בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

שיהיה לכם יום מקסים ומהנה. שירלי, אני מקווה שנשמע ממך היום בשורות מעודדות. תעדכני אותנו טוב? אוהבת, שירי

gaia20

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

המשך יום נפלא............

ritosh

New member
שירלי חומד, אני מקווה שהכל יותר טוב

היום. נסי לעדכן אותנו!|

paziy

New member
הי לכולם, זאת אני, זאבית../images/Emo24.gif

משום מה תפוז רצה לשנות לי את שם המשתמש. אני אתכם, משתדלת לעקוב כאן אחרי מה שקורה, גם אצלי קורה די הרבה. שמעתי על שירלי וממש כואב לי הלב עליה. שירלי, אם את כאן, אז המון חיבוקים ממני, זה בטח לא קל עכשיו, אני מאחלת לך שתתאוששי במהרה! זהו בינתיים, אשתדל להכנס קצת יותר וגם להגיב, שיהי לכם יום צונן ונעים, עדית (זאבית לשעבר).

ל3

New member
הי עידית

עם אותו שם ובלי אותו שם בשבילנו נשארת אותה עידית מקסימה! שמחה לראות אותך שוב בפורום

קטיפה

New member
צהריים טובים../images/Emo25.gif+עדכון

אצלי הכל ככה ככה כי עשיתי את הניתוח וזה דיי כואב... אצל סבא שלי הרבה יותר טוב טפו טפו טפו הוציאו לו את הצינור נשימה מהפה הוא כבר אוכל לבד ושותה לבד בלי כל הנוזלים האלו. הוא שמח העבירו אותו מחלקה. הוא כל הזמן מספר בדיחות וזה טוב. אז יום טוב לכולםםםם ותודה מכל הלב המון חיבוקים שירלי

3ויוי

New member
ילדה אמיצה שלנו

זהו קיפה יקרה ,,אז את אחרי זה,,ברוך השם. מאחלת בריאות ושאת וסבך תחזרו הביתה במהרה שלך אוהבת ויוי.

ל3

New member
שירלי

אני שמחה לשמוע שסבא שלך יותר טוב ואם הרופאים החליטו להוציא אותו מטיפול נמרץ אז סימן שהמצב בדרך להיות בסדר. אני מקווה שכאבי הניתוח יחלפו מהר ושתרגישי כבר טוב ( הגיע הזמן לא?). בנתיים אני שולחת לך המון המון נשיקות, חיבוקים ואהבה

ritosh

New member
קטיפונת, שמחה שהכל מסתדר!../images/Emo23.gif|../images/Emo23.gif

gaia20

New member
שירלי, ילדונת....

את ילדה חזקה, אמיצה ומתוקה!! מאחלת לך ולסבא שלך המון בריאות, שולחת לשניכם חיבוקים חזקים...

ritosh

New member
קטיפונת שלנו,../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שמחה שאת אחרי הניתוח.אני מקווה שהכאבים יעברו מהר. בקשר לסבא, את יודעת שירלי, אנשים מבוגרים שונאים שינוים בחיים שלהם. במיוחד שינוי מקום מגורים(סבא שלך "גר" עכשיו בבית חולים).אז תנסי להבין את מצבי הרוח שלו. יופי שהוא עבר מחלקה ואוכל לבד ושהוא במצב רוח טוב יותר! החלמה מהירה לשניכם! אוהבת ריטה.

הי עדית - מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי עדית שמחה לראות אותך ולשמוע ממך. אבל מעניין אותי, סתם כך, איזה נימוק נתנו לך להחלפת השם? להתראות והרבה בריאות

קטיפה

New member
../images/Emo10.gif

אוף איזה עיצבון חזרתי לפני כמה דקות מהבית חולים מהביקור אצל סבא שלי הוא היה נורא נורא עצבני כעס למה באנו מאוחר כעס שהוא לא הצליח לאכול בלי שיפול לו האוכל מהפה ואני כל כך בוכה!!! כואב לי לראות אותו ככה. אני מתפללת כל כך חזק שאם אלוהים רוצה מישהו לקחת שיקח אותי ולא את סבא שלי..יש לו הרבה צינורות מחוברים אליו.. וזה כזה מתסכל ואני כל כך רוצה לעזור במשהו...אחר כך הוא קצת נרגע..והבאנו לו עיתון כדי שלא ישעמם לו והוא ישר רצה לקרוא וקצת התרומם לו המורל אמא שלי בלחץ כי בבוקר הוא היה רגוע ושליו.. אני כל כך מתפללת שהוא יהיה בסדר. הרופא אמר שהוא הגיע מת לבית החולים ושאסור לו להתעצבן תודה על העידוד שירלי..

paziy

New member
הי,../images/Emo39.gif

שירלי, אני מתארת לי שאת עוברת תקופה לא קלה, ועוד לדאוג גם לסבא... תהיי אופטימית וכייף לשמוע שאת כבר אחרי הניתוח. כוכי, אני חושבת ששינו לי את השם בפורום כי היו לנו בעיות באימייל (אולי זה קשור), בכל מקרה הוא (תפוז) לא הצליח לזהות את שם המשתמש "זאבית" וטען שהוא שייך כבר למשהו (לי!!!), אז שיניתי. PAZ, זה שם המשפחה שלי ו - i = idit, ו - y=yoav. והכל ביחד=paziy. שירי, שיחקת אותה עם הציון. הלוואי עלי. נשיקות ולילה טוב - עדית.

למעלה