בוקר טוב לכולם

amet

New member
בוקר טוב לכולם

מה אני עושה ער בשעות כאלו? לא הכי יודע. אתמול פטרו אותי מהעבודה שלי
שדיי היה נמאס לי ממנה. קצת מפחיד אבל בסוף מסתדרים. וגם אתמול הייתה לי שיחה עם הבן זוג שלי אנחנו קצת תקועים בקטע של הסקס בינינו, לא כלכך ברור למה אבל מה שחשוב זה שאנחנו יכולים לדבר על זה ומדברים. אם כי נכנסו קצת לסרטים, תמיד שאנחנו מדברים יש מין תחושה כזאת שאוף אנחנו לא רוצים שזה ייגמר, אז למה תמיד עולה החשש הזה, למה אנחנו לא מצליחים לדבר מבלי לפחד כל הזמן. בערב כשחזרתי מהעבודה ישבנו ודיברנו, קצת היינו בהיסטריה קלה ואז יכולנו לצחוק על הכל ביחד. וזה היה נפלא לדעת שגם שהכי קשה והכי מפחיד אפשר אחרכך לצחוק על הדברים ולהמשיך הלאה. היום אנחנו שנה וחודש ביחד, ו......אין לי כסף לקנות לו משהו . מתסכל אבל אני אמצא משהו יצירתי.
בכל אופן הייתי חייב לפרוק אז שיהיה לכולם יום נעים,

../images/Emo24.gif

היי! בוקר טוב! נו, גם עוגי לא מבין מה הוא עושה ער כ"כ מוקדם (כן, זה מוקדם לעוגי...) וזה גם מוקדם לו מדי כדי לתת עצות (כאילו שהוא יכול). מצד שני אתה נראה כאילו כבר הסתדרת. בכל מקרה, שיהיה
ו
ואולי עוד מעט, כשעוגי ייתעורר (אחרי שהוא יוריד את הכלבות
) יהיה לו משהו יותר מועיל להגיד. ואולי (סביר?) לא.

Liroy25

New member
בוקר נפלא ידידי!

אני כל כך מבין ויודע על מה אתה מדבר בכל הקשור לחשש מפגיעה באיכות הסקס. הפתרון שאני מצאתי לעניין כשהרגשתי שאנחנו די צועדים במקום הוא לנסות דברים חדשים. זה לא צריך להיות משהו גרנדיוזי (סקס על גג בניין עזריאלי או בחדר השינה של ההורים) אלא הדברים הכי פשוטים. למשל לחזור מאוחר מיציאה ולהחליט שעכשיו מוצאים מגרש חניה חשוך למזמוז לילה. סקס על שולחן האוכל במטבח. תקנו כל מיני תחתונים מתלקקים/חוטיני לגברים (שאגב מעלה את מפלס החרמנות הרבה מעבר לרמה הנשלטת!) ושאר פיצ´יפקס ולו בשביל שיהיה על מה לצחוק ביחד. ובשביל מתנה לשנה וחודש אין צורך לקנות משהו, תכין לו ארוחת ערב, תשלח לו שיר בסלולרי, שים לו מכתב אהבה בארנק ותאמין לי שזה יעשה את העבודה יותר טוב מהכל! בהצלחה!

EyeSeeYou

New member
אין אביזר סקס מגעיל יותר מ..

תחתונים אכילים. זה פשוט אביזר טיפשי ומזעזע.

Liroy25

New member
הנסיך דווקא קנה כאלו לפני שבועיים

אבל שכח אותם במונית שירות... אבל אם נסתכל על הצד החיובי - בטוח שאיזה רומני/פיליפיני לא נשארו רעבים באותו היום.

.m

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

אתה מקסים! איזה כיף לקרוא את ההודעות שלך, הן תמיד מלאות אופטימיות וחיוכים. אני מקווה שבן הזוג שלך מעריך אותך כראוי, ומאחלת לכולם שימצאו זוגיות בריאה ומוצלחת כמו שלכם
שיהיו לכם עוד המון שנים מאושרות יחד
mai

amet

New member
תודה רבה חברה

אז נכון בסוף לא הספקתי לעשות כלום אתמול למדתי עד הערב אבל הבן זוג שלי קנה לי תמונה שמאוד אהבתי וקנה לי מנורת לילה מדהימה בכדי שאני אוכל לקרוא גם במיטה
. מאי תודה על המחמאה אני משתדל להישאר אופטימי אם כי אני לפעמיים באטרף, אבל גם זה מותר נכון?
) מה אני אגיד לכם הוא מדהים באמת, יש לו את הדרך שלו לתת ולהראות אהבה מיוחדת, ואולי אני, כן גם אני, צריך ללמוד לקבל אהבה אז שיהיה לכולנו יום אהבה ומלא באור ושמחה אמט

amet

New member
שחכתי לומר

שהוא גם קנה שולחן לסלון
שמאוד אהבתי בקיצור הוא מדהים

guy1974

New member
חבל שהשולחן היה דפוק ../images/Emo46.gif

IKAE - מכרו לי חתול בשק

amet

New member
שלום כוכב לבן

בחלטת להגיב ולהראות את פניך נעלמת, הכל בסדר?
)

למעלה