בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

גאיוש´- איך את מרגישה היום? אני מקווה שיותר טוב. אנא עדכני אותנו.

gaia20

New member
הי שירי, צהריים טובים!../images/Emo24.gif

כן, אני בהחלט מרגישה יותר טוב! הכאבים חלפו כמעט לגמרי, אני הולכת כרגיל וגם האצבעות במצב מעולה! היום גם מצב הרוח שלי השתפר פלאים.... באמת שאין לי מושג מה הסיבה, בעצם יש לי אבל לא אפרט כאן... בכל מקרה, התחלתי לחייך בלי סיבה, הכל נראה לי היום הרבה יותר ורוד! סופשבוע נעים לכולם!

ritosh

New member
צהריים נהדרים לכולם! ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

גאיה, אולי בעיניין ההרגשה הטובה מעורב איזה
?

lupland

New member
אנו דורשים לדעת!!!

אני בהחלט מרגישה יותר טוב....אבל לא אפרט כאן מה זאת אומרת לא תפרטי כאן.אם לא כאן אז היכן.פורום היכרויות??? אל תספרי הרבה.תגידי רק איך קוראים לו.איך הוא נראה.מה הוא עושה.מה הוא מתכנן לעשות.מה עושים ההורים שלו.כמה אחים ואחיות יש לו.יש עבר פלילי!!! באיזה רכב הוא נוסע.מה ממוצע הציונים שלו.מתי נפרד מהחברה האחרונה שלו.למה זה נגמר.מי היה זה/זאת שאמר/אמרה זה לא אתה/את זה אני.משרת בצבא?שירת בצבא? היכן?מה האוכל המועדף עליו.עוסק בספורט? אתגרי?מאיזה מוצא ההורים שלו?יש נטייה לגזענות?שונא אשכנזים? ספרדים? או אולי רוסים!!! מה המפלגה שהוא הולך להצביע עבורה? מצביע שינוי? למה? מצביע ש"ס? למה מה דעתו על המשבר הכלכלי הפוקד את ארצנו?איך לדעתו נצא מזה? מתי? מה הוא עושה לטובת זה? מה דעתו על העולם?האם גם הוא חושש לגורלם של המינים הנכחדים של העופות והיונקים השונים?מה דעתו על הבודהיזם.נצרות ואיסלאם? היכן היה רוצה לגור.במרכז העיר או בפרברים?או אולי על שפת ערוץ ובו נחל ומסביב מרחבי עד?האם יש לו בעלי חיים?איזה סוג מוסיקה הוא אוהב?איך הוא מגדיר את הלבוש שלו.באיזה פורומים הוא משתתף? ויש עוד ועוד אבל אעשה איתך חסד ואת השאלות האינטמיות לא אבקש לדעת כרגע. באיזה זכות אני תובע לדעת הכל? ובכן מהרגע שלקחת על עצמך את הטיפול בפורום הפכת למעיין דמות ציבורית.ולכן חייך האישיים אינם עוד חייך האישיים רק שלך.גם אנחנו שותפים. את לא מאמינה לי? ובכן שאלון. מי חושב שאני צודק שיכתוב אכן ומי שלא שפשוט לא יכתוב על פי התוצאות תדעי ועד הפעם הבאה שיהיה לכולנו שבת שלום.מי בטיולים.מי במנוחה.מי בלימודים.ומי בהכנסת אורחים. והכי חשוב מי בהכנות האחרונות לקראת הברית מילה ושברגעים אלו ואלו שעוד יבואו עסוק בהגשת שתייה ועוגות לכל המשפחה והחברים. אסף

champ

New member
../images/Emo6.gif הוצאת לי את המילים מהפה...

חחחחחחחחחח היא עוד תחשוב שאני אמרתי לך לכתוב את זה
גם אני דורש לדעת...
צ´מפ.

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............. אסף הרגת אותי עכשיו.... למה אתה חושב שמדובר בבחור??? (צאמפ, אנחנו נסגור עניינים אחר כך!!
) אבל האמת?..........גם בחור קשור בזה... אבל זה לא העיקר! אז בואו נתחיל...אסף, תשובות לשאלות: נשמור בנתיים את השם שלו אצלי הוא נראה חמוד מאוד, קצת נמוך, אבל זה מסתדר עם המימדים הקטנים שלי
הוא מתעסק במחשבים, התקנות אינרנט, תמיכה באינטרנט אין לי שמץ של מושג על עברו החברתי וגם לא רוצה לדעת
אני מניחה שהוא שירת בצבא, לא יודעת באיזה תפקיד אבל אברר לך אם זה באמת חשוב
בעיקרון הוא גם סיים בית ספר לבישול, אז נראה לי קצת לא נומרלי להתחיל לפרט כאן מה הוא אוהב לאכול
אין לו זמן לעסוק בספורט, אבל הוא עושה מספיק ריצות בין הלקוחות, אז אני מניחה שגם זה סוג מסויים של ספורט
אכן מאתגר.... נראה לי, אבל רק נראה לי שהוא ....איטלקי...
אין נטייה לגזענות לא שונא אשכנזים גם לא רוסים וגם לא ספרדים (נראה לי שהוא בסדר עם כולם
) ממש לא מצביע ס"ש, הוא הכופר שבכופרים, כמו שאני אוהבת.... אני לא יודעת למי הוא מצביע, אבל גם את זה אברר, כנראה שזה חשוב לדעת דברים כאלה
הוא אוהב את העולם אבל החשש שלו לבע"ח נכחדים הוא קטן מידי... לא נורא, שבוע איתי והוא יתחיל להציל ציפורים נכחדות!
אני מניחה שהוא מעדיף לגור במרכז העיר אין לו בע"ח, אבל כמו שאמרתי זה הולך להשתנות
הוא אוהב לשמוע מוסיקה ישראלית וגם מוסיקה מה MTV הוא לובש אלגנטי לעבודה וספורטיבי כשהוא לא בעבודה הוא לא משתתף בפורומים, למרות שכבר הצלחתי לברר שיש לו כרטיס בתפוז
מאחר והשקעתי זמן לא מבוטל מזמני היקר כאשת ציבור (לפי מה שאמרת
) וחיי הם עכשיו עם חיי הציבור, הינה עניתי לך כמעט על הכל.... ואין צורך בסקרים ושאלונים.....
טוב, אז אני הולכת עכשיו.... שבת שלום לכולם!

ל3

New member
גאיוש´- איזה בשורות טובות

אני מאוד
בשבילך. נ-ה-ד-ר! תמשיכי לעדכן אותנו אוהבת, שירי

ל3

New member
ומוסיפה......

קשרים חדשים= התחלות חדשות. יופי גאיוש´- go for it העיקר שטוב לך איתו ולו איתך. תמיד נשמח לשמוע קצת פרטים עסיסיים אז אם בא לך לזרוק איזה עצם מידי פעם- אנחנו פה!

למעלה