בוקר טוב לכולם

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

אוהבת את העשירי לחודש!! אפשר להתחיל שוב בקניות בלי נקיפות מצפון!! נכון, אני יודעת שבסוף צריך לשלם... אבל זה נותן לי קצת להשתעשע ב"נדמה לי"....

בוקר טוב

יוליקה, אשריך שאת יכולה לחיות בהרגשה כזאת, אני כבר מבוגרת ממך ורבת נסיון, כבר הפסקתי עם האשליה הזאת, אני קונה רק מה שאני יכולה להרשות לעצמי, לא קונה בתשלומים, כי גם זה מגיע מתישהו, האשליה היחידה שכרגע אני מרשה לעצמי, זה ה2 טורים בלוטו, שעולה לי 12 ש"ח ולפעמים מכניסה לי זכיה של 20 ש"ח והמנוי פיס, שכל חודש לוקח ממני 60 ש"ח מחשבון הבנק ולפעמים מחזיר לי 60 ש"ח, אבל מה לעשות, הבן אדם צריך שתהיה לו איזושהי אשליה, עוד מעט אני יוצאת מהבית למכון מור, לעשות הולטר לב, זה במסגרת הבדיקות, שאני עושה בזמן האחרון בכל מיני כיוונים, כדי למצוא מדוע אני מרגישה כל כך רע. שיהיה יום נעים.

הדסהש1

New member
ציפי בהצלחה בבדיקה.

לי היה מינוי ב מפעל הפייס שנים ולא הרוחתי כלום לכן ביטלתי.אותו

יוליקה

אני ביטלתי שני מנויי פיס ואני לא בודקת בעיתון, או באף מקום אחר,אז אין לי מושג אם זכיתי או לא, לפעמים אני לא מצליחה להגיע לדוכן פיס לעשות לוטו, אז אני במכוון, לא בודקת את התוצאות, אני גם משנה מידי פעם את המספרים ומשתדלת לא לזכור אותם.

הדסה

תודה על ההתייחסות, אני כבר עם המכשיר על הגוף שלי, יש לי פטור מרחצה, פטור מרחיצת כלים ועוד מעט אחמם את האוכל המוכן שיש לי בבית בחמגשיות אגיש לאורי, שלא יכול לבד לעשות את זה ואלך למיטה לתפוס שנ"צ, אורי ירחץ את הכלים, מחר אתחיל בהכנות לקולונוסקופיה הוירטואלית, שזה אומר בין השאר לוותר על אוכל שאני אוהבת ואני חושבת שאהיה מסכנה, הלוואי שלא, אנסה להסתכל על החלק הנעים, שזה מרק צח, שיש לי ממנו כמה צנצנות בפריזר, שהכנתי לעצמי בזמן האחרון ואשתה אותו קר או חם, איך שיתחשק לי, מה שהכי יחסר לי זה הפירות האפויים והמלון שלי, אבל נקווה שיהיה בסדר, עד יום ראשון. יש לי על הלוח עוד סדרה של משימות בריאותיות ונקווה שהכל יסתדר.

למעלה