בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

עכשיו חזרתי מרופאת העור. הלכתי בעקבות ריבוי פצעים על העור ( לצערי בעיקר בפנים ובמחשוף). הרופאה אמרה שזה כנראה " אקנה סטרואידים" ונתנה לי משחה. אני מרגישה כל כך מגעיל עם עצמי שאני ממש מתביישת לצאת החוצה. עד לפני שנה היה לי עור ממש חלק ועכשיו זה נורא. יחד עם ההשמנה ונשירת השיער-המצב לא כל כך סימפטי. לגבי הנשירה, היא אמרה שזה כנראה מהלופוס או מחוסר הברזל ואין הרבה מה לעשות עם זה. אומנם לא נושרים לי חתיכות שיער אבל הנשירה התחזקה בזמן האחרון. מקווה שלא דיכאתי אותכם. חוץ מזה, מה איתכם?

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שירי המלאכית שירי הכי מתוקה בכול העולם אני אוהב אותך לפני רגע אולי 2 דקות הייתי בסדר מאושר אחרי שקראתי מה שכתבת על מה שאת סובלת אני כבר מבואס ואין לי חשק לכלום :((((לא מגיע לך לסבול ככה ממי מקווה שהכול יעבור לך במהרה .את מה זה ממוש אני ממתין לשירים שלך אהובה אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך אני אוהב אותך מאחל לך כול טוב והמון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון בריאות רק רוצה לשמוע שאת מאושרת ושמחה מרואן מקווה שהכול יעבור לך במהרה ממי אוהב אותך מרואן

ל3

New member
מרואן היקר

תודה על המילים החמות. לא התכוונתי לבאס אותך אז בבקשה לחייך!!!

maruan

New member
שירי החמודה לא חשוב שאני אחייך מה ש

מה שחשוב לי שאת תחייכי ותהיא שמחה ממי אני מרגיש איתך ומזדהה איתך וכואב לי שאת סובלת
אני רוצה לשמוע ממך שהעניינים הסתדרו להם והכול בסדר איתך אני מאחל לך המון המון המון המון המון המון בריאות
מרואן

3ויוי

New member
שירי חמודתי

בעיית העור תעלם בדיוק כפי שהיא הופיע ,,תפנקי את עצמך הכי חשוב .(תשכחי לתקופה מהדבר הזה שניקרא קופח´ ורופא). אם לא ,אנו נפנק אותך כאן,,,, אוהבת ומעריצה אותךךךךךך. ויוי.

קרני22

New member
נשירה

אם הרופאה אמרה לך שהנשירה כנראה מחוסר ברזל אז בטח שיש מה לעשות פשוט לקחת כדורי ברזל וזה לא משנה אם יש לך קצת נשירה או שהנשירה התחזקה לא צריך להיות נשירה! את לוקחת כדורי ברזל? ואם לא אז אולי זה הפתרון לנשירה לי אמנם היתה נשירה בהתחלה ואני לוקחת כדורי ברזל (כבר 4 שנים) ולמרות שהנשירה הפסיקה לי ממזמן ואין לי מחסור בברזל בגוף אני עדיין לוקחת יום יום כדור ברזל ואני לא רואה שזה מזיק לי אז אולי זה מה שאת צריכה-ברזל

קטיפה

New member
ש-י-ר-י-../images/Emo24.gif

תרגישי טוב מתוקה שלי
תרגישי טוב...
ממני קטיפה

gaia20

New member
שירי יקירתי

נשירה היא דבר מאוד מעצבן, היה לי לפני 5-6 שנים שיער מלא מאוד, היום הוא חצי ממה שהוא היה, אבל תודות לכדורי ברזל, הנשירה כמעט הפסיקה והשיער מתחיל לצמוח מחדש, דברי עם הרופא שלך, בקשי ממנה להתחיל לקחת כדורי ברזל, זה גם ישמור על הומוגלובין נורמלי פחות או יותר וגם יאט את הנשירה המעצבנת, עדכני אותנו,

ל3

New member
נשירה וברזל

מה אני יגיד לכם, אתם צודקים. יש לי חוסר גדול במחסני הברזל ( פריטין) והמוגלובין טיפה נמוך. אכן קיבלתי פרוגרדומט שאותו אני לא לוקחת. נראה לי שלא תהיה ברירה.

gaia20

New member
שירי

חוסר ברזל הביא אותי פעם ללקיחת מנות דם דרך הוריד באינפוזיה.... אנחנו לא רוצים לשמוע שגם את עוברת את זה, זה מאוד לא נעים, אנא ממך, תתחילי לקחת את הברזל, זה בסה"כ תוסף מזון ויעשה לך רק טוב תופעות הלוואי הראשונות הן קצת בחילות ואולי הקאות, אבל אחרי יומיים- שלושה הגוף מתרגל ותראי איך זה מועיל לגוף שלך.

למעלה