בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif

אז זהו., אחרי התרסקות כמעט טוטלית אתמול ותשובות שליליות שהעלו לי לחלוחית קטנה ח ז ר ת י !!!. (יש לי יעה מאוד נחמד בבית, טאטאתי את שאריות העצבות מהרצפה והיום קמנו לבוקר חדש). אז מה שרציתי לספר הוא: שיש אנשים חסרי טקט, מזוויעים וכו´ ובניהם גם חמותי וגיסתי הפוסטמה. באמת מעניין את סבתא שלי ואת הסבתא שלה מי אמר מה ולמה. הגיסה הסתומה בלחץ (אשת אח בעלי למי שאינו זוכר) מתקשרת אליי ולמרות שאני מראה סימני "הה, הםהם, הו" (סימנים של כמעט ולא מקשיבה) ממשיכה לקדוח לי במוח ולספר לי שחמותי הולכת לעבור צינתור בחודש הבא. אז זה נחמד ומרגש עד דמעות אבל ס ל י ח ה !!!!!! שחררו מימני
, יש לי מספיק על הראש
ואין לי עצבים בשביל אף אחד
ועם כל הכבוד לצרות של כולם זה בהחלט מעניין לי את ה ת ח ת !!!!. במשך שלושה ימים מתנדנדת בין תקווה ליאוש ומקווה ומתפלללת להצלת שני העוברים שלי ומחזיקה אצבעות שיחזיקו מעמד והחמות כמו "פולניה" טיפוסית מתקשרת לשאול מה נשמע ובדרך אגב משחררת את ה"ידיעות" החמות שלה. זה לא מרגיז
ההיא הגיסה בכלל לא ידעה כלום על הטיפול וכל הדרמה מסביב ואני ניפנפתי אותה בעדינות אבל בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים. (לא לפני שחטפה שתי ביסים לאוזן, הרגיזה אותי בשאלות המטופשות שלה) אז זהו, לא משעמם לרגע אצלי, לפחות בפעם הבאה אני יודעת שכדאי לרדת למחתרת בשביל לזכות במעט שלווה.

מנופ

New member
אפשר לשחרר את האצבעות?

הם כואבות לי, אבל מבטיחה להחזיק אותם שוב בפעם הבאה. לגבי הגיסה, תשלחי אותה לחמותי, היא אוהבת ריכולים וזיבולי מוח, במיוחד על הבוקר. שיהיה לנו יום שקט

מנופי יקירתי, את בהחלט יכולה לשחרר

SORRY לפני שכולם מקבלים נמק נא לשחרר האצבעות מעכשיו הכל בידי הקב"ה (גם קודם, אבל אתם גם עזרתם) מילא ריכולים, אבל בכל פעם כשאנו משוחחות היא חוקרת כאילו בכדי להשוות אם אני מקבלת יותר תשומת לב או פחות. כזאת פוסטמה עוד לא ראיתם, מלאה טרוניות כלפי כל העולם אבל במקום להתעסק בבעיות שלה מחפשת בעיות של כל העולם. למשל, שואלת אותי אם גיסתי מחו"ל מתקשרת ועניתי לה שכן! ההיא: "הה ואלינו כמעט ולא" חטפתי הקריזה ושאגתי עליה באבי אביה. "מי את בכלל ?, מה את רוצה? למה תמיד ההשוואות הללו? את יותר טובה מימני?" וגולת הכותרת: "למה אתם לא בקשר?, מה אתם כל כך עסוקים?" (הרגשתי את העקיצה, היא תמיד טוענת שלמי שאין ילדים יכול להיות הרבה יותר פנוי ולעומת זאת עליה היא תמיד מזכירה (לבל נשכח) שיש לה שלושה ילדים (ילדות) ולה יותר קשה ובכל זאת יש לה זמן לדבר בטלפון ולרכל על כל העולם. קיבלה עוד שאגה: " אולי תפסיקי עם הדברים הללו, התחלת להמאס עליי ותפסיקי לגור לי בורידים שמעת?" (וזה היה מאוד מאוד קשה ובוטה). אני מקווה בשבילה שאם יש לה טיפת כבוד עצמי, שזאת שיחת הטלפון האחרונה שלה אליי.

jif

New member
אני במקומה

לא הייתי מעיזה יותר להתקשר אליך,איזה פחד

בולי27

New member
כן עניתי.... לא קיבלת?

או ששלחת לי עוד אחד ואני לא קיבלתי...

למעלה