בוקר טוב לכולם מצעד האהבה- איפה ומתי נפגשים? ומה קורה עם בראשית? והחיים האלה- על מה ולמה?
ב בת גשרית New member 28/8/02 #1 בוקר טוב לכולם מצעד האהבה- איפה ומתי נפגשים? ומה קורה עם בראשית? והחיים האלה- על מה ולמה?
P principeza New member 28/8/02 #2 בוקר טוב אני אישית מעדיפה יום חמישי ללכת למצעד האהבה אז כל מי שרוצה להצטרף -ברוך הבא
G General specific New member 28/8/02 #4 בואינוס דיאס יחידת החיים ה´ מה עם התמונה שצילמת אותי ? היא לא יצאה ? וחוץ מזה בוקר טוב לכולם. שלכם בשימחה. אינציקלופדיה בריטניקה לנוער
בואינוס דיאס יחידת החיים ה´ מה עם התמונה שצילמת אותי ? היא לא יצאה ? וחוץ מזה בוקר טוב לכולם. שלכם בשימחה. אינציקלופדיה בריטניקה לנוער
P principeza New member 28/8/02 #5 חכה בסבלנות נכון שהבטחתי לך תמונה? ונכון שצילמתי? אז תחכה להפתעה הגדולה בלונדי
G General specific New member 28/8/02 #12 טוב אמתין בסבלנות כמו.. טוב אמתין בסבלנות כמו פיל טוב. אני מקווה שייצא נורמאלי. כי .. היום יום הולדת , היום יום הולדת היום יומולדת ל.. לא לי אני סתם שר את השיר.
טוב אמתין בסבלנות כמו.. טוב אמתין בסבלנות כמו פיל טוב. אני מקווה שייצא נורמאלי. כי .. היום יום הולדת , היום יום הולדת היום יומולדת ל.. לא לי אני סתם שר את השיר.
G General specific New member 28/8/02 #13 חצי נכון התמונות של הפילים וכו´ הן מהגלרייה שנמצאת בהרקליון שבכרתים. או ליתר דיוק הן מנפלאות הפיינט בראש
חצי נכון התמונות של הפילים וכו´ הן מהגלרייה שנמצאת בהרקליון שבכרתים. או ליתר דיוק הן מנפלאות הפיינט בראש
R r i p l y New member 29/8/02 #18 יש לי רעיון! אולי תשקול להחליף ניק ניים ל.. איש הפיל או שאתה נשאר עם הנוכחי.? יו אייקון חדש לראש השנה.!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים? יווווו
יש לי רעיון! אולי תשקול להחליף ניק ניים ל.. איש הפיל או שאתה נשאר עם הנוכחי.? יו אייקון חדש לראש השנה.!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים? יווווו
ה הסוס השחור New member 28/8/02 #14 מה החלטתי??? ......... עוד לא יודע מה החלטתי אבל ההחלטה היא סופית!!! עכשיו נשאר לי רק לדעת על מה..... לא הבנת? גם אני לא אוףףףףףף מה שהשיעמום עושה לי......
מה החלטתי??? ......... עוד לא יודע מה החלטתי אבל ההחלטה היא סופית!!! עכשיו נשאר לי רק לדעת על מה..... לא הבנת? גם אני לא אוףףףףףף מה שהשיעמום עושה לי......
I its moi New member 28/8/02 #15 מזכיר לי את זאת שמיהרה לטיסה, וחיפשה מישהי שתטפל בחתול שלה בהעדרה. בסוף מצאה שכנה שהסכימה לטפל בחתול, ואז היא הלכה לחפש חתול שהשכנה תוכל לטפל בו.
מזכיר לי את זאת שמיהרה לטיסה, וחיפשה מישהי שתטפל בחתול שלה בהעדרה. בסוף מצאה שכנה שהסכימה לטפל בחתול, ואז היא הלכה לחפש חתול שהשכנה תוכל לטפל בו.