בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

חזרתי ואני מקווה שהפעם המחשב לא יעשה שוב בעיות. מיותר כבר להגיד שהתגעגתי אליכם ( אתם יודעים זאת לא?
). בכול אופן, קצת באיחור אבל גמר חתימה טובה לכולם ושתהיה לנו באמת שנה בריאה ומאושרת אוהבת שירי.

gaia20

New member
הי, שירי!! ../images/Emo124.gif

בטח שהתגעגנו... המחשב שלך ממש עושה בעיות, אה?? נא לעדכן מה היה בימים האחרונים... איך הרגשת? מה עשית?

ל3

New member
הי גאיוש´

אני בסדר. האמת שבימים האחרונים אין לי כל כך מצב רוח ואני לא יכולה להסביר מדוע זו פשוט תחושה שכזו. אולי זה בגלל שנשארתי בלי מחשב והיה לי מאוד משעמם, אולי זה בגלל שאני יותר מדי בבית ואולי זה פשוט בהשרעת החגים. אני מקווה שזה יחלוף. יום כיפור עבר בסדר והצום היה לי די קל. עכשיו חזרתי משיעור נהיגה. זה כבר השיעור השלישי שלי והיום היה קצת מפחיד כי יצאתי מתחום עירוני ונהגתי בהילוך רביעי. הכי מפחיד אותי זה העקיפות . סכ"ה זה נחמד אבל יש לי הרגשה שאני יעשה הרבה מאוד טסטים עד לרשיון המיוחל. מה איתך? ומה איתכם חבריי? השמיעו קול

ilush

New member
הי שירי, ../images/Emo39.gif

אהלן, מה שלומך? איך מצב הרוח? מקווה שיותר טוב... האמת היא שיש פשוט תקופות כאלו (קצרות/ארוכות יותר, עם/בלי קשר ללופוס) וצריך פשוט לעבור אותן. לפעמים יש לנו הסבר ל"למה דווקא עכשיו" ולפעמים לא. יש המון עצות טובות ל"מה לעשות כדי לצאת מזה", בטוחה שאת מכירה אותן, ואפשר פשוט להשלים עם אותם ימים שהם כאלה "לא מי יודע מה"...(בתקווה שלא יהיו יותר מידי..) שמחה שעברת את הצום בקלות (אני באופן אישי העברתי אותו בצפייה בסרטי וידאו והרבה מנוחה..) ומקווה שתיהני משארית החגים (הבאים עלינו לטובה..) דרך אגב, מה את עושה בחייך? (מקווה שזה לא נשמע פולני מידי, סתם התעניינות..) אני מניחה שהחבר´ה פה מעודכנים אבל בתוקף היותי טירונית בפורום אשמח לעדכון. אז זהו בינתיים, לילה טוב, אילנית.

ל3

New member
הי אילנית

תודה לך על העידוד. אני סטודנטית שעולה לשנה ג´.

ל3

New member
תודה לכולם

כל כך מחמם את הלב לראות את הברכות שלכם. כיף לחזור הביתה. אתם בהחלט יודעים לתת הרגשה טובה אוהבת את כולכם

למעלה