בוקר טוב לכולם!!

Coral21

New member
בוקר טוב לכולם!!

אני חדשה בפורום הזה ויש לציין שהוא אחד הפורומים הטובים שביקרתי בהם,אז כל הכבוד למנהלי הפורום הזה. דבר שני,ליעל של תום,אני משתתפת בצערך. אני מבינה את כאבך. דבר שלישי,יש לי שאלה,יש לי חתול שאני מגדלת מאז שהוא היה בן שבועיים או אפילו פחות,הסיפור הוא שהוא הובא לחצר שלי ע"י חתולת רחוב שאני מאכילה בקביעות,והיא מסכנה איבדה את 5 גוריה עקב רעל שמישהו פיזר בשכונה,בכל מקרה,הגור שרד גדל וצמח להיות חתול יפייפה ומפונק (כמובן שהוא מבלה את רוב שעותיו בתוך הבית) וכשהוא רוצה לצאת הוא פשוט שורט את הדלת בכל מקרה,יש לו הרגל מוזר,בכל פעם כשמישהו פותח את הברז באחד החדרים הוא רץ ומתיישב ליד או בתור הכיור ומשחק ומשפריץ מים,השאלה שלי היא כזאת,חתולים לא אמורים לשנוא מים? המון תודה!! ואני מצרפת תמונה של החתול הכי חתיך בשכונה.

טליה ג

New member
איזה חתול מתוק!

באמת משונה שהוא אוהב מים! חתול ואן טורקי ידוע כחובב מים מושבע ונהנה לשחות באמבטיות (שמעתי אפילו על מקרים על חתולי ואן שמשתכשכים באסלת השירותים
) אבל חתולים מגזע זה הם בצבע לבן עם שילוב של ג´ינג´י ובדר"כ יש להם עיניים בצבעים שונים-אחת ירוקה ואחת כחולה. סמי שלך ממש לא נראה כמו חתול ואן טורקי.

Coral21

New member
היי טליה

תודה תודה! זה החתול הכי חתיך בכל השכונה,אבל לצערי הוא לא מצא בת זוג ראויה.

זיו25

New member
הי קוראל, (כתבתי נכון?)

ברוכה הבאה לפורומינו המתפתח
. תראי, אין שני בני אדם דומים, וגם אין שני חתולים שונים. הסברה היא שחתולים אכן שונאים מים, אך עינייך הרואות שלא כולם שונאים - יש כאלה שממש אוהבים לשחק עם המים. גם הכלבה שלי לא מפחדת כלל ממים באמבטיה, ושמחה להתרטב. כשלקחתי אותה לפארק הלאומי ברמת גן, היא די התחלחלה למראה האגם הענק... ונחזור לחתולה.... יש חתולים יוצאי דופן שמאוד אוהבים מים, דוגמת חתולים מהגזע הבנגלי, שהוא שריד להכלאות עם חתול היערות ההודי. ורק שתדעי... חתולים גם יודעים לשחות, על כל צרה שלא תבוא... בברכה, זיו.

Coral21

New member
בוקר טוב זיו

אין ספק שהחתול הזה הוא מיוחד. יש לי עוד שאלה,האם האכלת יתר של חתולים גורמת להם למוות מוקדם?(כך שמעתי פעם) תודה!! אגב,גם לי יש כלבה בבית ושניהם מסתדרים מצויין יחד,מאז שהוא קטן הוא מחקה כל צעד ותנועה שהיא עושה, הוא גם נוהם כמוה,בכלל הוא חתול מאוד נאמן עד כמה שזה ישמע מוזר,מחכה לי יום יום על תיבת הדואר ודופק לי על הדלת של החדר כדי שאני אתעורר בבוקר,יושב כשאומרים לו. אף פעם לא חיבבתי חתולים אבל החתול הזה הוא באמת יוצא דופן

sagi.exe

New member
היי קורל....חתולים אכן שונאים מים

...אם משפריצים עליהם... אבל לשחק זה כבר עיניין אחר. החתול שלי לדוגמא, חולה בשני שיגעונות... אחד להלחם בזרם המים כשאני מתקלח והוא מהצד השני של הוילון ,הוא פשוט עומד על הדופן של באמבטיה ונהנה שאני משפריץ על הוילון. והשני...לעזור לי להוציא בגדים מארון הכביסה, להכנס פנימה ואז להלחם ביד שמוציאה כביסה... ...לכי תביני...

Coral21

New member
בוקר טוב שגיא

אני אגיד לך מה,לחתול שלי אין בעיה גם כשהוא נרטב והוא נרטב דיי הרבה עם כל המשחקים שלו ליד הכיור ובתור האמבטיה...פשוט אוהב מים,לא יודעת איך להסביר את זה...לדעתי הוא היה דג בגילגול קודם או משהו כזה..הוא נורא שובב מתחבא לי בכל מיני מקומות מוזרים כמו מאחוריי מדרגות וצמחים חושב שלא רואים אותו..ואז איך שמתקרבים לאיזור הוא קופץ ורץ כמו משוגע..

מקודה

New member
היי קוראל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo70.gif

גם סבאפי שלי אוהב לשחק עם מיים.
כול פעם שמישהו פותח את הברז באמבטיה, הוא מייד בא לשחק. הוא עולה לכיור ומתחיל לגעת במיים, ומשפריץ לכל הכיוונים. הוא גם אוהב לישתות מיים מהכיור, כשיש לו מיים מינרליים בארבע מקומות בבית. הוא חתול שובב. (בן שנתיים וחצי) והכי מפונק בעולם.
ככה זה, הם אוהבים משחקים מצחיקים ומוזרים. אני מתה עליהם
חתלתולה.
יום מקסים

למעלה