../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............. אסף הרגת אותי עכשיו.... למה אתה חושב שמדובר בבחור??? (צאמפ, אנחנו נסגור עניינים אחר כך!!
) אבל האמת?..........גם בחור קשור בזה... אבל זה לא העיקר! אז בואו נתחיל...אסף, תשובות לשאלות: נשמור בנתיים את השם שלו אצלי הוא נראה חמוד מאוד, קצת נמוך, אבל זה מסתדר עם המימדים הקטנים שלי
הוא מתעסק במחשבים, התקנות אינרנט, תמיכה באינטרנט אין לי שמץ של מושג על עברו החברתי וגם לא רוצה לדעת
אני מניחה שהוא שירת בצבא, לא יודעת באיזה תפקיד אבל אברר לך אם זה באמת חשוב
בעיקרון הוא גם סיים בית ספר לבישול, אז נראה לי קצת לא נומרלי להתחיל לפרט כאן מה הוא אוהב לאכול
אין לו זמן לעסוק בספורט, אבל הוא עושה מספיק ריצות בין הלקוחות, אז אני מניחה שגם זה סוג מסויים של ספורט
אכן מאתגר.... נראה לי, אבל רק נראה לי שהוא ....איטלקי...
אין נטייה לגזענות לא שונא אשכנזים גם לא רוסים וגם לא ספרדים (נראה לי שהוא בסדר עם כולם
) ממש לא מצביע ס"ש, הוא הכופר שבכופרים, כמו שאני אוהבת.... אני לא יודעת למי הוא מצביע, אבל גם את זה אברר, כנראה שזה חשוב לדעת דברים כאלה
הוא אוהב את העולם אבל החשש שלו לבע"ח נכחדים הוא קטן מידי... לא נורא, שבוע איתי והוא יתחיל להציל ציפורים נכחדות!
אני מניחה שהוא מעדיף לגור במרכז העיר אין לו בע"ח, אבל כמו שאמרתי זה הולך להשתנות
הוא אוהב לשמוע מוסיקה ישראלית וגם מוסיקה מה MTV הוא לובש אלגנטי לעבודה וספורטיבי כשהוא לא בעבודה הוא לא משתתף בפורומים, למרות שכבר הצלחתי לברר שיש לו כרטיס בתפוז
מאחר והשקעתי זמן לא מבוטל מזמני היקר כאשת ציבור (לפי מה שאמרת
) וחיי הם עכשיו עם חיי הציבור, הינה עניתי לך כמעט על הכל.... ואין צורך בסקרים ושאלונים.....
טוב, אז אני הולכת עכשיו.... שבת שלום לכולם!