בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב לכולם!

לפני כמה ימים היה כאן שרשור בנוגע להגיגים וזמרה של מדריכים - בעיקר של גדי. לא הגבתי כי אני לא מכירה אותו כמדריך, ואף פעם לא רקדתי אצלו. אבל עכשיו נזכרתי שלפני הרבה זמן יצא לי לרקוד אצל איזשהו מדריך שאמר "ערב טוב לכולם" ופחות או יותר זה הכל. מכאן ואילך הוא נתן רצף של שירים וזהו. לא שמעו ממנו יותר. לא יודעת, כנראה שזה עניין של טעם (ועל כך כידוע אין מה להתווכח) אבל ההרקדה הזו בעיני היתה יבשה ומשעממת פחד. לי דווקא היתה חסרה השתתפות פעילה יותר של המרקיד. שיעיר כל מיני הערות מצחיקות אם יש לו - זה מעלה חיוך על השפתיים. שישיר לפעמים (גם אם יש לו משהו בין קול עורב לקול צפרדע) - זה גורם גם לי חשק לשיר, וככה אני נהנית יותר בהרקדה. אני הלכתי לרקוד אצל המרקיד השתקן ההוא פעם אחת ויחידה-זו שסיפרתי עליה כרגע ויותר לא חזרתי... הרגשתי כמו רובוט שזז כי הוא צריך לזוז, אבל חשק אמיתי לרקוד - לא היה לי שם. ואם היה בתחילת הערב-זה התנדף מהר מאד... [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'] [/URL]שנה טובה לכולכם חברים!!!![/URL]

ערב טוב לכולם - חזרתי שוב אל שמי!

חשוב לי לציין זאת כיוון שבשמי הקודם: "עדהאיסט" היו לי מסרים אישיים וכאשר החלפתי את השם לשמי הראשון "עדה המקורית" ראיתי מסרים אישיים שכבר התיישנו ולא הייתה לי גישה להגיע אליהם ולכן תשובותי לאותם הכותבים היו תשובות מאד מאוחרות ואיתכם הסליחה. לכן מי שכותב אלי במסר אישי שלא יכתוב אלי לשם "עדהאיסט" אלא יכתוב לשם: "עדה המקורית". תודה.

למעלה