבת מאוד להכין אותם, במיוחד כמתנה של "תשומי". אני מכינה תמונות קטנות (מסגרת 8X8) ובתוך הקופסא אני מדביקה 3 ורדים עם גיפסניות ביניהם. אצלם עבורך. את המסגרת את מזמינה בהתאם לגודל הרצוי לך. אחר כך את מכינה את הקופסא עצמה לפי פריסה. משתמשים בקרטון עבה. (אם את צריכה הסבר מפורט, אשמח) את מדביקה את הקופסא למסגרת ובתוך הופסא את מדביקה את הפרחים בהתאם לצורה שבחרת. להדבקה משתמשים בדבק חם. פרחים: אישית, אני משתמשת בורדים ממשי. אפשר גם ורדים מיובשים. וכמובן שאפשר גם פרחים אחרים. יצירה נעימה.

לילך1

New member
כן .. אשמח מאד להסבר מפורט...

כמה שיותר מפורט וכמה שיותר תמונות...
תודה !!!!

אורלי99

New member
אם את רוצה לייבש לבד פרחים ../images/Emo20.gif

ייבוש פרחים נעשה בטכניקה של הטבעת הפרח בצורתו הטבעית בתוך חומר גבישי אשר סופח ממנו את הלחות. לחומר קוראים סיליקה ג´ל. לאחר כמה ימים בתוך קופסה סגורה עם החומר הזה הפרח מתייבש מבלי לאבד את צורתו הטבעית. ניתןגם ללא החומר הנ"ל לייבש פרחים את לוקחת את צרור הפרחים הטריים, מכניסה למקום חשוך, הופכת את הפרחים וקושרת כשהפרחים עם הפנים מטה. חכי שבוע, שבוע וחצי ויש לך זר פרחים מיובש. בהצלחה ותראי תמונות...

max63

New member
ג´ל שאיננו ג´ל

על אף שמו, סיליקה ג´ל איננו ג´ל אלא גרגרים קטנטנים. שקיק קטן ממנו מצורף לעיתים לבגד או למוצר אלקטרוני שקונים בקופסה. לאחר ספיחת הלחות ניתן להציבו לשעה בתנור ולייבשו שוב. החומר יקר יחסית ואין לי מושג היכן ניתן לרכוש אותו ואם כדאי להשקיע כל כך רק כדי לייבש פרחים.

אורלי99

New member
ובכל זאת.....

את החומר אפשר להשיג אצל: איכות כימיקלים טל: 036880818 והקרדיט על המידע הוא לעודד מפורום עשה זאת בעצמך של וואלה.

למעלה