בוקר טוב לכולם

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

צפיתי אמש בערוץ 8 לתכניתו בשידור חוזר של רביב דרוקר
"המנהיגים" התכנית הראשונה היא על בן גוריון והשניה על אשכול...
לראות ולבכות... מה קרה למדינה שלנו...
והנה הבוקר בני בגין מצהיר למה לא יצביע ליכוד
בגין מגדיר במדויק את הליכוד של היום: הח"כ לשעבר ובנו של מנהיג המפלגה בעבר תקף בריאיון ברדיו את הנהגת הליכוד הנוכחית: "התנהגות שחצנית, יהירה, גסה ובוטה"
והיום... כל מי שלא מצביע ליכוד הוא שמאלן!! בני בגין , דן מרידור, ובני דור המייסדים...

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

.
בני בגין הוא העמוד שלפני המחנה
בני בגין הוא הפה של הליכוד האמיתי של מנחם בגין .
יקומו כל חברי הליכוד האמיתיים ויעשו כמותו - חברים להתעורר.
מה שקורה הוא יותר רע מרע .
הדרך עקלקלה בלשון המעטה .

נימה3

New member
בני בגין מבחינה אישית מוסרית ואתית

הוא אכן איש של כבוד ויושרה. אבל מבחינה מדינית הוא לא שונה מהליכוד הקיצוני ביותר.

נימה3

New member
אמש צפיתי בהתרגשות בסרט תיעודי

בערוץ 11 על הטיפול הרפואי בתושבי עזה והשטחים. אני מעריכה שלפחות כמה מאות בני אדם סובבים סביב הפרויקט הזה. ראשית ישנם הרופאים הישראלים-ערבים שרק הם רשאים להיכנס לעזה לעבוד תקופה בבית החולים ובמרפאות שם. אחר כך יש החולים הזקוקים לטיפולים בבתי חולים בישראל. מסתבר שישנם עשרות ואולי אלפי מתנדבים שמסיעים את החולים מהגבול לבתי החולים השונים יש מי שמתאמת את כל ההסעות והטיפולים האלה ואת המתנדבים השונים וגם בתוך בתי החולים יש מערך שלם של מתאמים יש רופאים שלנו שמטפלים כמיטב יכולתם כמובן. יש מי שאמון על הצד הכלכלי כלומר כל מטופל צריך שיהיה לו כיסוי כספי מכספי הרשות. ויש החולים ובני משפחותיהם השוהים בתוך בית החולים סיפרו על תינוק בן יומיים! שזקוק נדמה לי לניתוח לב פתוח. לא איפשרו לאמא ואבא שלו לבוא אתו גם לא לדוד או לדודה רק לסבתא. הסבתא יכולה להישאר רק בין כתלי בית החולים לא יכולה לצאת החוצה אפילו אם היא שוהה עם הילד או חולה אחר כמה חדשים בבית החולים.
יש אנשים טיובים באמצע הדרך. מחמם את הלב.

יום נעים לכולם-ומשהו על בחירות

בחירות
אני בוחרת לא להתעסק בבחירות מסוג מדיני ופוליטי.
אני מאוכזבת מהפוליטיקה בארץ ובעיקר מהפוליטיקאים.
במקום זה אני בוחרת להתעסק בחיים שלי,
אני בוחרת לבחור איך לחיות את חיי בצורה הטובה ביותר במצב הקיים.
אני רוצה לבחור מה לעשות בזמני החופשי ואיך,
אני בוחרת להתמקד במשפחה שלי,
להשקיע בה את כל האנרגיה שלי,
אני מעדיפה לבחור מה לאכול ,מה ללבוש אפוא ועם מי לבלות.
אני רוצה לבחור את מי ומתי לאהוב.
יש כל כך הרבה בחירות בחיים,
חלק בחירות מוצלחות לחלק שגויות,
אבל, כל פעם שהלכתי להצביע ולבחור- התאכזבתי מהנבחרים,
אז את מי בוחרים? מי יהיו הנבחרים ואיך יראה בית הנבחרים.?
זה נדע אחרי הבחירות.
בינתיים אני לא יודעת במי לבחור או מי יהיה נבחר הציבור.
יש לי משבר אימון במערכת הבחירות ובנבחרים.

אכן לעצמך את עושה בחירות

נכונות, אך מכיוון שאנחנו חיים בחברה מסודרת חלות גם עלייך החובה ללכת ולבחור.

נימה3

New member
אילה יקרה, את עושה את הבחירות שלך כמו שכל אחד מאתנו

עושה את הבחירות שלו אבל הענין הוא שהמדינה עושה את הבחירות שלה שמשפיעות ישירות על החיים שלך ושל בני ביתך. הם קובעים למשל איזה חינוך יוענק לנכדים שלך,
מה יהיה מחיר המצרכים שאת רוכשת האם המים שאת שותה ראויים, מה מחיר החשמל ועוד ועוד דברים קטנים שלא לדבר על ההחלטות הגדולות החשובות באיזו מדינה נחיה מה יהיה המשטר שלה, איזה החלטות מקבלת הממשלה שאת כאזרחית לא תתבישי בהם.
ובקיצור אילה. לכי להצביע כבר תמצאי מישהו ראוי

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים.גם לי היתה מחשבה

שלא להצביע.כי ההבטחות לא מבוצעות והמצב לא נהייה טוב יותר.לביבי בוער מצב עם האירנים..לנו בוער מצב הבריאות.היום הוזמנתי לבדיקה פולשנית לשעה 8.30 בבוקר.הגענו וראיתי עשרות אנשים בתור .מחכים בשקט לתורם.חוץ משני מיקרים שהתרגזו.ולאחיות אין פיתרון כי העומס גדול.ובסוף נכנסתי ב 12 בצהריים.ולאחר שהכל עבר בשלום נשארתי לשעה השגחה עד שארגיש טוב כי הלחץ דם הרקיע שחקים.הגעתי הביתה ב 2 בצהריים.אני מספרת כי למי שנמצא שם למעלה אולי לא מודע למצב הגרוע בבריאות.כי הם לא צריכים לעבור את נדבר כמו אזרח רגיל.כי אין שר בריאות חודשים.גם שהיה הוא לא עשה משהו מיוחד.חבל שזה כך.לא ציינתי שהמתנתי 3 חודשים לבדיקה.אני שמחתי שהכל בסדר ורגיל לגילי.יש לציין שלמי שיש ביטוחים פרטיים עושה את הבדיקות באסותא ושם הכל מתקתק כמו שעון.

יוליקה

Member
מנהל
הדסה, כמה חשובה הבריאות

אנחנו כמוך, אין לנו ביטוחים פרטיים, שלא נזדקק.
אנחנו משתמשים בכל הפסיליטיס של המרפאה, והמרפאות
שנותנות שירות לקופה...

נימה3

New member
תורים לרופאים זו בעיה מאד חמורה וידועה בכל הארץ

רציתי תור לרופא עור. בסך הכל עור. לא משהו חמור. קבלתי תור לארבעה חדשים!
חשבתי אולי אנסה דרך המושלם, שם נתנו לי תור לשלושה חדשים , אז כבר לא היה כדאי לי לשלם את ה150 ש"ח. גם לאורטופד המתנתי כמה חדשים בזמן שאני סובלת מכאבי תופת.
סבלנות זה שם המשחק.

ובאשר להשתתפות בבחירות. אני חושבת שאי השתתפות בבחירות זה לוקסוס שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. אף פעם המדינה לא תהיה מושלמת אבל לפחות כל אחד צריך להשתדל לקרב את התקוה שיהיה קצת יותר טוב.

למעלה