בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
בוקר טוב לכולם

איפה אתם??? אנא השמיעו קול גאיה- אני מתגעגעת. אסף- באמת איזה חוצפה- איך אתה מעז להיעלם ככה ולהשאיר אותנו יממה שלמה בלי צחוקים כוכי- אני מקווה שיצאת כבר מהאישפוז , תרגישי טוב ויוי- תמיד שמחה לראות אותך טלי- לאן נעלמת? מקווה שהכל בסדר עידיתוש´- מה קורה? איך ההריון מתקדם? ולכל השאר : שי, צאמפ´, רינתבי, ענת של מאי, קרין, קטיפה, נועה וכל מי ששכחתי בואו
- תמיד שמחים לשמוע ממכם

lupland

New member
איזה יום נפלא.אני קופץ לים להשתזף

בוקר טוב לכל הנסיכות המודאגות. אני באמת שלא יודע לאן נעלמו כולם.גאיה אולי נסעה לקנדה בהתראה קצרה ובטח תכתוב לנו לכשתגיע ותסתדר. אני אחזור בערב/לילה לכאן. נכון להרגע מזג האויר ששרר כופף את התורן ולכן לא ניתן היה לראות את הדגל וכנראה שגם בימים הקרובים.(המבין יבין) נשתמע אסף.

lupland

New member
ענין של חיים ומוות.

ריטה היקרה. עם כל רצוני להשיב...שפתיי חתומות אוכל רק לספר ש...

פנקר

New member
גם אני התגעגעתי

אני מצטערת
, אני בתקופת בחינות אז ממש לא יצא לי לדבר איתכם נשארה לי עוד בחינה אחת והיא מחר בבוקר, אני לי כוח, נכנסתי לפורום קצת כדי להתרענן, ואני גם בלחץ כי אני לא זוכרת כל כך את החומר בריאות שלמה וסופשבוע נהדר לכולם פנקר

gaia20

New member
הינה אני פו!! מה שלום כולם??

אוקי, אני לא מתאפקת, אני חייבת לספר לכם משו מצחיק ביותר...אחותי לקחה היום את האוטו לעבודה, הגיעה בבוקר, ובצהריים היא התכוונה לחזור הביתה... טוב, הכל טוב ויפה, היא מגיע לאן שהיא חנתה את האוטו, והפלא ופלא- האוטו נעלם!!!.... לרגע חשבנו שמישהו גנב לנו את האוטו ואז התחלתי לצחוק כי אם זה באמת מה שהיה קורה, מסתבר שזהו אינו גנב חכם שכן הוא לא ידע איזה צרה הוא גונב...(להזכירכם, תיקון אחרון במוסך עלה לי ואחותי 3000 שקל...) בקיצור, אימי הדואגת מיד התקשרה למשטרה לברר איך יודעים מה קרה לאוטו שלנו, האופציה השניה היתה... שגררו לנו את האוטו... נתנו לנו טלפון של המוקד בנס ציונה, קצת בירורים ומיד הובהר העיניין... האוטו אכן נגרר.... לרגע הרגשתי הקלה, חשבתי שגנבו לנו את האוטו.... טוב, אני ואמא שלי נסענו לשחרר את האוטו מהמעצר ועל שמשת האוטו הקידמית היה דף קטן, עם המון כתוב- דו"ח משטרתי... ופו מתחיל הקטע המצחיק... לא רק שאחותי חנתה במקום שבו אסור לחנות בימי שישי (כנראה שזה היה מקום חנייה רק לתושבי ראשון לציון, וכנראה היה גם שלט שאומר את זה, אבל מסתבר שאחותי איבדה לרגע את היכולת לקרוא...) היא גם חסמה תוך כדי נתיב נסיעה שלם שהוביל לתוך רחוב ראשי מסויים.... וגם על הדו"ח היה מצויין שהמכונית נחנתה בכיוון ההפוך, במצב שרק מי שנוסע בניגוד לתנועה, יכול לחנות ככה....(כנראה שאחותי היא מהחכמים שחושבים שאם הם יסעו רוורס לתוך "אין כניסה" אז זה בסדר....) מסתבר גם שלא סתם הגיע גרר וראה שהמכונית לא עומדת טוב ומפריעה לתנועה, אלא שתושבים התלוננו במשטרה, הגיעו ניידות.... בדקו אם מדובר ברכב גנוב... והמשטרה עצמה הזמינה גרר... בקיצור, בלאגן שלם שהסתיים ב 171 ש"ח על הגרירה ועוד 250 ש"ח דו"ח משטרתי.... טוב, נו... העיקר שלא גנבו את הרכב... חשבתי לעצמי.... חוץ מזה, הכל בסדר איתי, סליחה על ההזנחה השבועית הרגילה, די קרעתי את עצמי בעבודה ואפילו אסף הנחמד התקשר לוודא שהכל בסדר ושאני עדין נושמת.... אז חברים יקרים, אני עדין נושמת... שיהיה לכולכם סופשבוע נעים ושקט תנעלו את המכוניות שלכם, ואל תשכחו לשים לב לשלטים כמו "החנייה אסורה בימי שישי לתושבים שאינם תושבי ראשון לציון"!! כמו כן, כשאתם חונים, שימו לב שהמכונית לא מפריעה לתנועה, ולא חוסמת נתיב מרכזי וגם שימו לב שאתם לא נכנסים ברוורס לתוך "אין כניסה"....

ל3

New member
הי גאיוש'

שמחה לשמוע ממך שוב, כבר ממש דאגתי שנטשת אותנו לאנחות, אז בבקשה בפעם הבאה שבא לך לקחת חופש מאיתנו אנא פרסמי הודעות מוקדמות בכדי שנכין את עצמנו נפשית לעניין (
). העיקר שהכל בסדר- את והאוטו שלך, שירי

lupland

New member
השקעה שירדה לטמיון

אסף הנחמד!!! זה כל המרגליות שפיך יכול להפיק? מה עם -היקר לי מכל? או-האחד והיחיד שכל זכרון בו קוטע את חוט מחשבותי ומשבש את חיי התקינים? זהו? אסף הנחמד!!! את יודעת כמה מחשבה השקעתי עלייך? יש לך מושג כמה עלתה לי השיחה בסלולרי אלייך? סלאמטק.יש מבין אוחתי.קל´תי ת´קטע ש´לך. אז רק שתדעי.אם אי פעם תחשבי להנפיק את עצמך בתור מנייה אז בשביל ה דוגרי שבעניין ושלא תגידי שאני לא פייר אח"כ.את תהיי המנייה האחרונה שהייתי משקיעה בה. עם מנייה כמוך.עדיף כבר להשקיע במדד עליית המפלס של הכנרת.

gaia20

New member
סליחה! סליחה! סליחה!

אסף יקירי, היקר לי מכל... היחיד שכל זיכרון בו קוטע את חוט מחשבותי ומשבש את חיי התקינים.... בבקשה אסף, תסלח לי יקירי... אין טעם לחיי בלעדיך...(טוב, לקחתי מסטיק... עכשיו יש לי טעם של מנטה...) ליבי נבול כמו פרח בלי מיים....(האמת היא שאני בכלל לא צמאה...) שערותי נושרות מרוב עצבות...(האמת היא שזה בגלל הלופוס אבל לא משנה...) קיצר, אספי..... באמת קצת המעטתי מערכך..... ואני רק רוצה להגיד שאתה שווה יותר ממדד עליית המפלס של הכנרת

ל3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה